Şimdi Ara

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.598
Cevap
113
Favori
898.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The dark lord

Hocam gdr2 ye ne oldu?

GDR2 normal şartlarda 11 Şubat günü yayınlanacaktı ancak Windows Mobile 10 un bu kadar erken bir tarihte yayınlanması o güncellemeyi geçilmek zorunda bırakıldı.

GDR2 gelmeyecek.

-------

Denim hususu biraz karışık çünkü güncelleme normal şartlarda Denim olmadan da yüklenir orası sorun değil ancak dün itibari ile denim yüklü cihazlara yeni bir beta güncellemesi geldi ve bu güncelleme Preview For Developers ayarları ile ilgili. Bu son gelen beta güncellemenin Windows Mobile için bir etkisi olacak mı bu önemli.

Bu beta güncelleme gerekli olacaksa Wm10 için ya Microsoft'un bu güncellemeyi tüm sürümlere yayınlamasını bekleyeceğiz ya da bize denim yayınlanmasını bekleyeceğiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler hocam sağolun.

• Gdr2 nin gelmemesi bir eksi mi bilmiyorum ama Windows mobile 10 a eklenicekse bu gdr2 sorun olmaz.

Bu arada denim guncellemesi dağıtımına ara verdiler galiba. Ses soluk çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NvdiaAmd -- 12 Ocak 2015; 11:33:01 >
  • lumia 620 almayı düşünüyorum da w10 güncellemesi alacak mı bilmiyorum.
    bütüm lumialar güncelleme alacak diye okumuştum bir yerde. bunu doğrulayan resmi bir açıklama yapıldı mı?

• Elimizdeki telefonlar kendiliğinden guncellenecek dimi sadece yeni alınan telefonlar içinmi yoksa bende 630 var
  • Bütün telefonlar w10 alacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heredot_t

Elimizdeki telefonlar kendiliğinden guncellenecek dimi sadece yeni alınan telefonlar içinmi yoksa bende 630 var

Kendiliğinden güncellenmeyecek, bazı şeyleri yapmanız gerekecek.

Konuya akşam saatlerinde göz atarsanız tüm sorularınızın cevabını bulabileceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: akhee

hocam snapseed uygulamsı yok mesela android iyi olur diye düşünüyorum. wp de olan uygulamaları zaten indirmeyiz ama olmayanlar iyi olur

Yalnız birçok uygulama androidte var diye wp için ayrıca uygulama yazma işini bırakabilir bu durumda. Bir taraftan olumlu gözükse de çözüm apk izni vermek değil. Microsoft, Windows Phone için üreticilerden ücret almayı kesmeli yada en azından makul seviyelere çekmeli. Pazara yeni girecek üreticiler, yeni modeller ve sonucunda wp'nin yaygınlaşması asıl çözüm...

• quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

quote:

Orijinalden alıntı: heredot_t

Elimizdeki telefonlar kendiliğinden guncellenecek dimi sadece yeni alınan telefonlar içinmi yoksa bende 630 var

Kendiliğinden güncellenmeyecek, bazı şeyleri yapmanız gerekecek.

Konuya akşam saatlerinde göz atarsanız tüm sorularınızın cevabını bulabileceksiniz.

Anladim tesekkur ederim bur sekilde bizde gecebilecegiz yani win8 de kalmayacagiz

• quote:

Orijinalden alıntı: fkaplan

quote:

Orijinalden alıntı: akhee

hocam snapseed uygulamsı yok mesela android iyi olur diye düşünüyorum. wp de olan uygulamaları zaten indirmeyiz ama olmayanlar iyi olur

Yalnız birçok uygulama androidte var diye wp için ayrıca uygulama yazma işini bırakabilir bu durumda. Bir taraftan olumlu gözükse de çözüm apk izni vermek değil. Microsoft, Windows Phone için üreticilerden ücret almayı kesmeli yada en azından makul seviyelere çekmeli. Pazara yeni girecek üreticiler, yeni modeller ve sonucunda wp'nin yaygınlaşması asıl çözüm...

Çok Haklısınız olayın birde bu yönü var.

• insider.windows.com linkine gittim Hotmail hesabımla giriş yaptım ancak herhangi bir kayıt şeyi gelmedi acaba pc den mi yapmak gerekiyor w10 preview sürümünü gösteriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Never4You

insider.windows.com linkine gittim Hotmail hesabımla giriş yaptım ancak herhangi bir kayıt şeyi gelmedi acaba pc den mi yapmak gerekiyor w10 preview sürümünü gösteriyor

Join now deyip hesabınız ile giriş yaptıysanız başka bir işlem yapmanıza gerek yok bu kadar.

• Phone insider yazılımını telefona kurdum. Açtıktan sonra, Find a program kısmına tıkladım. hesabım ile giriş yapmak istediğimde ise bana şu uyarıyı veriyor:
    "The user name or password is incorrect"
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorceress

Phone insider yazılımını telefona kurdum. Açtıktan sonra, Find a program kısmına tıkladım. hesabım ile giriş yapmak istediğimde ise bana şu uyarıyı veriyor:
    "The user name or password is incorrect"

"Phone Insider uygulaması şuanda sadece Microsoft çalışanları için kullanımda ve ilerleyen günlerde bu uygulama kullanıcılar tarafından kullanılabilir hale gelecek."

• Cevap için teşekkürler. O zaman takip etmeye devam edeceğiz
  • WP 8.1 zaten oturmuş, yeterli bir sistem. W10'dan beklentiyi yüksek tutmanın bence gerekli bir yanı yok. En fazla gelebilecek şeyler arkaplanın siyah yerine resim konulabilmesi, daha büyük karolar, hataların giderilmesi ve mağazanın birleşmesi bence.
  • Konu bayaa hareketli Windows mobile 10 ile ilgili görseller Ardı Ardına Geliyor beklentileri karşılayan bir sistem olursa ben iOS tan Geçmeyi düşünebilirim

• Acaba diyorum denim ile gelecek özellikler W10 betanın güncellemesinde yer alabilirmi yani W10 beta kullanacağız fakat denimin veya Gdr2 nin tüm özelliklerini kullanacağız gerçi saçma olur sanırım kafam çok karışık
  • hocam etkinlikten sonra artık kesin alacaz galiba bakarsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uykusuzinsan -- 12 Ocak 2015; 18:27:11 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.