Şimdi Ara

Windows 10 açılış ekranında kalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün sağlam bilgisayarımı bugün açmak istediğimde bu ekranda kalıyorum hiçbir şey yapamıyorum. Güvenli modda açamıyorum format atmayi denemedim henüz sizce sorun ne. Ekran parlaklığı artıp azalıyor bu sayfada harddiskten kaynaklı mi bir problem var.
    Bilgisayarım Dell 7537

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Harddiskim biosta böyle gözüküyor sanırım onda problem. İçinde çok önemli fotoğraflarım var kurtarma şansım var mı lütfen fotoğrafı atamadım ama removable driver olarak gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhankan43 -- 19 Ağustos 2017; 1:8:15 >
  • Güvenli modda açmaya çalıştığımda bile aynı şey oluyor bu ekranda kalıyorum hiçbir türlü açamadım bilgisayarı. En son kullanırken ses gelmiyor diye videolardan yeniden başlatayım dedim

• İlk tarama yaptığımda Hard disk böyle cikti

Ardından sadece Hard disk taradım

Biosta harddisk böyle gözüküyor

• Genelde bu tip sorunlar da RAM arızası çıkabiliyor, farklı RAM ler var ise test etmeni öneririm.
    HDD sorunu da olabilir veya anakart kaynaklı da olabilir ama anakart işi en son bakacağın durum.
  • mehmet4428 M kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgisayarın içini hiç açmadım bile bu zamana kadar. Format atmayi deneyeyim mi sizce veya ramlerle nasıl bir şey yapabilirim

• oguzhankan43 kullanıcısına yanıt
    Format atabilirim diyorsan dene tabiki.

Donanımsal bir arızası var ise büyük ihtimal kurulum esnasında veya kurduktan sonra yine aynı hatayı alırsın o zaman ilk RAM leri kontrol edersin.
    RAM işini ise çevrenden denemek amaçlı bulabilirsin yada en yakın bir bilgisayarcıya gidebilirsin.

Hiç açmamış olabilirsin içini ama RAM takıp çıkarması zor bir şey değil, videoları izleyerek görebilirsin.
    Önemli olan DDR 1-2-3 bunlardan hangi tip RAM kullanıyorsan aynısından takmalısın.
    Diğer türlü sökmesi v.s sıkıntı olur dersen garantisi de yok ise en yakın bilgisayarcıya veya bilgisayardan anlayan bir yakınına denetmen gerek.

https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10

Bu linkten aracı indirip kolayca format atabilirsin, dosyalarını da sildirmeden. Üstelik güncel windows indirmiş olursun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.