Şimdi Ara

Windows 10 Oturum Açamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oturum mail adresime bağlı. Mail şifremi giriyorum, hatalı uyarısı alıyorum, giriş yapamıyorum. Başlangıç Onarma menüsünden Güvenli Mod'da aç komutu vermeden önce yine şifre istiyor, giriyorum, orada sorun yok, şifreyi doğru kabul ediyor, işlem devam ediyor.

Bu neden olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanKaĞaN -- 7 Ocak 2019; 19:5:21 >

• Başka e-posta hesaplarınız varsa veya profilinizde gerekli bilgilerin eksiklikleri varsa sizi sorgulama döngüsüne sokar.
  • Malware Removal kullanıcısına yanıt
    Bu bir anda oldu. Şifreyi her zaman kabul ediyordu, şimdi etmiyor. Ne yapacağız peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanKaĞaN

Bu bir anda oldu. Şifreyi her zaman kabul ediyordu, şimdi etmiyor. Ne yapacağız peki?
    Yani şimdi hiçbir şekilde giremiyorsunuz.
    Acaba yanlış bir şifre girdikten sonra mı oldu bu sorun. Evet diyorsanız eğer; tarayıcı bu yanlış şifreyi hafızasına kaydetmiş olabilir mi ? Tarayıcı şifre hafıza bölümünden bu anlaşılabilir. Şifre yedeklerini kaydettiğiniz bir dosyanız filan da yok sanırım.
  • Malware Removal kullanıcısına yanıt
    Siz beni anlamadınız. Ben tarayıcıdan değil Windows 10'da kullanıcı oturumu açmamaktan bahsediyorum.
  • quote:

Siz beni anlamadınız. Ben tarayıcıdan değil Windows 10'da kullanıcı oturumu açmamaktan bahsediyorum.
    Ah.özür dilerim haklısınız.
    o zaman ayarlar bölümünden şifremi unuttum yolundan ilerleme mümkündür diye düşünüyorum. Denediniz mi ?
  • Guvenli modda acabiliyorsan, ki yazdıklarından onu anladım. Açıp kullanıcı hesap denetimlerinden giriş yontemini değiştirip veya kaldirabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Bilgisayar Kapanmıyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Estağfurullah.

Shift'e basarak yeniden başlat dediğimizde gelen kurtarma menüsünde Güvemli Mod'u seçtiğimde şifre istiyor, her zaman girdiğim şifreyi orada kabul ediyor. Ancak Güvenli Mod ekranı yüklenip oturum açma ekranı geldiğinde yine giriş yapamıyor, şifre yanlış hatası alıyorum...
  • quote:

Estağfurullah.

Shift'e basarak yeniden başlat dediğimizde gelen kurtarma menüsünde Güvemli Mod'u seçtiğimde şifre istiyor, her zaman girdiğim şifreyi orada kabul ediyor. Ancak Güvenli Mod ekranı yüklenip oturum açma ekranı geldiğinde yine giriş yapamıyor, şifre yanlış hatası alıyorum...
    İlginç bir durum.
    Tüm Ayarlar > Hesaplar > Oturum açma seçenekleri > Parola

Buradan şifrenizi değiştirerek yeni duruma bakabilirsiniz.
  • HanKaĞaN kullanıcısına yanıt
    Guvenli kipte acamiyorsan aklima başka bir fikir gelmiyor. Youtuba baktin mı hiç?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şifremu unuttum diyip yeni şifre talep edin hocam pek çözüm yolu yok gibi
  • administrator şifresini kır. bununla oturum aç sonrasına bakarsın.
  • Son çare format attım arkadaşlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.