Şimdi Ara

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu (1486. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.598
Cevap
113
Favori
899.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14841485148614871488
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Uwp olanda dvd ve bluray desteği yok. O yüzden exe olanı kurun demiş adamlar.

https://www.microsoft.com/en-us/store/p/vlc/9nblggh4vvnh

Bu arada bataryanın patlamasının Android ile alakasını yazacaktın ? Ne oldu ?

Note 7'nin patlamasının android ile alakalı olduğunu samsung ve google kabul edip özür diledi neyi yazayaım daha. Bylock kullanan kim varsa gözaltında şu an. Hadi kurtarsın google onları bakalım. Kazayla yükleyenler bile içerde şu an.

We all know that faulty batteries (from Samsung own subsidiary SDI) are to blame for the issue, but the company - on its UK website - goes a step further to explain that overheating of the battery cell occurs "when the anode-to-cathode came into contact." The tech giant further says that "it is a very rare manufacturing process error."

İngilizce bilmiyorum ben diye bahane uydurursun şimdi. Al bizim haber sitelerimizden direk çevrilmiş hali:

Samsung’un yaptığı açıklamaya göre, Samsung Galaxy Note 7’nin bataryası şarj olurken ısınıyor. BU noktada devreye girmesi gereken bir anahtar devreye giremiyor ve bataryaları anot ve katot bacakları birbirine değerek kısa devre yapıyorlar. Bu noktada oluşan elektrik arkı telefonunun bataryasının daha fazla ısınmasına ve batarya hücrelerinin alev almasına yol açıyor. Bu noktadan sonra birçok kimyasal bileşeni bünyesinde barındıran cihazın alev alması da kaçınılmaz oluyor.

Samsung bu durumu tamamen üretim hatası olarak kabul etti. Ancak durumun sık karşılaşılmayan bir üretim defosu olduğunu da altını çizdi.

Android bataryayı nasıl patlatsın azcık akıl ve mantık yürütünce bile mantıksız geliyor insana. Hani google'ın açıklaması nerede göster ben aradım hiçbir yerde bulamadım.

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu

Yinede komik bir durum

Hoca bu, durur mu? Yapıştırmış cevabı. Doğduğuna inanıyorsun da öldüğüne niye inanmıyorsun?

Sabahtan akşama burada yok şu yapıyla batarya çabuk bitmeye başladı da yok şu sürümle batarya 2 gün gitmeye başladı deniliyor da sistemdeki sıkışma nedeniyle batarya niye patlamıyore? Bir etkisi var demekki batarya performansına etki edebiliyore işletime sistemine. Android malesef bir donanım canavarı haline geldi geçen günlerden bir gün.

http://www.samsung.com/uk/news/local/uk-statement-regarding-galaxy-note7
    Trollüyorum de lütfen ne alakası var ya
    Sistemle alakalı olsa W10 th1 yapılarından ilk 4 tanesini yükleyen bütün herkesin telefonu alev almıştı telefonlara sıcaktan dokunamıyorduk ve batarya 1.5 saatte %100den %3 iniyordu.

W10 çok farklı sanki 3gb ram 950xlde boşuna değil uygulamalar geldikçe sistem şişiyor, kasıyor 1gb bile yetmiyor artık. Androidlere 3gb ram koyulması çok doğal bi sürü gerekli gereksiz arka plan görevi ve uygulamalar çalışıyor.

Gerçi Z1 (2gb ram) ve Galaxy Core Prime (1gb ram ve samsung çöpü) kasmıyor hiç ama yinede size kalmış.

Ya sen ne saçmalıyorsun. Bırak kullanmayı, eline alıp baktın mı hiç L950XL'i ? Mağaza bahanesi bitti şimdi kasıyor yalanlarına mı başlayacaksınız ?

Mağaza bahanesi bitmişmiş sana özel program mı yapıyor adamlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

Su Windowsu savunanlar hala neyi savunuyorsunuz? Zamaninda bizde savunduk ama ati alan uskudari gecti. Savunulacak hicbir seyi yok

+15426113456
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Uwp olanda dvd ve bluray desteği yok. O yüzden exe olanı kurun demiş adamlar.

https://www.microsoft.com/en-us/store/p/vlc/9nblggh4vvnh

Bu arada bataryanın patlamasının Android ile alakasını yazacaktın ? Ne oldu ?

