Şimdi Ara

Windows 10 oem key sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben windows 10 oem key satın aldım ve aktifleştirdim.Laptopumda güç tasarrufu ve yüksek performas modu aktif olmadığı için microsoft müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim.Lakin bana lisansımın başka bilgisayarlarda kullanıldığını ve yardımcı olamayacaklarını söylediler.Satıcı ile iletişime geçtiğimde bir sorun olmayacağını ve sorun çıkarsa yardımcı olacaklarını söylediler.Ne yapmalıyım?Böyle birşey olabilir mi?Bir oem lisansı bir kaç pcde aktif olabilir mi?Bir sorun çıkar mı? Teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkercankoc -- 20 Ekim 2017; 18:33:33 >

• Bende dün temiz kurulum yapıp oem lisans aldım fakat 2-3 saat sonra lisans gitti ve windows'u etkinleştir yazısı çıkmaya başladı. Sorun keyde mi yoksa windows creators update de mi anlayamadım. N11 de bir satıcıdan almıştım adamla iletişime geçtim o da tekrardan format at diyor.
  • Siyah Kalem kullanıcısına yanıt
    bende n11 de bir satıcıdan aldım.Bu konuda bir fikrim yok bilen arkadaşlardan yardımcı olurlarsa daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkercankoc

bende n11 de bir satıcıdan aldım.Bu konuda bir fikrim yok bilen arkadaşlardan yardımcı olurlarsa daha iyi olur

Windows'un son 1709 creators update ini yaptınız mı acaba?
    evet yaptım sürüm 1709(İS Derlemesi 16299.19)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkercankoc

evet yaptım sürüm 1709(İS Derlemesi 16299.19)

Direk güncellemelerden mi yaptınız hocam? yoksa sil baştan format atıp 1709 ile kurulum mu yaptınız?
    format attım hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Key icin hic ugrasma ksm guieldi aracini indir hem windows hemde office yi lisasnlandirir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öneriniz için teşekkür ederim hocam. Key de sorun çıkmadı hala kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.