Şimdi Ara

Windows 10 Build 10147 pro TÜRKÇE İSO (İNDİRME LİNKİ DALIN) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
5.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kurana kadar illah ettirdi bu nedir arkadaş sistem kuruluyor, internet şifresini giriyorum bir süre bekleyin diyor dönüyor bar. 1 saat sonun kapadım pcyi açtım şimdide metro uygulamaları yüklenemedi deyip aynı ekrana tekrardan atıyor. Baştan kurdum sistemi, şimdide aynı sorunlar oldu ama 4-5 kere kapattıktan sonra pcyi default kullanıcı olarak açtı.
    Kurulum ekranı çok hoş olmuş kullanıcıya yeni özellikleri tanıttığı yerler. Onun dışında önceden sadece başlatta saydam arka plan vardı diğer bileşenlere uygulanması güzel olmuş.
  • Arkadaşlar bunu başarıyla aktive edip kurduktan sonra 29 Temmuz'da ne olacak?Bu aktivasyonlar geçerliliğini yitirecek mi?Orjinal Windows 7/8 üzerine kurmadıysak ne olacak?Yoksa direk bu deneme sürümünün üzerine güncelleme windows update ile mi gelecek?
    Yani bunu kurup 29 Temmuz'da tekrar aktivasyon sıkıntıları ile uğraşmak istemiyorum.Teşekkürler.
  • dostum bak şimdi şu rezervasyonlar falan hikaye... orjinal windows keyin var ise bioasa gömülü, bunun tam sürümü yani final sürümü yayımlanınca download edip kurunca senden aktifleşmesi için key istemeyecek ... veya kurulu orjinal windows 8 üzerinden update ederken istemeyecek direk kuracak ... tıpkı win 8 sahiplerinin win 8.1'e sorunsuz geçişleri gibi olacak.. ama bunda win 7 sahipleri de ücretsiz atlama yapacak.. gerisi hikaye dostum... yine gerisi kaçak loaderle idare ettirecek.. işin temizi bu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramsesgrup -- 24 Haziran 2015; 22:39:39 >
  • ramsesgrup R kullanıcısına yanıt
    Eyvallah.
  • Ben bu build'i masaüstünden kurdum fakat bir sorunum var kurulurken dedim ki D'ye kur dedim gitmiş C'ye kurmuş eskisini de windows.old a atmış. Ben W8'i boot etmek istiyorum ama yapamıyorum.
  • MAXSTAR kullanıcısına yanıt
    aynı sıkıntı bende de var, bioasa girmiyor boot etmiyor.. açılırken rapid start ''ctrl+ı'' seçeneği ile diskleri sıfırlayınca tahminim düzelir diye düşünüyorum...
  • sayın ramsesgrup

TÜM DİL PKAKETLERİ ve TÜRKÇE de vardır arama yerine lpksetup yazarak kurulacak=https://mega.nz/#!XJ0Q0...rEG0EBkfhicr1cCXY92OW_Q
    linkin silinmiş..

lpksetup dosyayı tekrar paylaşabilirmisin.Birde 10130 microsft iso. daki Türkçe dosyasını nasıl bulup 10147 ye ekleyebilirim?
  • kasper_sky K kullanıcısına yanıt
    https://mega.nz/#!XJ0Q0KRY!fmWsIbLXTG_Pq86PGzwTrEG0EBkfhicr1cCXY92OW_Q link sağlam.. tıklamadığınız için kısaltılmış şekilde kopyala yapıştır yapmışsınız tıklarsanız linkin sağlam olduğunu görürsünüz.. ayrıca sadece türkçe dili upload edip konuya ekleyeceğim

10 dakikaya kalmaz aktifleşecektir bu da sadece türkçe dil =http://damarcilarinmekani.com/10147tr.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramsesgrup -- 26 Haziran 2015; 0:19:51 >

• teşekkürler.
  • Arkadaşlara selam aranıza yeni katıldım şöyle bir sıkıntım var !

Windows 10 u hem 10130 üzerine kurdum hem direk pc ye format tarak cd üzerinden kurudum fakat her 2 seferinde de Türkçe dil dosyasını kurmak için gerekli olan Ipksetup çıkmadı
    Aktivasyon sorunsuz halledildi onda sıkıntı yok acaba sıkıntı nerede ?
  • türkçeleştirme de sıkıntı var sanırım; benimkinde de yarım yamalak bir türkçeleştirme yaptı. ayrıca ses yok :(
  • Windows 10 Build 10154 sürümünün hata düzeltme notları sızdırıldı, sızdıran vatandaş isolarında elinde olduğunu ve önümüzdeki saatlerde paylaşacağını söylüyor. Bu aralar bol sızıntılı geçti. 10147 sürümünde o kadar çok hata var ki inşallah windows 10 çıkışına kadar sorunların tamamını çözerler.
    Gelişmeler için burayı takip edebilirsiniz;
    https://twitter.com/WZorNET
  • hocam L harfi olucak baştaki eğer I yaparsan çıkmaz.
  • BJK@

Bilgilendirme İçin çok Teşekkür ederim .
  • Sayın usta paylaşmış olduğun dil pack paketi 64 bit uyumlu ben indirdim benim pc 32 bit dil paketini boşuna indirdim.keşke belirtseydiniz bit uyumluluğunu.Eger varsa 10147 x86 türkce pack paylaşırmısınız ben bulamadım.pcden dil menüsündede inmiyor İngilizce kullanıyorum
  • Yuklenmiyor bile hala hata alıyorum. Kesinlikle bulaşılacak bir sürüm değil tam sürümü bekleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cenkay KESER kullanıcısına yanıt
    wzor dansa bu haber çok beklersin.. bu adam hava atmayı çok seviyor ... türkleri de sevmiyor .. kaç kere twit attım bir kere dönüş sağlamadı, işi gücü etiket.. sızdıran da o değildir.. o sağdan soldan bulup ancak etiket yapıyor dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramsesgrup -- 27 Haziran 2015; 2:45:57 >
  • Yüklenirken sorun yaratıyor kurduktan sonra gene sorun tam sürümü bekleyin arkadaşlar dün kurdum bugün yeniden format atmak zorunda kaldım bulaşmayın uzak durun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 10 Build 10154 sürümündeki yenilikleri anlatan bir video yayınlamış, kararlı sürümün çıkmasına bu kadar az süre varken dahi hala yenilik geliyor. Tebrik etmek gerek geliştiricileri. Yüksek ihtimalle bundan sonra 1-2 build daha verilecek. Bu güncellemeler de hataları gidermek üstüne olacak.
  • 10151 sürümünün iso dosyaları sızdırılmış, şu anda sadece çin versiyonu var. İngilizce versiyonu kısa süre sonra gelecektir. Gelince mesaj yazarım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.