Note 7'nin patlamasının android ile alakalı olduğunu samsung ve google kabul edip özür diledi neyi yazayaım daha. Bylock kullanan kim varsa gözaltında şu an. Hadi kurtarsın google onları bakalım. Kazayla yükleyenler bile içerde şu an.

We all know that faulty batteries (from Samsung own subsidiary SDI) are to blame for the issue, but the company - on its UK website - goes a step further to explain that overheating of the battery cell occurs "when the anode-to-cathode came into contact." The tech giant further says that "it is a very rare manufacturing process error."

İngilizce bilmiyorum ben diye bahane uydurursun şimdi. Al bizim haber sitelerimizden direk çevrilmiş hali:

Samsung’un yaptığı açıklamaya göre, Samsung Galaxy Note 7’nin bataryası şarj olurken ısınıyor. BU noktada devreye girmesi gereken bir anahtar devreye giremiyor ve bataryaları anot ve katot bacakları birbirine değerek kısa devre yapıyorlar. Bu noktada oluşan elektrik arkı telefonunun bataryasının daha fazla ısınmasına ve batarya hücrelerinin alev almasına yol açıyor. Bu noktadan sonra birçok kimyasal bileşeni bünyesinde barındıran cihazın alev alması da kaçınılmaz oluyor.

Samsung bu durumu tamamen üretim hatası olarak kabul etti. Ancak durumun sık karşılaşılmayan bir üretim defosu olduğunu da altını çizdi.

Android bataryayı nasıl patlatsın azcık akıl ve mantık yürütünce bile mantıksız geliyor insana. Hani google'ın açıklaması nerede göster ben aradım hiçbir yerde bulamadım.

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu

Yinede komik bir durum

Hoca bu, durur mu? Yapıştırmış cevabı. Doğduğuna inanıyorsun da öldüğüne niye inanmıyorsun?

Sabahtan akşama burada yok şu yapıyla batarya çabuk bitmeye başladı da yok şu sürümle batarya 2 gün gitmeye başladı deniliyor da sistemdeki sıkışma nedeniyle batarya niye patlamıyore? Bir etkisi var demekki batarya performansına etki edebiliyore işletime sistemine. Android malesef bir donanım canavarı haline geldi geçen günlerden bir gün.

http://www.samsung.com/uk/news/local/uk-statement-regarding-galaxy-note7
    Trollüyorum de lütfen ne alakası var ya
    Sistemle alakalı olsa W10 th1 yapılarından ilk 4 tanesini yükleyen bütün herkesin telefonu alev almıştı telefonlara sıcaktan dokunamıyorduk ve batarya 1.5 saatte %100den %3 iniyordu.

W10 çok farklı sanki 3gb ram 950xlde boşuna değil uygulamalar geldikçe sistem şişiyor, kasıyor 1gb bile yetmiyor artık. Androidlere 3gb ram koyulması çok doğal bi sürü gerekli gereksiz arka plan görevi ve uygulamalar çalışıyor.

Gerçi Z1 (2gb ram) ve Galaxy Core Prime (1gb ram ve samsung çöpü) kasmıyor hiç ama yinede size kalmış.

Ya sen ne saçmalıyorsun. Bırak kullanmayı, eline alıp baktın mı hiç L950XL'i ? Mağaza bahanesi bitti şimdi kasıyor yalanlarına mı başlayacaksınız ?

950XL için mi kasıyor dedim ben fanboyluk okumayı unutturmuş galiba. 1GB ram yetmiyor dedim. 950XL ilerde kasmaması ve diğer platformların amiral gemileriyle yarışabilsin diye 3GB ram'e sahip.
    Ayrıca mağaza bahanesi bitmedi ben hala aradığım şeyi bulamıyorum instagram geldi diye mağaza düzeldi sanmayın.
    + Evet elime aldım 2600tlye polikarbon malzeme kullanarak Ms iyi iş çıkarmış rakiplerinin orta seviye cihazları bile artık alüminyum kasa kullanıyor.
    Şurada 3-4 kişisiniz karşı bir şey söyleyen herkese saldırmaya yer arıyorsunuz biriniz yanlış bilgi verir, biriniz kelime oyunu yapar, biriniz başkasının yazdığı paragrafı kendi kafasına göre düzenler sen böyle dedin der bu konunun sonu iyi değil.

