Şimdi Ara

Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU] (364. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.711
Cevap
604
Favori
1.794.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Efendi Baykuş

quote:

Orijinalden alıntı: Yaprağın Çilesi

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar araştırdıgım kadarıyla programsız" yazılardaki flu bulanıkları çözemedim bunun bi yolu var mı ? ve pc kurarken bilgisayarın adını sormadı ve desktop-vsvs birşey yapmış ben onu ismim olarak çevirdim c/kullanıclarda eksik harf olarak kalmışhttp://i.hizliresim.com/gAygZZ.png bu nedne oluyor yardımlar için teşekkürler

Ekran kartı driverını yükledin mi ?

tabiki hocam hiç bi driverda sıkıntı yok çözünürlük 59hz * 1920*1080

Niye 59 hz, 60 hz olması gerekmiyor mu? Ondan olabilir belki.

w.8.1 de otomatik 59hz olarakdı win10dada 59hz geldi. 60 yapıp denedim olmadı ve win8.1de çözmüştüm unuttum bayagı zaman geçti :(

Bence ekran kartını kaldırıp temiz bir kurulum yap hocam

yok hocam onlarda sıkıntı şu %125 dpi ayarlarında mesala chromede sıkıntı yok yazılar düzgün skypede bulanık büyük gibi.

%100 Dpi yapmayı denedin mi?

evet o zaman düzgün bulanık olmuyor ancak çok kücük oluyor gözler bozulcak :D

Şöyle yap: Dpi %100 yap, sonra başlat, ayarlar, sistem, ekran ----- ordan yazı boyutunu ayarla

yok hocam olmuyor :/ sanırım güncelleştirme beklicez

• quote:

Orijinalden alıntı: literaturca2

Ettim, hiçbir şey yok meşgul eden Hava zaten 35-40 derece. 25 dereceyi nasıl yakaladınız? Laptopın modeli ne?

N56vz-s4255h hocam. Klima var evde belki ondan olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cagkan1905 C kullanıcısına yanıt
    bir de şu driver i deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: CanERYVZ

Bu söylediklerimi yapıp sonuç alamadıysanız PC nizde bir problem olmalı. HP cihazlarda karşılaşılıyormuş bu sorunla nette araştırdığım kadarıyla. Diskinizden kaynaklı olma olasılığı yüksek. Recovery partition varsa bu da sebep olabilir yazıyor nette. chkdsk yaptıktan sonra tüm diskinizi biçimlendirmeniz sorunu çözebilir.

Recovery partition mevcut. Peki 3.parti bi programla recovery partition bölümünü silsem işe yarar mı acaba? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Selamlar, ben daha önce de yazmıştım windows 8.1 yükseltme yaptıktan sonra format atıp sıfırdan kurulum yaptım ama tanımadı diye(2 kez sıfırdan kurdum), en son
    The Windows Club
    Error 0xC004F061, Unable To Use Product Key For Clean Install
    http://www.thewindowsclub.com/fix-error-0xc004f061-unable-to-use-product-key-for-clean-install

bu sayfadaki yöntemi uyguladım ve şu an kilitli olan şeyler açık durumda, sağ altta yazı filan da kalmadı sanırım etkinleştildi ya da kullanım zamanı uzatıldı filan. bigisayarı yönet ksmında hala windowsu etkinleştir yazıyor. yine de işe yarar bir komut.

• quote:

Sizin gibi olumlu yanlarını gören çok az, daha çok memnuniyetsiz arkadaşlarımız var forumda. Çoğu kişi yükseltmeden sonra sorun yaşıyor. ISO ile temiz kurulum yapsalar halbuki sorunları çözülecek ama inatla uğraşıyorlar.

Gerçekten çok iyi olmuş hocam win 10. Temiz kurulum sonrası arka planda bazı uygulamalar güncelleme veya diğer işlemler için çalışıyor ama bir kaç yeniden başlatmadan sonra bilgisayar rayına oturuyor. İso iletemiz kurulum yapamayanlar ayarlardan sıfırlama usb,iso vs gerek olmadan temiz kurulum yapabilirler.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    "Eski Windows'uma Geri Dönmek İstiyorum
    Sadece yükseltme yaparsanız geçerli.
    Hızlı işlem merkezi -> Tüm ayarlar -> Güncelleştirme ve güvenlik -> Kurtarma -> Windows 8.1'e
    geri dön
    Windows.OLD ' u silerseniz geri dönemezsiniz." windows 8.1 e don diye bir seçenek yok, sadece bu bilgisayarı sifirla ve gelismis baslangic diye secenekler var, nasıl w8 e geri donebilirim 2.25gb boyutlu Windows.old klasörü mevcut

