Şimdi Ara

Windows 10 google ve klavye düzgün çalışmıyor acil yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorun yokken bilgisayarı kapattıktan 9 saat sonra tekrar açtığımda windowsun düzgün çalışmadığını farkettim öncelikle google chrome veya opera farketmeksizin www.google.com uzantısına hiç bir şekilde girmiyor youtube den izlediğim her yöntemi denememe rağmen google açılmıyor diğer sitelere giriyor ama google girmiyor bağlantınız gizli değil gibisinden uyarı çıkıyor hep. www.google.com.tr giriyor ama diğer aramalarda .coma bağlantılı olduğu için aynı hatayı veriyor.

Gelelim diğer soruna; klavyem çalışırken ne olduysa bilmiyorum belki eskidende vardı dikkatimi çekmemişti fakat bugün çekti klavye çalışıyor not defteri olsun google olsun her yere yazı yazabiliyorum ama windowsun sistemsel yerlerine yazı yazamıyorum kalvye çalışmıyor örnek verecek olursam windows arama kısmına yazı yazamıyorum arama yapamıyorum dosyaları bulun kısmına ama klavye çalılıyor oyun oynayabiliyorum her yere yazı yazabiliyorum ayarlara giriyorum arama yerine yazı yazılmıyor. Farklı klavyelerde denedim aynısı. Yani windowsun kendi aramalarında yazı yazmalarında yazmıyor ama geri kalan herşeyde klavye kullanıyor.

Lütfen yardımcı olun!!

İletişim: 5306790631

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1. sorunu bilmiyorum ama ikincisi için şunlar yardımcı olur belki bende de aynı sorun ortaya çıkmıştı bunları yaptım sorun çözülmemişti bir süre sonra kendi kendine düzelmişti nasıl olduğunu anlamadım belki bu bağlantılar senin sorununu çözer.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.