Şimdi Ara

Windows 10 prodan windows 10 home geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elimde windows 10 home lisans anahtarı var ben bunu windows 10 pro kullandığım için girerken hata alıyorum windows 10 home sürümüne güncelleme gibi geçebilir miyim yoksa dvd ile yüklemek şart mı flash ile yapabilir miyim şimdiden herkesten Allah razı olsun

• Hocam sürümü düşüremezsiniz. Yeniden kurulum yapmanız gerekiyor. Flash bellek ile de dvd ile de kurulum yapabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misin
  • orkundirenci kullanıcısına yanıt
    Bir birinde farklı lisan ile başka sürümü aktif edemezsin.Yanlış bilmiyorsam halen ücretsiz sanırım
  • carso kullanıcısına yanıt
    kardeşim peki bişey yapmam gerekiyor mu windows etkinleştirildi diyor fakat benim lisansım değil bu yani gerçek windows 10 home lisansım bir kıyıda dursa bu win 10 proyu kullansam başım ağrır mı güncelleme performans açısından
    Ticari anlamda kullanmıyorsan sıkıntı çıkarmaz bi müddet sonra sahtecilik mesajıyla karşılaşırsın okadar henüz yeni olduğu için çok bişey diyemeyeceğim
  • carso kullanıcısına yanıt
    yok yok öyle evde oyun oynamak facede takılmak falan neyse artık bir dahaki formata kadar lisansı ellemicem hiç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hiçbir şey olmaz ama ben sizin yerinizde olsam, Microsoft 'tun resmi sitesinden usb tool 'unu indirir. Oradan bir adet tertemiz ve oynanmamış windows 10'u usb'ye bootable yapar daha sonra da orjinal anahtarımı kullanırdım.

• ama o konularda pek bilgim olmadığı için bulaşmamam yararıma olmaz mı :)
    Elbette öyle :) Ama insan bozmadan düzeltmeyi öğrenemiyor :)) Aslında basit işlemler lakin bilgisayarda bir gerçek vardır çalışıyorsa elleme :))

• bende o mantıktanım teşekkür ederim iyi akşamlar bozulana kadar devam :D
    2 yıl olmuş. çalışıyo mu hala? :D ben de home dan pro ya geçsem mi diye düşünüyorum.
  • Bugun bozuldu cozumu ararken senin mesaji gordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.