Şimdi Ara

WİNDOWS 10 A YÜKSELTİNCE RECOVERY BÖLÜNTÜSÜ SİLİNİYOR MU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EVEET beyler sorum başlıktada olduğu gibi asus laptobumu windows 10 a yükseltirsem recovery bölüntüsü silinirmi yani istediğim zaman recoveryden bilgisayarımı windows 8 e çevirebilirmiyim ?

• Yükseltme yaparken dosyaları ve ayarları koru diye bir seçenek var. Bu seçili olduğunda hiç dosya silmeden hiç bir disk bölümüne dokunmadan yükseltme yapıyor. Ama daha sonra recovery ile Windows 8 yüklersen Windows 8 lisansı geçerli olur mu bilmiyorum. Bence Windows 8'e dönmeye hiç gerek yok.
  • DoubleDragon D kullanıcısına yanıt
    Online olarak etkinleştiremeyebilirsin. O sorunu da telefonla etkinleştirme yolu ile aşmak mümkün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • windows 10 a geçtim diyelim bir süre sonra bilgisayarı formatlamak isteyeceğim normalde hep recoveryden format atıyordum bunda nasıl yapacam diyelim ki yaptım lisans anahtarı istemiyecek mi ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6EE3C874A -- 20 Ocak 2016; 20:03:54 >
  • Yukselttikten sonra 0 dan kurulum yaparken hdd yi komple silmesi muhtemeldir. Gpt uefi ivir zivirindan dolayi

• Windows 10'un ayarlarından format-reset yapabiliyorsunuz, lisans anahtarına gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 21 Ocak 2016; 9:27:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şöyle bişey yapabiliyoruz mu benim bilgisayar asus ya şimdi bilgisayar çöktü diyelim format atacam bilgisayar masaüstü gelmiyor ben bilgisayar açılışında f9 a basıp recovery bölümüne girip bilgisayarı sıfırlayabiliyormuyum windows 10 a
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet recovery yapabilirsiniz. Recovery yaptığınızda bilgisayarın işletim sistemi kutudan çıktığı haline döner. İlk hangi işletim sistemi ile geldiyse o olur. Kullanıcı dosyaları bir klasöre yedeklenir.(en azından benim acer de öyle.) D diskine bir şey olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 21 Ocak 2016; 13:37:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş ama ben windows 10 kuruyorum windows 8 in recovery bölümü silinmeyecek mi ozaman
  • Yükseltme yolu ile kurarsanız recovery e bir şey olmaz.

• yani windows 10 a yükselttikten sonra herşeyi sıfırla windowsu yeniden kur yapsam windows 8 e mi dönecek yoksa windows 10 a mı formatlıcak anlamadığım bu
  • Windows10 un ayarlarından sıfırla yaparsanız windows 10 olarak sıfırlanır. Laptobun recovery işlevini kullanarak sıfırlama yaparsanız windows 8 e doner.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha önce bilgisayarıma Windows 7 format atmıştım recovery bölüntüsüde silindiği için Windows 8 e dönememiştim garantiye gönderdimde yaptılar bunda da öyle bi sorun olur mu diye açmıştım konuyu eyvallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.