Şimdi Ara

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 EVALUATION ISO (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
535
Cevap
30
Favori
90.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, LTSC 21H2 en son güncellemeleri içine alan Türkçe iso dosyasıdır, eklenecek bir güncelleme yoktur zannediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zn_volkan Z kullanıcısına yanıt

Hocam szin google drive linkini indirdim o isimi gorecekdir dye düşünüyorum

• LTSC 2021 destek süresi 5 yıl diyorla bu doğrumu?

• raver kullanıcısına yanıt

Evet doğrudur.

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 EVALUATION ISO
    Windows 10 Enterprise LTSC 2021 EVALUATION ISOdocs.microsoft.com
    What's new in Windows 10 Enterprise LTSC 2021 - What's new in Windows
    https://docs.microsoft.com/en-us/windows/whats-new/ltsc/whats-new-windows-10-2021
  • LTSC için Microsoft maalesef her ay güncelleştirilmiş ISO paylaşmıyor. Bu yüzden güncel ISO dosyalarını o şekilde her ay paylaşamıyoruz.

LTSC 2021 ISO dosyası şuan için en güncellidir.

• tesekkur ederim cevabiniz icin, biraz arastirdim oyleymis.Ben ltsc yi cok seviyorum yarin kuracam İnşaallah.

• MRT_ kullanıcısına yanıt
    Asus X550JK 8 GB Ram icin hangisini önerirsiniz oyun oynanmayacak ssd ye kurulacak sistem aklımda ltsb 2016 var ama programlar icin uyumluluk sorunu olur mu acaba eğitim programları icin zoom office eba adobe serisi vs yanılmıyorsam 1607 tabanli idi çünkü

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam LTSC olmayan normal Enterprise ISO'yu nereden indirebiliriz, şunun gibi, düz Enterprise sürümü:

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 EVALUATION ISO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 20 Kasım 2021; 0:49:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

https://mega.nz/file/nAo2RQ6Z#lsLKaMTRIsENhxPRi_tAVxcsWlejALHzgBZDwdp39Os El değmemiş yazıyor.

21H1 Sürümü , güncelleme ile 21H2'ye geçebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 20 Kasım 2021; 13:23:10 >
  • zn_volkan Z kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık. Dosya çok büyük olduğu için tarayıcı üzerinden indirmeye izin vermiyor Mega.nz sitesi. Güncel Enterprise ISO bu değil mi bu (LTSB/C olmayan)?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 20 Kasım 2021; 13:24:13 >

LTSB-C değil düz enterprise , Mega uygulaması ile giriş yaparak indirebilirsiniz, site üzerinden giriş yapıp vpn ile indirebilirsiniz. Güncel olan değil bir önceki sürüm, güncelleme ile son sürüme geçilebilir.

@MRT_ hocam link bulabilirse sizi uğraştırmamış oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 20 Kasım 2021; 13:27:50 >
  • Windows 10 LTSC 2021 sürümünü HWİD GEN,KMS38 felan etkinleştirmiyor hiçbir şekilde, çünki sürümü tanımıyor.. Sadece KMSOffline.v2.3.3. aracı ile etkinleştirebildim..Windows 10 Enterprise LTSC 2021 EVALUATION ISO 

• Teşekkürler bilgilendirme için

Bu konudan indirebilirsin BUSINESS ISO dosyasında bulunuyor.

https://forum.donanimhaber.com/windows-10-guncel-iso-dosyalari-1809-17763-2114-2004-19041-1288-20h2-19042-1288-21h1-19043-1288--129552449

• MRT_ kullanıcısına yanıt
    Üstat verdiğin konunun ilk mesajındaki linklerin hepsi 404 hatası veriyor. Tek tek tıkladım hepsine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 20 Kasım 2021; 23:53:51 >

Linkler yenilendi.

• kalıcı lisans için bir araç varmı?

• raver kullanıcısına yanıt

Lisanlaslarin alayi ayni Kalkipda win7 deki gbi lisans bekleme.Ama kalici mi degilmi bilmem ama bugne kadar ismi belli aktivatorlerlerden hicbi sorun yasamadim Bundada kmsoffline 2.3 kullan bas gitsin.Bugun guncellemeri yaptim ince ayarlari yaptim 21H2 yede guncellendi.Ben kolay kolay ltsc den vazgecmem.dier surumler copluk gbi onu kaldir bunu kaldir beynim error veriyor bu daha temiz guzelce programlarimi kurdum sfırdan sonra bide imaj aldim acronisle ohh mis dahada formatla isim olmaz ltsc benim icin zirvedir

• hallettim sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akgonul -- 18 Ocak 2022; 21:52:0 >
  • akgonul kullanıcısına yanıt

Halletmisin ama yukardaki mesajimda belirttim ayrica hwid ilede etkinlesiyor.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.