Ben sadece bilmeyenleri bilgilendiriyorum. L950XL'in kasmadığını bilmiyorsun, mağazanın kimi kişilere yettiğini bilmiyorsun, adam gibi noktalama işaretlerini kullanmayı bilmiyorsun vs. bu yaşa gelmişsin hala biz öğretiyoruz sana Polikarbonu bahane edip half-unibody kapağı es geçme şimdi. Tabi onu da bilmezsin şimdi. Bana piyasada 1 tane telefon göster arka kapağı değiştirince tüm telefonun değiştiği, arka kapak değil, kılıf mübarek.

• Artık acı gerçekle yüzleeşme zamanı kullanıcı tarafından desteklenmeyen her ürün tarihin tozlu raflarında yerini alır.

Ms artık uzatmaları oynuyor. Surface filanda çıkmayacak o umutlar boşa, bunun devamlı gazlanmasıda bakın platformun arkasındayız mesajı vermek.Rs2 den sonrada yeni yazılım veya güncelleme gelmeyecek.Geliştirme bitecek.

Ms belki 5 yıl sonra kaşınırsa bir mobil denrmesi daha yapabilir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • L 1520 için pil tasarrufunda tuş ışıklarını söndüren, haritada sesli adres tarifi olan sürüm çıktımı?

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkalarının kararlarına saygı duyduğunuzda geri gelin. Başka bir deyişle olgunlaşıpta gelin. Böyle çocukla hareketler, bu ciddi ortamda hiç yakışmıyor. Para vermişiz yediremiyormuşuz, insan bu ya, herkesi kendi gibi sanırmış. Hata bizde zaten çocuklarla polemiğe giriyoruz. Samimi olan insan edebiyle bu platformda şu şu yok der pılını pırtını toplar çeker gider, ama sizlerin yaptığı tamamen fesatlık, işiniz gücünüz yok, başkalarına sataşıp zaman geçirmeye çalışıyorsunuz. Belli ki telefonu sosyalleşmek için almışsınız ama adam gibi facebook, instagram olmadığı için hepiniz asosyal, çekingen kalmışsınız. Tek gücünüz hani burada göz teması falan yok ya, ağzınıza geleni önünüze gelene söylüyorsunuz. Benden bir abi tavsiyesi hiç arkadaşınız yoksa bile eski okul arkadaşlarınızı arayıp, buluşup onlarla takılın, yoksa bu halinizle ancak kendinize zarar verirsiniz.

• hala ms telefonlarını savunan varsa buda verdği paradandır içi içini yiyyor ama ölür de laf ettirmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazamsar

hala ms telefonlarını savunan varsa buda verdği paradandır içi içini yiyyor ama ölür de laf ettirmez

Vahiy mi geldi hocam?

• Dediğim gibi, Allah ömür verirse ilk surface serisi değil de 2. ya da 3. surface serisiyle surface serisine geçebilirim, ardından iphone+ 12s e geçebilirim de. Surface phone rs3 ile gelsin de 3. seri surface bakalım neyle gelir.

Bu arada salı ya da perşembe bişey gelebilir insidera da otaya da. Eylül firmwaresi gelmezse Ekim firmwaresi geler x50 serisi için. 550, 650 ve 950 (+XL) için hızlandırılmış yapılar ardı arkasına yağabilir bundan sonracıma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi4 ile şuan 14393.67'deyim benim için sıkıntı olan şarj olayı şuan çok iyi android sürümünden bile iyi.Anladım ki insider'a çok bulaşmamak lazımmış.Burada windows'u sürekli eleştirmenin bir mantığı yok burası çözüm yeri değil,kullanıcı deneyimleri ve yeni haberlerin paylaşılması daha güzel olurdu.Kendi adıma windows mobile'da bir gelecek görmüyorum ama windows androide gore bana daha çok hitap ediyor.Androidde yapmaya çekindiğim bankacılık işlemlerini içim rahat yapıyorum.Ve başarılı office uygulamaları var.Kapital firmalar yüzünden tartışmanın anlamı yok.İyi forumlar

• Ben resmi olarak windows phone 8/8.1 ile gelmiş telefon kullanıcısı olanların, hatta, güncelleme alamayanları geç, güncelleme alanlar da dahil windows 10 mobile hakkında görüş öneri taleplerinin Microsoft tarafından pek ciddiye alındığını ve önemsendiğini düşünmüyorum şahsen. Doğrusu da bu aslında. x50 serisinden gelen geri bildirimlerle geliştiriyorlar sistemi. Ne zamana kadar? 2019'a kadar. 2018 sonlarına doğru artık gelecek yeni nesil surface telefonları kullananların görüşlerine öncelik verecekler. Bu zamana kadar hangi geri bildirimde bulunduysam ilgilenip düzelttiler sağ olsunlar.

