Şimdi Ara

Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU] (1614. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.711
Cevap
604
Favori
1.794.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16121613161416151616
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: boss06

Microsoft mağazası silindi nasıl geri getirebilirim forza horizon 3 xe xbox a bağlanmadan oyuna girmiyor. Yardımcı olurmusunuz .

Silinmediği zamana sistem geri yükleme yaparak.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    sistem geri yükleme kapalı hocam bende.
  • 2017-x64 tabanlı Sistemler için Windows 10 Version 1703 08 Toplu Güncelleştirmesi (KB4034674)

2017-x64 tabanlı Sistemler için Windows 10 Version 1703 07 Toplu Güncelleştirmesi (KB4032188)

güncellemeleri var diyor arkadaşlar bende çözüm olarak ilk sayfada yazan aşağıdaki durumu denedim;

W10 Update Sorunları ; Yüklenmeme - Yarıda kesilme - İlerlememe vb. Çözümü

-Başlat > cmd > net stop wuauserv (enter)

diye yaptığım zaman 5 sistem hatası diyor sizce sistemimde ne sorunu var ve ne yapmalıyım teşekkürler...
  • İyi geceler.Tab ve windows tuşum kafasına göre hareket ediyor ve çalısmıyor.2.sefer format atiyorum gece gece yok mu yardimci olabilecek bi allahın kulu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün insider fast kanala geçtim bu gün geri döndüm, geri döndükten sonra güncelleştirmelerimi denetleyemiyorum.

RS3 kurulumu çıkıyor, bunu nasıl silebilirim?

Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU]

Sorun çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 21 Ağustos 2017; 19:55:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imhiret

quote:

Orijinalden alıntı: imhiret

Arkadaşlar çok acil lazım windows hangi surume guncellemeliyim hdd arizalandi lisansım var

Windows 10 x64 home ve pro yukledim lisans olmadi, hangi surum kullandigim pc uzerinde de yazmiyor sadece windows 8 yaziyor

windowsun yüklü olduğu bölüm silinmediyse lisansı alabilirsin,

“C:\windows\system32\config\software”
    https://github.com/Superfly-Inc/ShowKeyPlus/releases/download/ShowKeyPlus6371/ShowKeyPlus1.0.6371.zip

Bu programı çalıştırdığınız’da ilk başka kullandığımız bilgisayarın ürün serial numarası gelecektir. Biz diğer harddisk kopyaladığımız software dosyası içerisindeki bulacağımız ürün numarasını bulmak için o dosyayı göstereceğiz. Bunun için Retrieve key from backup butonu basıyoruz.

Açılmayan pc lerdeki serialleride bu şekilde alabiliriz, c bölümünü formatlamadan sürüm vs... bilgilerini göstermektedir.

Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU]

Butona bastığımız’da Software dosyasının yerini gösteriyoruz yani flash belleğe kopyaladıysanız bunun içinden veya nereye kopyasını aldıysanız dosyayı oradan buluyoruz ve aç diyoruz. Böylece size Eski veya çökmüş bilgisayar ürün anahtarı gösterecektir.

Bu ürün anahtarı ile hangi işletim sistemine ait ise bunun kurulum cd ile format atabilir ve ürün anahtarını girerek yeniden işletim sistemini kurmuş olursunuz.

Not : Alıntıdır,http://ademocut.com/acilmayan-bilgisayarda-product-key-anahtarini-ogrenme/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caprice -- 22 Ağustos 2017; 13:6:33 >

• Windows 10 RS 3 ne zaman çıkacak? Tarihi belli mi?

• Bundan nasıl kurtulurum, biri özelden yardım etsin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • W10 1511 kullanıyordum güncellemeleride kapamıştım ama geçen gün diğer güncellemeleri alsın diye açtığımda 1703 te gelmiş galiba yüklememiştim ama bugün evdekiler napmışlarsa pc 1703 olmuş 6 senelik laptop sanırım sorun çıkacaktır değilmi ayrıca zaten 1607 ye bile geçmemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Realtek High Definition Audio (HDA) R2.8x (8228) WHQL

Bu ses çipleri için geçerlidir,

ALC888, ALC886, ALC232, ALC260 vb.

http://www.station-drivers.com/index.php?option=com_remository&Itemid=352&func=fileinfo&id=3043

