Şimdi Ara

Windows 10 Oem Key

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Key/Gift #Diğer Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    keyler 1 bilgisayarda kullanılabilmektedir kullanmakta oldugunuz anakart üstüne gömülü çalışmaktadır bu yüzden ucuzdur herhangi bir sorunda yardımcı olacağim, kodu kabul etmeme vs gibi bir sorun olursa, şuana kadar böyle bir sorun yaşamadım yaşarsakta yeni kodunuzu veririm başka sorunuz var ise özel mesaj atiniz yorum yapmazsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkaninn59 -- 3 Temmuz 2019; 4:11:0 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Önelikle hayırlı satışlar, Googleye oem key satın al yazdığımızda 10-12 liradan satılan onlarca orjinal lisanslar mevcut, neden sizden almalıyız?
  • Demoniz3D kullanıcısına yanıt
    benden almalısınız diye bir şey demiyorum öyle bir kuralda yok isteyen istediği yerden alabilir özgürdür ilanımda böyle bir yazıya rastlamadım bu boş yorumunuz niye ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle soruya hayırlı satışlar dileyerek başladım kesinlikle art niyet yok, siz ucuz satıyorum diye yamzışsınız ben de sizden 2 kat daha ucuza satanlar hatta bu sektorde suanda en pahalı satan siz olduğunuzu iddia ediyorum, kullanıcılara bu bilgiyi sunmak boş bir yorum olarak değerlendiriyorsanız fikrinize saygı duyarım. Ben aceba 30TL karşılığında sattığınız bu keyin extra bir ozellikleri mi var diye sormaktı amacım, çünkü 12tl karşılığında microsoft'un direk sitesinden aktifleştirilebilen keyler satışta. tekrar hayırlı satışlar diliyorum.

Böyle bir örnek mevcut mesela;

• Demoniz3D kullanıcısına yanıt
    e bende gitsin isteyen istediği yerden alsin diyorum ? hala gereksiz yere yorum yapmaya devam ediyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız ben de sizinle aynı görüşteyim, daha ucuza almak isteyen öyle yapmalı bence de. Tekrar hayırlı satışlar diliyorum, sürç-i lisan ettiysem affola.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 CD key sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.