Editoryal; Atıyorum, bir 520 kullanıcı 2 tane daha 520 almaması gerekiyor ki Microsoft zarara uğrasın, windows mobile 10 sekteye uğrasın. Bir tane 520 alınmış zaten. O cepte. Microsofta para kazandırmış. Bir 520 daha almazsa fifti fifti olur Microsoftla ki ne şiş yanar ne kebap. Bir tane daha almaması lazım, o da zaten stokta yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 10 Eylül 2016; 17:03:28 >

• beyler anlamıyorum niye birbirinize hakaret ediyorsunuz? Neyi paylaşamıyorsunuz, almışsınızdır bir telefon, yazarsınız kötüdür ve ya iyi diye, yerin dibine sokarsınız ya da olmadı göklere çıkarırsınız, biriniz ötekine laf söylemeye hakkınız yok

Adam isterse lumiaya 10 bin tl verir isteerse 200 tl bize ne veya size ne, biri çok zengindir her 2 yılda bir telefon değiştirir sürekli yenilik görmek ister, biri durumu iyi değildir 500 tl veriri firmanın verdiği sözleri tutmasını ister ondan sonrada işine güzüne bakar olay bu kadar

Ama ben eleştirdiğim zaman da kimsenin bana sen niye eleştiriyorsun demeye de hakkı yok (eleştirmek= hem olumlu olabilir hem olumsuz olabilir, bkz:sözlük)

lumia kullanmadığım halde hatta android kullanmadığım halde android alacak 6 kişiye lumia aldırdım zamanında (535*2 625*2 640XL 830 ) ve ben de lumia 930 aldım, pişman mıyım yok ha tabi biraz pişmanlık var, Mesut ÇEVİK'in dediği gibi "gelişmişi varken gelişecek olan telefon alınmaz" adam haklı bence, keşke de gelişmiş bir şey alsaydık ama şu an almış olduğum telefon diğer androidlere 1,5 yıl sonra sapıtmaya başlayacakken daha sapıtmadılar.

velhasılı kelam dört dörtlük telefon yok olmaz da zaten öyle olsa bir tane telefon çıkar herkes ondan alır.

Birbirimize karşı biraz saygılı olalım yeter.

• Biz vakti zamanında gelecekte söz verilen güncellemelere de güvenerek gidip lumiaları aldık..nokia zamanında lumialara gerçektende fark yaratan özellikler eklemişti..örneğin şimdi samsungun ballandıra ballandıra verdiği glance screen i ben 2 yıldır 925 imde kullanıyorum..ama şimdi lumialarda ayırt edici fark yaratan hiçbir ozellik bırakmadı adamlar.ben sadece here drive a hayran kalıp sırf o yüzden lumia alan biliyorum..yazılım olarak adamlar androide uygulama çıkarma yarışına girdiler..mesut çevik öngörüsünde kesinlikle haklı çıktı..pazar payına bile bakıp Windows Phone un artık ölü bir platform olduğu söylenebilir.pek çok kişi malum yontemlerle lumialarının ömrünü uzatmaya çalışıyor o da bakalım nereye kadar artık...

• Ben şahsen kimsenin isteyerek 8.1 yüklü 925 kullandığına inanmadığım gibi, kimsenin de isteyerek 14393.67 is ile 01078.00053.16236.35xxx üretici yazılımı yüklü 950 XL kullanmadığına inanmıyorum bu platformda.

http://support.microsoft.com/tr-tr/help/20513/firmware-update-history-for-lumia-with-windows-10-mobile

• e-Militarist kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haksızsınız maddi açıdan dediğiniz telefonu almakta hiç sıkıtı çekmem ama wp'da gelecek görmüyorum ha şuan bana hitap ediyor,kullanıyorum bu kadar. Kimse adına fikir beyan etmeyin bence.

