Şimdi Ara

Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.703
Cevap
608
Favori
1.780.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Atabey Kemal

quote:

Orijinalden alıntı: oLgan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oLgan

benim keyim orjinal olmasına rağmen herkesle aynı keyi verdi?

kendi keyinizi orjinal olanı internet üzerinden tarama yaptırdınızmı peki

elbette keyim temizdi benim orjinal satın alınmış keydi ve hiç bir sorun çekmiyordum sıfırdan formatlamalarımda direk aktifleşiyordu sıkıntı çıkarmadan

nerden aldınız peki

microsoft online mağazadan almıştım makbuzu var duruyor hala.

• GUCCİ_MAN kullanıcısına yanıt
    Bir değişiklik yok hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

şu an orjinal/korsan ayrımı yok, microsft herkese aynı keyleri veriyor ve bu keylerle aktifleştirme yapılabiliyor.

öyle degil hocam microsoft yetkilisi ile konustum korsan ve nerden alındıgı belli olmayanlar icin herkese aynı lisan veriliyor lisanslarınızı internette aratın önceki kullandıklarınızı

benim sistemim orjinal bana da o keylerden geldi, herkese o keylerden geliyor.

nerden ve kac liraya aldınız keyi ozaman
  • beyler şimdi herşey tamam kurulum bitti
    C sürücüsünde;
    $Windows.~BT
    $Windows.~WS
    Windows.old
    bu 3 klasör var 17 GB bunlar kalacakmı silsem sıkıntı çıkarırmı ?
  • murat hocam 8.1 kullanırken rezervasyon yaptırdım bugün yükseltme ile Windows 10 a geçtim sonra bu Microsoft un güncelleme aracı ile Windows u usb diske yazdır deyip usb ye indirdim temiz kurulum yaptım kurulum sırasında kendi Windows 8 lisansını denedim kabul etmedi ilk mesajdaki Windows 10 pro lisansı ile kurulum yaptım oldu ama etkinleştirilemedi diyor sen ilk mesajda jendi Windows lisansınız ile etkinleştirebilirsiniz yazmışsın ama olmuyor
  • Sarohan kullanıcısına yanıt
    Olabilir. Orjinal keyiniz mevcutsa direk win10u iso olarak inidirip bir kuruplum cdsi veya usbsi hazırlayabilir direk win 10 yükleyebilirsin sonrada win8 ürün anahtarınla etkinşetirebilirsin. Tercih senin. Yeni kurulum cdsi hazırlamak istemiyorsan senin dediğin gibide yapabilirsin
  • ıso nun boyutu kaç gb? çok yavaş iniyor da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarohan

MühendisMurat Konu için eline sağlık. Şu durum hakkında da konuna cevap eklersen çok iyi olacak. Sıfır kurulum demişsin fakat bende DVD veya USB bulunmuyor şuanda. Birçok kişinin sorduğu ve benimde sorduğum orijinal windows sahipleri için en sağlıklık kurulum nedir? 8.1 (veya 7)'nin üzerine yükseltme yapıp sonra sıfırlamak mı yoksa format atıp (windows 10 iso ile değil) başka güncelleştirme vss şeyler kurmadan windows 10'a yükseltmek mi?

İlk sayfaya tekrar bakınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oggiowski

1 hafta önce indirdiğimiz RTM 10240 olanın boyutu 3.71 GB

Bugün dağıtılmış olan windows 10 u yükleme aracıyla iso olarak indirdim boyutu 3.00 GB

Neden böyle ?

anlayan biri yazsın pls

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pro için çalışan key varmı ? isosunu indirdim herşey kusursuz key lazım
  • arkadaşlar 2 sıkıntım var

ben Windows tuşu + E kombinasyonunu çok kullanıyorum daha önceki sürümlerde PC yi açıyordu HDD leri girmek için Win10 da bu dosya gezginini açıyor nereden atayabilirim bu tuşun görevini

birde masaüstüne PC ve belgerimi nasıl getirebilirim ?
  • C sürücüsünde;
    $Windows.~BT
    $Windows.~WS
    Windows.old
    bu 3 klasör var 17 GB bunlar kalacakmı silsem sıkıntı çıkarırmı ?

@MühendisMurat
  • quote:

Orijinalden alıntı: firtilli

ıso nun boyutu kaç gb? çok yavaş iniyor da

Hocam ~3gb boyutunda 64bit iso. AKK ya takılmış olmama rağmen tam hızda indirdim :) Acaba Microsoft TTNet'e ayar falan mı verdi? :)
  • 2.5 saatte güncelleme dosyaları indi. 45 dakikada kurulum tamamlandı. Birazdan oyunlardaki perfermansı ölçeceğim. Sonuçları buradan paylaşırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce build sürümünü yüklediğimde kablosuz olarak ekrana yansıtma yapamıştım, bunun için windows 8.1'e geri dönmüştüm. Sizden ricam ekrana yansıtmayı deneyen arkadaşlar bilgilendirirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

quote:

Orijinalden alıntı: jedi39

quote:

Orijinalden alıntı: jedi39

INTERNAL_POWER_ERROR hatası için microsoftu aradım toshibaya yönlendirdiler, toshiba servise yollayın dedi. Servise vermek istemiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim. Güvenli mod bile açılmıyor. Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU]
    Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU]

Arkadaşlar sorun tamamen amd driverları ile alakalı çıktı. Binbir uğraşla driver kaldırdım şuan onboard bekliyorum amd nin yeni driver çıkarmasını.

Ekran karti driverini mi yoksa baska bir driverini mi bekleyeceksiniz amd nin?

Şu an en güncel driverı amd sitesinden indirdim ve sıkıntı yok.

• En temiz kurulum şekli nedir ?
    Çok Önemli Uyarılar
    Eski Windows'uma Geri Dönmek İstiyorum
    Windows 10 İle Gelen Uygulamalar
    Microsoft Edge
    MBR, GPT Hatasının çözümü

eklenmiştir. Benim bir temiz hava almaya ihtiyacım var yoksa birdaha buraya hiç cevap atamayabilirim.
  • iso dosyası olarak indiriyorum 95 mbps indirme hızım olduğu halde çok yavaş. Yoğunluktan mıdır acaba?
  • Windows 10 mağazadan indirme yapamıyorum 0x803F7003 herkes demi aynı sorun var?
  • Temiz kurulum yapıyım dedim akk geçmiş olmama rağmen hız 7mpbs buna rağmen tool çok yavaş indiriyor iso yu direk linki filan yokmu
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.