Şimdi Ara

Windows 10 deneme süresi bitince napıcaz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
12.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. ben yeni kasa topladım 2 hafta olalı montajını topladığım siteye yaptırdım. onlar pc yi windows 10 demo sürümü ile yollamışlar 1 aylık süresi var 1 hafta sonra biticek ve ben işletim sistemleri hakkında hiç bir fikrim ve tecrübem yok

bu siteden bunlardan birini alıp key yerine girsem windows 10 u sıkıntısız kullanmaya başlarım değil mi? başka herhangi bir işlem yapmama gerek kalır mı ?

1.https://www.kinguin.net/tr/category/19429/windows-10-professional-oem-key/
    2.https://www.kinguin.net/tr/category/22175/windows-10-home-oem-key/

• Yapay Zekanın Yanıtı

Windows 10 Deneme Sürümü Bitince Ne Olur?

Windows 10'un deneme sürümü, işletim sistemini 10 veya 30 günlük süreyle ücretsiz olarak değerlendirmene olanak tanır. Bu süre sonunda deneme sürümü biter ve Windows 10 etkinleştirilmezse çalışmamaya başlar.

Windows Deneme Sürümü Bittiğinde Ne Olur?

Deneme sürümü bittikten sonra:

• Windows 10 "Deneme Sürümü" filigranı ekranın sağ alt köşesinde görünür.
    • Kişiselleştirme ayarları dahil olmak üzere bazı özellikler kısıtlanır.
    • Windows 10'u kullanmaya devam etmek için etkinleştirmen gerekir.

Windows 10'u Etkinleştirme

Windows 10'u etkinleştirmek için bir ürün anahtarı satın alman gerekir. Ürün anahtarını Microsoft Store veya yetkili bir satıcıdan satın alabilirsin. Ürün anahtarını girdikten sonra Windows 10 etkinleştirilecek ve tüm özellikleri kullanabileceksin.

Etkinleştirme Olmadan Windows 10'u Kullanma

Windows 10'u etkinleştirmeden kullanmaya devam edebilirsin, ancak bazı işlevler sınırlı olacaktır. Etkinleştirme olmadan Windows 10'u kullanmaya devam edersen:

• "Deneme Sürümü" filigranı görünmeye devam eder.
    • Kişiselleştirme ayarları kısıtlı kalır.
    • Düzenli hatırlatıcılar alırsın ve sistem zaman zaman çalışmayı durdurabilir.

Sonuç

Windows 10 deneme sürümü, işletim sistemini ücretsiz olarak değerlendirmek için mükemmel bir yoldur. Ancak deneme sürümü bittiğinde, Windows 10'u etkinleştirmen gerekir, aksi takdirde bazı özellikler kısıtlanır ve sistem sonunda çalışmayı durdurur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • maalesef öyle olmuyor onlar büyük ihtimal fake

senin ihtiyacın olan şey bende

şimdi komut istemini yönetici olarak açıyorsun ve slmgr /rearm yazıyorsun ve hop 30 günlük deneme sürümü tekrar başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scalh

maalesef öyle olmuyor onlar büyük ihtimal fake

senin ihtiyacın olan şey bende

şimdi komut istemini yönetici olarak açıyorsun ve slmgr /rearm yazıyorsun ve hop 30 günlük deneme sürümü tekrar başlıyor.

ee sonra nabıcaz hocam oda biticek :D bir de fake değil çok fazla alan olmus technopat gibi forumlarda araştırdım sıkıntı olmuyormus
  • Respect Paul kullanıcısına yanıt
    pardon hocam ordan key satın alıyormuşsun bazı siteler öylesine key veriyor ama fake oluyor da

süresine gelince bu kodu 3-4 kere yapabilme şansın var diye biliyorum yani bi en az 120 gün lisanssız kullanabilirsin.
  • Fake felan değil normal windows 10 keyi bunlar.Sadece kod olduğu için daha ucuzdan satılıyor hiç bi sıkıntı olmaz.
  • Arkadaşlar bu gittigidiyor,sahibinden gibi sitelerde 40TL-50TL gibi fiyatlara windows 10 cd keyler satılıyor. Benim anlamakta zorlandığım bunlar bildiğiniz orjinal keyler mi ? Eğer öyle ise microsoftun sitesinde 500TL olan key nasıl 40-50TL ye satılabiliyor ? Açıklarsanız sevinirim.
  • Genco89 G kullanıcısına yanıt
    Daha önce onlarca konu açıldı,biraz konu başlıklarını okursak gerekli açıklamaları bulursun.Alttaki link harici bir sürü var.

https://forum.donanimhaber.com/60-tl-windows-10-alinir-mi--129191142
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.