• xiseyn kullanıcısına yanıt
    Hocam yapacak bir şey yok dedikleriniz de haklsınız here maps(çevrimdışı) anında rota çizerken windows 10 daki haritalar çevrimiçi olarak bile zar zor çiziyor hatta bazı yerlerde çizemedi, 5800 kullanırken haritalar daha kullanışlıydı sanki bana göre,

Neyse ne hocam boş ver gitsin sıkıntı yapmaya bile değmez,

paran varsa yeni bir telefon al yoksa da lumiayi kullanmaya devam et, şahsen ben geçtiğimiz aralık ayında 930 aldım 1000 tl ye bozulana kadar kullanırım çok oyun uygulama meraklısı değilim, ne yapalım yapacak bir şey yok başlangıçta 1000tl bir telefona vermek bayağı bi zoruma gitti ama bu devirde gayr-i zaruri ihtiyaçlar zaruri hale gelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c-myc

Kesinlikle haksızsınız maddi açıdan dediğiniz telefonu almakta hiç sıkıtı çekmem ama wp'da gelecek görmüyorum ha şuan bana hitap ediyor,kullanıyorum bu kadar. Kimse adına fikir beyan etmeyin bence.

Kimsenin adına konuşmamış ki zaten. Ben demiş, inanmıyorum demiş, baya baya kendi adına konuşmuş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: c-myc

Kimsenin adına konuşmamış ki zaten. Ben demiş, inanmıyorum demiş, baya baya kendi adına konuşmuş

Okuduğumu anlayabilecek kapasitede olduğumu düşünüyorum. Aynı kişi birden fazla kullanıcı adı kullanmıyorsa eğer cevap vermesi gereken kişi de alıntıladığım şahıs olmalı, siz değil.Saygılar

• Anlamıyoruz, anlamamakta direniyoruz, değişime kapalıyız.
    Karşımızdakinin görüşü bizimle uymuyorsa sürekli saygısızlık yapıyoruz.

Windows Mobile'ın (WM'ın) iyi ve kötü yönleri var, tıpkı ios ve android gibi.

İyi yönleri neler?

- Karizmatik görünüm.
    İşletim sistemi bir defa karizmatik, kesin hatlar, siyah ağırlıklı arka plan, telefonun 'BEN OYUNCAK DEĞİLİM' 'BEN POKEMON GO TELEFONU DEĞİLİM' diye mesaj vermesini sağlıyor.
    Malesef bu işletim sistemi, konuda bolca bulunan 15-16 yaşındaki genç arkadaşlara ya da 30 yaşına gelip hâlâ oyun kovalayan büyüyememişlere göre değil.
    Windows Mobile içinde karizmatiklik barındıran bir sistem.
    Özellikle ClearBlack Amoled ekranlarda inanılmaz göze hoş görünüyor windows mobile.

- Marketteki uygulamaların az ama 'ÖZ' olması, bir milyon gereksiz uygulama yerine gerekli uygulamalar mevcut.
    Ve bu uygulamaların en iyi özelliği reklama boğulmuş olmaması. Google play'de uygulamayı parayla aldığınız halde reklam fışkırıyor her yerden.

- Güvenlik ve Gizlilik.
    iOS için net bir şey söylenemez ama, android telefonların hepsi dinleniyor ve izleniyor, google iğrenç bir şirket. opsec'e karşı savaş açmış bir şirket.
    Android telefonlarda hiçbir hareketinizi google'dan saklayamazsınız ve google'dan habersiz kılınızı bile kıpırdatamazsınız.

Sistem sürekli yerden yere vuruluyor, insanlar aslında neyi yerden yere vuracağını bile bilmiyor.
    Sistem mi kötü, yoksa marketteki uygulamalar mı eksik?

Sistem kendi içerisinde son derece stabil, tutarlı, şık, hızlı ve güvenli.
    Aksini söyleyen gelsin ıspat etsin dinleyelim.

Gidip de ben bu telefonda pokemon go oynamıyorum, instagramıma giremiyorum (ki galiba çözüldü bu olay),
    snapchatte suratıma kedi köpek efekti ekleyemiyorum diye çamur atmaya kalkarsan kusura bakma kardeşim, lafınız dikkate alınmaz.
    Sizin çoluk çocuk uygulamalarınız markette yok diye, üzerinde binlerce kurumsal çalışanın uğraştığı windows mobile sistemi kötü olmaz.

Eski Lumiacı, Yeni iPhone'cuyum. Yukarda bi arkadaş yazmış telefona para verdiğiniz için kötüleyemiyorsunuz diye.
    Öyle bir şey yok.

• 
Sayfa: önceki 14841485148614871488
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.