Şimdi Ara

Windows 10 Media Creation Tool Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Laptopumu aldığımda içinde lisanlı Win 8 yüklüydü. 2 ay önce windows 10'a geçmek istedim ve windows'un kendi media oluşturma aracını kullanarak usb'den windows 10 kurulumunu yapmıştım. Fakat benim lisansım Windows 8 Single Language olduğu için bende benim işletim sistemime denk gelen Windows 10 Home Single Language' yi seçtim. Ve etkinleştirmeside dahil sorunsuz bir şekilde kurdum.

Bugün tekrar format atmam gerekti. O flash diski kaybettiğim için yeni oluşturmak istedim fakat windows un sitesinden tekrar indirdiğim aynı araçta bu sefer farklı şeyler çıkıyor.
    İndirdiğim media oluşturma aracında türkçeyi ve 64 biti seçiyorum fakat sürüm kısmında sadece "Windows 10" ve "Windows 10 N" Var bana "Windows 10 Single Language" lazım nasıl çıkıcam bu işin içinden arkadaşlar. Sadece Windows 10 yazan seçenek ile format attım olmadı. Yani sıkıntısız atıyor ama hiç bir şekilde etkinleştirmiyor. :( Çünkü benim anahtarım single language için olduğundan dolayı uyuşmuyor. "Windows 10 N" seçeneğini seçtiğimde ise ilerleyemiyorum bile daha usb yi hazırlamaya başlamadan hata veriyor. Ben nasıl bulabilirim bu aracın eski sürümünü :/

Windows 10 Media Creation Tool Problemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmrsn -- 4 Aralık 2015; 10:34:36 >

• SysEdit kullanıcısına yanıt
    Hocam allah senden razı olsun. Çok çok teşekkür ederim. Çok sağolun :) Ama birşeyi merak ettim. Sırf merakımdan soruyorum cevabı lazım olduğundan falan değil. Önceden bu ikisi arasında ayrım yoktu sanırım. (Yanlış biliyor olabilirim) Yani direk windows 10 indirme sayfasında çıkan aracı indirdiğimizde sizin bu verdiğiniz linkteki inmiş oluyordu aslında yani eski şekliyle. Şu an neden böyle bi ayrım oldu bi sebebi varmı varmı bunun ? Birinde Windows 10 ve 10 N seçenekleri çıkıyor. Diğerinde Windows 10 Home , Home single language ve pro :)
  • cmrsn C kullanıcısına yanıt
    Bence bilinçli bir şey değil microsoft böyle abuk subuk şeyler yapıyor arada bir...
  • La allah kahretmesin ya harbiden doğruymuş :D dili 2-3 defa değiştirip sonra tekrar türkçeye geldim ve "Windows 10 N" seçeneği "Windows 10 Home Single Language" oldu. Haha şaka gibi ya yemin ediyorum sinirlerim bozuldu. Ben 2 gündür bunun içinmi uğraşıyordum :D Çok teşekkürler hocam. Sayende çok lazım olan ve bir o kadar saçma birşeyi öğrenmiş oldum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.