Şimdi Ara

Windows 10 Build 10147 pro TÜRKÇE İSO (İNDİRME LİNKİ DALIN) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
1
Favori
5.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aliakrep

quote:

Orijinalden alıntı: ramsesgrup

bu sürüme entegre edilmemiş daha. dxdiag 11.2 gösteriyor

Benimki Directx 12 de
    Sizinkisi niye 11 lerde anlamadım.

Windows 10 Build 10147 pro TÜRKÇE İSO (İNDİRME LİNKİ DALIN)

Hangi directx sürümü desteklenebiliyorsa onu gösterir.

• cagdas70 kullanıcısına yanıt
    haklısın sanırım.. ekran kartına bağlı bence
  • quote:

öncehttp://windows.microsoft.com/tr-tr/windows/preview-iso 10130 kurmanı tavsiye ederim .. hiç güncelleme yapmana gerek yok, sonra 10147 yi setup ile windows ortamından kurmanı tavsiye ederim.. ben bizzat denedim ve diğer sitelerde ki yabancı yazarlarda bu yöntemi tavsiye ediyor.. temiz kurulumda key istiyor aktifleşme sorunları ve eskik yönetim gibi hatalar veriyor.. ama bu şekilde sorunsuz

onun kurulumunu nasıl yapıcam. ben hala windows 7 deyim bilgim az bu konuda. 10130 un kurulumunu nasıl yapıcam. power isodan sanal sürücü olarak gösterip diski açıp setupmı diycem ? yani iso formatlı oyunları kurar gibi ? RELODED,SKİDROW vs

• valla dostum bu yazdıklarımı anlayamıyorsan, yazacaklarımı hiç anlayamazsın.. windows kurmayı bilmiyormusun, format atmak ta deniliyor .. 10130 iso yu indir, usb belleğe veya bir dvd ye yazdır .. format at, masaüstü gelince .. 10147 yi windows ortamından setup ile kur.. güncelleme yapmana gerek yok hem kurulurken, hemde 10130 masaüstü geldiğinde.. hatta internetini kes masaüstü geldiğinde zaman kaybı olmasın güncellemelerle çünkü o sadece geçiş için..
  • oyun performansları hakkında inan ki bilgim yok.. bu konuya da katılan admin bkaakco, arkadaşı etiketleyerek sorabilirsin, detaylı bilgi vereceğine inanıyorum.
  • Ayrıca temiz kurulum yapıpta aktivasyon işlemlerinde sorun yaşayanlar, sorunun çözüleceği kesin değil aşağıda ki keyleri denemelerinde yarar var..
     Windows 10 Build 10147 pro TÜRKÇE İSO (İNDİRME LİNKİ DALIN)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramsesgrup -- 19 Haziran 2015; 19:30:17 >
  • quote:

valla dostum bu yazdıklarımı anlayamıyorsan, yazacaklarımı hiç anlayamazsın.. windows kurmayı bilmiyormusun, format atmak ta deniliyor .. 10130 iso yu indir, usb belleğe veya bir dvd ye yazdır .. format at, masaüstü gelince .. 10147 yi windows ortamından setup ile kur.. güncelleme yapmana gerek yok hem kurulurken, hemde 10130 masaüstü geldiğinde.. hatta internetini kes masaüstü geldiğinde zaman kaybı olmasın güncellemelerle çünkü o sadece geçiş için..

hocam biliyorum ama iso ile kurmadım hiç. ya cd ile boot ettim yada usb ile windows 7 kurdum. ben şuan anlayamadım bi nasıl kurcağımı. iso dosyasını dvd ye atsam boot etmezki direk setup olarak nasıl göstericem ben onu

birde ek olarak diyelim kurdum herşeyim sıfırlanıyormu ? ben sıfırlanmasını ve eskiye dair hiç bişey kalmamasını istiyorum windows 7 tarihe karışsın yani

windows insider programına kaydolmam gerekiyomu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E017C29F7 -- 19 Haziran 2015; 20:14:20 >

