Şimdi Ara

Windows 10 Build 10147 pro TÜRKÇE İSO (İNDİRME LİNKİ DALIN) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
5.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    rezerve falan hikaye dostum, zaten orjinal olmayan windows kullanıyorsan rezerve falan hikaye.. ilerde elbet full sürüm kırılır, ki windows artık kar amacı gütmeyecek gibi bir hal aldı .. zaten kar etmiyor du ki, kim para verir bu devirde(büyük pc şirketleri dışında, şahsi olarak) .. Orjinal win8 ve win7 keyin varsa veya biosa gömülü ise, rezerveye falan gerek yok full(final) sürüm çıkınca sende yararlanacaksın ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramsesgrup -- 20 Haziran 2015; 0:51:16 >
  • İkinci linkteki dosya bozuk.
  • bkaakco kullanıcısına yanıt
    kaldırdım hocam ilk çıktığın da torent olarak indirmiştim.. mega çıkınca torenti kaldırdım bi akternatif diye eklemiştim.. bir arkadaş daha yazmıştı 2. link hasarlı diye, kaldırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramsesgrup -- 20 Haziran 2015; 2:37:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramsesgrup

öncehttp://windows.microsoft.com/tr-tr/windows/preview-iso 10130 kurmanı tavsiye ederim .. hiç güncelleme yapmana gerek yok, sonra 10147 yi setup ile windows ortamından kurmanı tavsiye ederim.. ben bizzat denedim ve diğer sitelerde ki yabancı yazarlarda bu yöntemi tavsiye ediyor.. temiz kurulumda key istiyor aktifleşme sorunları ve eskik yönetim gibi hatalar veriyor.. ama bu şekilde sorunsuz

merhabalar..
    windows üzerinden kurulum yapınca mevcut sürümdeki bilgi, belge, uygulama ve ayarlar kalıyor mu acaba?

• aynen kalıyor dostum,hiçbir şey silinmedi bende.
  • Bu arada İnsider hub penceresi bu sürümde yok,windows feedback var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @BJK@

aynen kalıyor dostum,hiçbir şey silinmedi bende.

ilginize teşekkür ederim,
    aksi halde çok yoğun bir mesai harcamam gerekecekti.
    kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: @BJK@

aynen kalıyor dostum,hiçbir şey silinmedi bende.

herşeyin duruyo ama windows 10 mu oluyo ? 2 si aynı andamı yüklü oluyo bu biraz sakıncalı çünkü .
  • dostum önemli bilgilerin, dosyaların varsa tavsiye etmem .. onları yedekle önce.. ne olur ne olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramsesgrup

dostum önemli bilgilerin, dosyaların varsa tavsiye etmem .. onları yedekle önce.. ne olur ne olmaz

c ve d diye bölük disk yükleme yapmayacağım diskdeki bilgilerde gidermi hakkat
  • iso kalıbını dvd ye yazdırıp temiz kurulum yapamıyormuyuz
  • ya beyler şimdi 130 u kuruyoruz ilk üstüne setup ile 147 kuruyoruz doğrumu ? peki 130 u nasıl kurucaz allahınız aşkına? biri usb ye yazdıramazsın demiş diğeri usb yada dvd ile kur demiş.
  • hocam önce 10130 sürümün iso sunu usb ye yazdırıp kurucaksın,kurulduktan sonra buradaki 1.mesajdaki 10147 sürümü indirip setup dan kuracaksın.
  • Türkçe 10130 sürümünün üstüne bu 10147 İngilizce sürüm kurulabiliyor mu?
  • cagdas70 kullanıcısına yanıt
    evet çağdaş, kurulduktan sonra ilk mesajdan 3-4 mesaj sonrasında anlatılmış türkçeleştirme..

windows 10 10147 x86 =https://mega.nz/#!yoNUmbpJ!tO9QRaqvbm3Yw7Jh8xaCp3cMYCbhRJ_s1t2wJFh6Dno

ayrıca konunun ilk yorumuna eklenmiştir x86

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramsesgrup -- 20 Haziran 2015; 23:26:09 >
  • Ben arada yayınlanmıs 10135 e yükselttim, sistem çok daha iyi oldu. Kurulumdan önce bf4 te 94 96 fps aldığım noktada birebir test yaptım 112 114 arası seyrettiğini farkettim, Mantle ile denedim. DX ile de aynı fpsleri aldım.
  • Arkadaşlar slow ring için yeni iso nezaman çıkacak. şu an 10130 iso var microsoftun sitesinde.
  • orhuntus81 O kullanıcısına yanıt
    bu hafta final sürüme yakın bir sürüm çıkabilir. temmuz sonunda tam sürüm, ayrıca bu 10147 havadan gelmedi orjinal windows gabrielin oyunları sonuçta nete sızdıranlarda onlar, 10130dan çok iyi bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramsesgrup -- 24 Haziran 2015; 4:09:58 >
  • 2 haftadır falan windows 8.1'e dönmüştüm geri. Yeni bir macera daha fazla hata görmek için yüklüyorum :)
    Temiz kurulum yapayım diyorum, konudaki yorumlara göre keyle aktivasyon yapılıyormuş.
  • Cenkay KESER kullanıcısına yanıt
    yeni keylerle yapılıyor dostum.. sıfırlama da sorunsuz oluyor.. bir kere kurulunca kurtarma seçeneklerinden sıfırlama seçeği ile yüklenince ek bir türkçeleştirme istemiyor da... türkçe olarak sıfırlıyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.