Intel Ethernet controllers I21x Series Drivers Version 12.15.25.6712

Bu ethernet modelleri için geçerlidir,

Intel (R) Ethernet Connection I217-LM
    Intel (R) Ethernet Connection I217-V
    Intel (R) Ethernet Connection I218-LM
    Intel (R) Ethernet Connection I218-V
    Intel (R) Ethernet Connection (2) I218-LM
    Intel ( R) Ethernet Connection (2) I218-V
    Intel (R) Ethernet Connection (3) I218-LM
    Intel (R) Ethernet Connection (3) I218-V
    Intel (R) Ethernet Connection I219-LM
    Intel (R) Ethernet Connection I219 -V
    Intel (R) Ethernet Connection (2) I219-LM
    Intel (R) Ethernet Connection (2) I219-V
    Intel (R) Ethernet Connection (3) I219-LM
    Intel (R) Ethernet Connection (4) I219-LM
    Intel (R) Ethernet Connection (4) I219-V
    Intel (R) Ethernet Connection (5) I219-LM
    Intel (R) Ethernet Connection (5) I219-V

http://www.station-drivers.com/index.php?option=com_remository&Itemid=352&func=fileinfo&id=3040

Intel Management Engine Interface (MEI) version 11.7.0.1035 WHQL

http://www.station-drivers.com/index.php?option=com_remository&Itemid=352&func=fileinfo&id=3033

Bu Intel Management her işlemci için aynı mı? Daha doğrusu işlemci güncellemesi mi ne ise yarıyor :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet dediğim gibi pc nin açılış süresi 25 saniyeden bir buçuk dakikaya çıktı.Bir kaç gün böyle kullanacam olmazsa inşallah geri yüklemeyle 1511 e geri dönerim.
  • byJuck kullanıcısına yanıt
    Evet, orada listesi verilenlere uyumlu.

Google'dan bakabilirsiniz ne işe yaradığına, günlük hayatı etkileyen bir şey değil sanırım.
  • Windows 10 temiz kurulumu yaptım ancak internet hızım aşırı yavaş.Bunun sebebi nedir?Nasıl çözerim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tommy Conlon

Windows 10 temiz kurulumu yaptım ancak internet hızım aşırı yavaş.Bunun sebebi nedir?Nasıl çözerim?

Uyumsuz LAN, WLAN driverindan olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: Tommy Conlon

Windows 10 temiz kurulumu yaptım ancak internet hızım aşırı yavaş.Bunun sebebi nedir?Nasıl çözerim?

Uyumsuz LAN, WLAN driverindan olabilir.

Aygıt yöneticisinden güncellemeye çalıştığımda güncel diyor.
    Broadcom 802.11n ağ bağdaştırıcı
    Realtek PCIe FE Family controller
    İkisini de kaldırsam bilgisayarı tekrar başlatınca tekrar yükler mi acaba veya ne yapmalıyım?
  • 1)Bilgisayarım > özellikler > gelişmiş sistem ayarları > donanım > aygıt yükleme ayarları > Hayır + hiçbir zamanı seç tamam de.

2)Dediklerini aygıt yöneticisinden sağ tuş kaldır (yazılımı sil) diyerek sil.

3)Anakartın veya laptopun modeli neyse onların sitesinden özel olanı indir manuel olarak yüklemeyi dene.

Nette bir çok anlatım var bakabilirsin ilk sayfada da olmalı.

Not : Başka cihazdan nete çıkamayacaksan baştan indir ondan sonra dediklerimi yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 24 Ağustos 2017; 1:24:5 >
  • Hocam diğer tarayıcıları aynı anda bilgisayara yüklemek yavaşlatır mı?

Bugün PC'ye format attım. Edge tarayıcısı jet gibiydi. Sonra Firefox yükledim. Firefox'u yükledikten sonra Edge tarayıcısında Youtube kasmaya başladı. İlk başta jet gibiydi.

Firefox'ta bir saçmalık mı var? Çaktırmadan bilgisayara virüs bulaştırıyor da, bizim haberimiz mi olmuyor?
  • 10.0.17000.1000 (rs_prerelease.170821-1400)

• venomstr kullanıcısına yanıt
    E yok canım daha neler, W10'da neyin ne olacağı hiç belli olmaz bende iki üç tarayıcı yüklüyorum hiç öyle kasmaya denk gelmedim garip olmuş.

Sil bakalım ne olacak düzelecek mi ? sonra Opera, Chrome vb. yükle dene bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 25 Ağustos 2017; 11:58:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

10.0.17000.1000 (rs_prerelease.170821-1400)

Merhabalar,
    16273.1000 güncellemesini hızlı kanaldan alımıştık, bu da hemen akabinde mi verilecek?
  • 
Sayfa: önceki 16121613161416151616
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.