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NeverDies7 kullanıcısına yanıt
    Siz söyledikten sonra araştırıyorum bu sorunu, sorunu yaşayanların hepsi hp kullanıcısı ve disk hatası yüzünden diyor. Recovery partition buna sebep oluyormuş.

http://www.partitionwizard.com/download/pwfree9.exe

İndirip recovery partitionu önce silip, daha sonra C ye ekleyiniz boşalan kısmı.
  • Windows 10 home kuran var mi arkadaşlar. Windows 7 starter lisanslı olduğu için home kurmam gerekiyor. Normal bir kullanıcı için yeterli bir sürüm mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay arkadaş pes 2013 ü çalıştıramadım windows 10 da.nvidia denetimden yüksek grafigi seçsemde hala oyun ekran kartınız(gt650M) yetersiz diyor.ince bişe var ama çözemedim gitti
  • Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU]

Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU]

arkadaşlar temiz kurulum ve lisans için hala kafasında soru işaretleri olan varsa şunu söylemeliyim ki lisanslarınız pc de kayıtlı sadece 2 hafta bekleyeceksiniz resimlerde 2 tane farklı ürün anahtarı var. ilk olan herkese verilen 2. olan ise bana ait olan ürün anahtarıdır. Temiz kurulum için sadece biraz beklemek kalıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L3Go -- 4 Ağustos 2015; 1:22:14 >

• Murat_5320 kullanıcısına yanıt
    Hocam temiz kurulum yaparsak nasıl aktifleştirebilirim? Win 8 den geçenler için?
  • geforce experience çalışmayanar Denetim Masası :> Bölge :> Biçimler :> Biçim; Burasını İngilizce (Avrupa) yaptığınız takdirde sorunsuz çalışıyor sürücü.

İlk sayfaya eklerseniz iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 4 Ağustos 2015; 1:27:38 >
  • microsoft ile görüşmemden sonra aldığım bilgi temiz kurulum için 2 hafta kadar beklemelisiniz dediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: First Premolar

Arkadaşlar Windows 8 yüklü geldi bilgisayarım, 1 hafta kadar önce Windows 8.1'e yükselttim. 5 gün kadar önce de Windows 10 için rezervasyon yaptım sağ alttaki kutudan. Windows Update geldikçe yapmaya çalışıyorum fakat gözüme şöyle bir şey çarptı güncelleme geçmişinde

http://i.hizliresim.com/7bPJqm.png

Bu hatayı nasıl giderebilirim yardımcı olacak var mı? Sanırım hatadan dolayı yüklenmiyor Windows 10. Sağ alttaki kutuya tıkladığımda Tamam,hazır olduğunda bana bildir seçeneği geliyor

Aynısı bana windows 7 den geçerken oldu. Windows Update de hep hata gösteriyordu Windows 10 güncellemesi. İlk sayfadaki registry ayarı ile sorun halloldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: LoveTheMooN

Windows 10 home kuran var mi arkadaşlar. Windows 7 starter lisanslı olduğu için home kurmam gerekiyor. Normal bir kullanıcı için yeterli bir sürüm mu ?

Bana gayet yeterli geliyor
  • L3Go kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim biraz daha bekleyeyim o halde
  • quote:

Siz söyledikten sonra araştırıyorum bu sorunu, sorunu yaşayanların hepsi hp kullanıcısı ve disk hatası yüzünden diyor. Recovery partition buna sebep oluyormuş.

http://www.partitionwizard.com/download/pwfree9.exe

İndirip recovery partitionu önce silip, daha sonra C ye ekleyiniz boşalan kısmı.

İlginiz için teşekkür ederim.Ben Dell 5520 Win8.1 kullanıyorum şu anda, sistem freedos(linux) idi ve recovery bölümü oluşmuştu. Benim araştırmalarıma göre DVD sata bağlantısından dolayı yaşanıyormuş bu sorun,fakat DVD sürücüsünün sata bağlantısını kesmeme rağmen herhangi bi sonuç alamadım. Şu an WİN7 kurarak yükseltmeyi denemeyi düşünüyorum. Özel mesaj attım bu arada.

• Hayırlı geceler 121 ' den başladım okumaya.
  • Ben ISO ile uğraşmadan yükselttikten sonra Windows 10 ayarlar menüsünden sıfırlama seçeneğini seçip sıfırladım. Yani bildiğin ISO ile kurulmuş gibi oldu. Tavsiye ederim. Daha az emek ve bekleme ile sorunsuz yapabiliyorsunuz.

İndirdiğiniz ISO dosyasını tek başına kursanız da etkinleştirme sorunu yaşarsınız diye biliyorum. Size tavsiyem yükseltme yapın ve ardından sıfırlayın.
  • 
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.