Şimdi Ara

Windows 10 2022 Update 22H2 Build 19045.2130 GDR (18.10.2022) (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.170
Cevap
81
Favori
620.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben toplu güncellemenin içinde bunlarda var sanıyordum mantıklı olanda içinde olması değil mi? adı üstünde toplu güncelleme :D
  • Nerede bu siyah tema ?
    Değiştirmeyi bulamadım.
  • Evet bana kalırsa da içinde olması gerekir fakat bazı güncelleştirmeleri toplu güncelleştirmenin içinde değil de ayrıca dağıtıyorlar.
  • @MRT_

Üstad benim windows rs3 16299 sürümünde kaldı bir türlü güncellemiyor. Disk D: de gereksiz bir sürü şey sildim falan filan derken ekranın sağ alt tarafında Sınama modu filan gibi birşeyler çıktı.

Son sürümü 17763.1.180914-1434.rs5_release_clientbusiness_vol_x64fre_tr-tr.esd bunu sıfırdan kuracağım. Nasıldır stabil midir?
  • aRiSe* kullanıcısına yanıt
    Volume lisans kullanıyorsanız dediğin ESD dosyasını indirin Retail ve OEM bir lisans kullanıyorsanız aşağıdaki ESD dosyasını indirin ve ESDtoISO dosyası ile ISO dosyasına dönüştürün. RS5 sürümünü şuan kullananlar stabil olduğunu söylüyor ben kullanmadım bilmiyorum.

17134.112.180619-1212.rs4_release_svc_refresh_clientconsumer_ret_x64fre_tr-tr.esd

ESD Dönüştürücü / ESDtoISO
    DECRYPT-MULTI-RELEASE:https://rg-adguard.net/decrypt-multi-release/

Windows 10 2022 Update 22H2 Build 19045.2130 GDR (18.10.2022)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 30 Eylül 2018; 15:56:54 >

• aliakrep kullanıcısına yanıt
    Üstteki arkadaş yazdığı için editledim.
    Aslında tema fena değil ama pencerelerin üst kısmındaki siyah berbat ediyo olayı.. Sadece gri tonla yapsalarmış daha iyi olurmuş..
    Bir de temalar bölümünde "yüksek karşıtlık ayarları" kısmında bi siyah kullanılmış tam bir windows 98 :)
    Ama sürüm güzel stabil şu an bile.. 1803'ün en iyi halini 2'ye katlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soapmc -- 30 Eylül 2018; 21:32:41 >
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    Hocam bu telemetry lanetinden kurtulmak için ne önerirsin ? hizmetlerden 2 adet telemetry hizmetini devre dışı bıraktım gpedit.msc'den telemetryi kapattım. bunlardan başka yapmam gereken bir işlem var mı ?
  • Update ile salsalar da kursak artık. Siyah pencere modunu falan merak ediyorum..
  • Windows 10 işletim sisteminde güncelleştirme defender otomatik olarak kolayca kapatabileceğim bir program varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melih Albayrak

Hocam bu telemetry lanetinden kurtulmak için ne önerirsin ? hizmetlerden 2 adet telemetry hizmetini devre dışı bıraktım gpedit.msc'den telemetryi kapattım. bunlardan başka yapmam gereken bir işlem var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: spyae

https://www.softpedia.com/get/PORTABLE-SOFTWARE/System/System-Enhancements/Portable-Spybot-Anti-Beacon.shtml

Alıntıları Göster
    Yok hocam ben bu yazılımlara güvenmiyorum. Ne ekleyip çıkardığını bilmiyoruz. Manuel elle yapmadığım bir işe güvenmem ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Evet bana kalırsa da içinde olması gerekir fakat bazı güncelleştirmeleri toplu güncelleştirmenin içinde değil de ayrıca dağıtıyorlar.
    Bu güncellemeleri dahil ederek hazırladım ama bu seferde geliştirici modunu aktif edemiyorum önerin varmı?Windows 10 2022 Update 22H2 Build 19045.2130 GDR (18.10.2022)

• Bi fikrim yok.
  • quote:

Yok hocam ben bu yazılımlara güvenmiyorum. Ne ekleyip çıkardığını bilmiyoruz. Manuel elle yapmadığım bir işe güvenmem ben.

Alıntıları Göster

Resimdeki şekilde görüldüğü gibi seçim izni veriyor, yine de sizin tercihiniz.

• redstone 5 update ne zaman yayınlanacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deta53

redstone 5 update ne zaman yayınlanacak?
    Yarın olarak bekleniyor ama beklemenize gerek yok yayınlanacak olan iso zaten bu konuda yayınlandı yada technopattan iso olarak indirin direk dönüştürme ile uğraşmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yarın olarak bekleniyor ama beklemenize gerek yok yayınlanacak olan iso zaten bu konuda yayınlandı yada technopattan iso olarak indirin direk dönüştürme ile uğraşmayın.

Alıntıları Göster
    windows updateden güncelleme olarak yükleyebilecekmiyiz.
  • deta53 kullanıcısına yanıt
    Evet akşam 20:00 gibi gelmesini bekleyebilirsiniz. Eğer sizin cihaza hemen gelmezse panik yapmayın yoğunluk olmasın diye parça parça verilebilir. Birkaç güne gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deta53

windows updateden güncelleme olarak yükleyebilecekmiyiz.

Alıntıları Göster
    iso dosyasını indirip rufus ile usb içerisine yazın sonra setup dosyasını çalıştırıp güncelle dedikten sonra update ile aynısı oluyor herhangi bir şey silinmeden güncellemiş olacaktır üstüne. Bende şimdi aynı iso dosyası ile 1709 sürümünden direkt 1809 sürümüne güncelledim. 1803 çok kötüydü gerek performans gerekse oyunlarda ama 1809 iyi olmuş diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugraakkoc -- 1 Ekim 2018; 23:41:19 >
  • zamanım yok uğraşmaya ordan çeksin işte sürümle işim yok sadece siyah pencere bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.