Şimdi Ara

Windows 10 2022 Update 22H2 Build 19045.2130 GDR (18.10.2022) (227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.170
Cevap
81
Favori
618.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: diyar_21

Guncelleme iyi geldi bugünkü serileşti bilgisayar.
    edit: imla
    Sertleşti derken Hocam Komut Tepkileri mi Hızlandı Diyorsunuz
  • Bende [Version 10.0.19041.264] şu şekildeki sürüm yüklü ancak bahsettiğiniz ilgili problemleri yaşamadım.
  • megaprince M kullanıcısına yanıt
    serileşti yazacaktım sertleşti yazmışım :) biraz daha iyi ilk haline göre...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

C:\Windows\SoftwareDistribution\Download

Donwload klasörünün içindeki tüm dosya ve klasörleri sil.

Bilgisayarı yeniden başlat.
    yaptım hocam gene aynı maaalesef :/
  • Microsoft'un güncellemeleri zorla yüklemesi kullanıcıya seçenek bırakmaması çok kötü.
    Çalışan sistemimiz var ve bozulmasını istemiyoruz. Microsoft bu hakkımızı elimizden alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smoch

Microsoft'un güncellemeleri zorla yüklemesi kullanıcıya seçenek bırakmaması çok kötü.
    Çalışan sistemimiz var ve bozulmasını istemiyoruz. Microsoft bu hakkımızı elimizden alıyor.
    Windows update blocker var hocam. Tavsiye ederim.
  • Smoch kullanıcısına yanıt
    Zaten zorla yükletmiyor. 2004 güncellemesini 11 Mayıs 2021'e kadar kurmak zorunda değilsiniz ki bu oldukça uzun bir süre.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni aldığım ssd ye kuramadım. yardımcı olabiliecek var mı?https://forum.donanimhaber.com/nvme-ssdye-windows-kuramama-problemi--143973401#143973401
  • güncellemeden sonra 2. monitörde yeşil çizgiler falan oluşmaya başladı. sizlerde böyle bir durum var mı?

yeşil çizgiler video izlerken videodaki şekilleri takip ediyor

mesela forumda dolaşırken hiç o yeşil çizgiyi görmedim fotoğraflarda ve videolarda karşıma çıkıyor. monitörüm mü bozuldu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m4n4q4 -- 11 Haziran 2020; 14:24:21 >
  • bu 2004 surumu mavi hata verdirdi hiç bi windows 10 almamistim mavi ekran donanimi 4 sene eski olan kurmasin bu surumu
  • windows 7 ye döneceğim ama msdn sürüm bulabilir miyim? son service pack yüklü olan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 senelik Intel X79 tabanlı sisteme kurdum , herhangi bir sıkıntı olmadı , M2 PCIE SSD olmasına rağmen update biraz zaman alıyor , windows update aracılıgı ile kurdum.

Not : Kurulum tamamlandıktan sonra ekran kartı driver tekrar kurmanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 12 Haziran 2020; 0:11:28 >
  • i7 9700k, z390 çipset'li sistem de kuralı 3 gün oldu gayet stabil çalışıyor
    herhangi bir sıkıntı yok şimdilik
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoper01

i7 9700k, z390 çipset'li sistem de kuralı 3 gün oldu gayet stabil çalışıyor
    herhangi bir sıkıntı yok şimdilik
    AMD Ryzen 5 3600 , B450 çipset'li sisteme kuralı 1 ay oldu , en stabil windows sürümü

Hiç bir sıkıntı yok.
  • Bugün bilgisayarı açtığımda youtube yada her hangi bir video sitesinde videolar açılmadı. Bilgisayarda ses ile ilgili bir problem mi yaşıyorsunuz uyarısından hemen sonrada mavi ekran aldım. Bilgisayara temiz kurulum yapıldı ve 9 hazirandaki güncelleme de yüklendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spyae

AMD Ryzen 5 3600 , B450 çipset'li sisteme kuralı 1 ay oldu , en stabil windows sürümü

Hiç bir sıkıntı yok.

Alıntıları Göster
    Hocam merhabalar size bir kaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim . Windows 10 - 2004 sürümü için B450 anakartınıza hangi Chipset sürümünü kurdunuz ? Ayrıca ekran kartınız AMD ise hangi driver sürümünü , NVIDIA ise hangi driver sürümünü kurduğunuzu öğrenmek istiyorum. Kusura bakmayın sorularım biraz uzun oldu . Teşekkürler

• Introducing Windows Insider Channels

Insider kanalları yeniden düzenlendi.
    quote:

Fast ring = Dev Channel

Slow ring = Beta Channel

Release Preview ring = Release Preview Channel
  • Premier2007 P kullanıcısına yanıt
    Amd Chipset Driver
    Revision Number 2.04.28.626
    Release Date 6/3/2020

Nvidia GPU Driver (Gtx 1080) 446.14
  • quote:

Orijinalden alıntı: spyae

Amd Chipset Driver
    Revision Number 2.04.28.626
    Release Date 6/3/2020

Nvidia GPU Driver (Gtx 1080) 446.14
    Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Her ikimizde foruma 2007 yılında üye olmuşuz (yaşınızın tahminen 40-45 arası olduğunu düşünüyorum) o zamanlar forumda üyelerin birbirine saygısı had safhada idi ama şimdi öylemi her ne kadar konuya hakim bile olsanız cevap yazmak insanın içinden bile gelmiyor forumun eski halini özlüyor insan neyse cevabınız için tekrardan teşekkür eder saygılarımı sunarım.
  • Nvidia "446.14" driver yeni windows a tam olarak hazır degil sanırım zira çok nadiren sapıtabiliyor , siyah ekran sonrası recover ediyor kendini , şuan WDDM 2.7 ve DX 12 Ultimate desteğide yok driver da.
  • 
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.