Şimdi Ara

Windows 10 Parola Kaldırma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Windowsun kendi sitesinden indirip kurduğum windows 10 home sürümünün parolasını kaldıramıyorum. Formattan sonra windows hesabı ile oturum açmamı istemişti, geçmek için de bir seçenek olmadığı için oturum açtım mail adresiyle. Fakat daha sonrasında netplwiz komutuyla kaldırmak istediğimde işlemi yapıp bilgisayarı yeniden başlatınca yine parolayı istiyor oturum açmak için. Nasıl çözebiliriz bunu bilgisi olan var mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• MRT_ kullanıcısına yanıt
    Hocam konuda netplwiz ile deneyip tekrar şifre istediğini belirtmiştim, benim yaptığımın aynısını anlatıyor burda

• Hocam microsoft hesabını kapatıp yerel hesaba geçiş olmuyor mu ?
  • Microsoft hesabını dün sildiğimde bilgisayarı yerel hesap üzerinden açamadım şifre istediği için. Tekrardan format atmak zorunda kaldım.

• Konuyu tam olarak okumadınız sanırım. netplwiz ile bende şifreli girişi kapatamamıştım ama konudaki şekilde yapınca olmuştu.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/123346395

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 19 Mayıs 2020; 17:48:39 >
    Attığınız linke basınca sadece netplwiz mesajına yönlendirdi, ama bu attığınızda görünüyor. Deneyip geri dönüş yapıcam, yanıtınız için teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pardon ilk linki yanlış atmışım.
    Attığınız link ile sorunu çözdüm, teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.