Şimdi Ara

Windows 10 Ekim güncellemesindeki veri kayıpları kurtarılacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gördüm ki, bilmeyen çare arayan arkadaşlar var. Otomatik güncellemeyi, çalıştır kısmına gpedit.msc yazarak, açılan penceredeki sol kısımdan en üstteki bölümden tüm ayarları seçerek listelediğiniz ayarlardan "Otomatik Güncelleme" ayarlarını bularak kapatabilirsiniz.

• Bendede durum aynı sorun vermedi daha.
  • Sevmesem de sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Tek sıkıntı UWP uygulamaların yavaş açılması, HDD'den olduğunu düşünüyorum. Gönül ister Linux kullanalım ama fansiz cihazimda Intelcigim Linux'a gerekli drive sağlamadığı için fazla ısınma ve düşük pil ömrü oluyor. Windows'la 8 saati rahat gördüğüm cihaz Linux'da ufak kullanımda bile ısınıp 3 saati zor görüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: denizbay1

Gördüm ki, bilmeyen çare arayan arkadaşlar var. Otomatik güncellemeyi, çalıştır kısmına gpedit.msc yazarak, açılan penceredeki sol kısımdan en üstteki bölümden tüm ayarları seçerek listelediğiniz ayarlardan "Otomatik Güncelleme" ayarlarını bularak kapatabilirsiniz.
    Bahsettiğiniz çözüm Windows 10 Home için geçerli değil maalesef. Çoğu notebook'la beraber Home sürümü geliyor. Windows'un yanlış politikası sebebiyle de bir üst sürüme ekstra para vererek geçmek istemiyoruz. Vista'yı dahi orijinal satın almıştım. Korsan da kullanmayı sevmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.