• İndirdim fakat inen 3,8 Gb iso dosyası bozuk diyor.en son çare Usb ye yazdırayım dedim.this not valid iso file hatası alıyorum.
    hadi buyur burdan yak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vforfreedom

quote:

valla dostum bu yazdıklarımı anlayamıyorsan, yazacaklarımı hiç anlayamazsın.. windows kurmayı bilmiyormusun, format atmak ta deniliyor .. 10130 iso yu indir, usb belleğe veya bir dvd ye yazdır .. format at, masaüstü gelince .. 10147 yi windows ortamından setup ile kur.. güncelleme yapmana gerek yok hem kurulurken, hemde 10130 masaüstü geldiğinde.. hatta internetini kes masaüstü geldiğinde zaman kaybı olmasın güncellemelerle çünkü o sadece geçiş için..

hocam biliyorum ama iso ile kurmadım hiç. ya cd ile boot ettim yada usb ile windows 7 kurdum. ben şuan anlayamadım bi nasıl kurcağımı. iso dosyasını dvd ye atsam boot etmezki direk setup olarak nasıl göstericem ben onu

birde ek olarak diyelim kurdum herşeyim sıfırlanıyormu ? ben sıfırlanmasını ve eskiye dair hiç bişey kalmamasını istiyorum windows 7 tarihe karışsın yani

isoyu sıkıştırma programı ile bir klasöre aç. İçindeki setup dosyasını çalıştır. Yükseltme esnasında "TEMİZ KURULUM" seçeneğini seçersen, sıfır windows 10 kurulur.

• Umalımda harici ses kartı sorununu çözmüş olsunlar. ...
  • ramsesgrup R kullanıcısına yanıt
    Normal sistem kurar gibi kuruluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 19 Haziran 2015; 21:23:14 >
  • bkaakco kullanıcısına yanıt
    İKi türlü de kurabiliyorsun. ister windows üzerinden yükseltme gibi istersen temiz kurulum.
    Temiz kurulum için aktifleştirme hatası var diyorlar. Ancak onun içinde microsoft güncel keyleri yayınladı. üst cevaplarda arkadaşın cevabını görebilirsin.
    Windows üzerinden yükseltme yaparsan aktifleştirme derdin olmuyor.
  • 8N67H-M3CY9-QT7C4-2TR7M-TXYCV Bu keyle pro temiz kurulum yaptım aktivasyon tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

quote:

Orijinalden alıntı: vforfreedom

quote:

isoyu sıkıştırma programı ile bir klasöre aç. İçindeki setup dosyasını çalıştır. Yükseltme esnasında "TEMİZ KURULUM" seçeneğini seçersen, sıfır windows 10 kurulur.

10130 u diyosunuz dimi ? power iso ile açıyorum ve setup ile kuruyorum. sonra 147 yüklüyorum doğrumudur ?

• bkaakco kullanıcısına yanıt
    evet hocam yeni yayımlanan keylerle sorunsuz kuruluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafe1001

8N67H-M3CY9-QT7C4-2TR7M-TXYCV Bu keyle pro temiz kurulum yaptım aktivasyon tamamdır.

Aynı şekilde az önce sorunsuz kurulum yaptım sıkıntı yok. Harici ses kartı sorununu çözmüşler. Welcome back 5.1
  • Hayatimda ilk kez bir işletim sisteminin deneme surumunu kullaniyorum ve her güncellemesi dahada heycan katıyor Microsoft bu sefer olmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows üzerinden kurdum,windows (old) klasörünüde sildim.gayet iyi,aktivite sorunu olmadı.
    yalnız bir uyarıda bulunayım 1.mesaj da verilen 2.indirme linki sorunlu.3,8Gb iniyor fakat hatalı olduğundan açılmıyor ve yazdırılmıyor.
    ilk linkten yani mega olandan indiriniz.
  • emehinize saglık tsk ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rezerve geldi.rezervasyon yaptırdım.pc çöktü format attım yine rezerve butonu geldi.tekrar rezervasyon yapmama gerek yok değilmi? mailimde rezervasyon maili geldi.aslında 10147 yi denemek istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.