Şimdi Ara

Windows 10 a Ücretsiz yükseltme devam ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Windows 10 a Ücretsiz yükseltme devam ediyor

Yardımcı araçlar (Assistive technology) Engelli bireylerin bu engellerini hafifletmeyi amaçlayan araçlardır , Microsoft Bu tarz araçlar kullananlar için Yüksletme opsiyonunu halen açık tutumaktadır , işin garibi bnun kontrolünü de yapmamasıdır , bir butonla yükseltmeyi kaçıranlar şanslarını deneyebilirle
    Konunun ayrıntıları aşağıdaki linkte

http://www.sordum.net/31222/windows-10-a-ucretsiz-yukseltme-firsati-devam-ediyor/

• Kamuya bitmiş.
  • Bunu çoğu kişi bilmez ki.Onlar ya windows update ya da media creation tool ile yükseltiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi383848 -- 31 Temmuz 2016; 16:33:57 >
  • Üstteki yöntem test edilmiş ve hiçbir engelli araç kullanmayan normal bir kullanıcı rahatlıkla Windows a güncelleyip sorunsuz aktive etmiştir , linkteki yazı okunursa 1 milyar hedefinden çok çok uzakta olan Microsoftun (Şu an 300 milyon) bunu bilerek yaptığı vurgulanmaktadır
  • belki başkalarıda faydalanır diyerek konuyu güncel tutmak istedim. ayrıca yapmak denemek isteyenler için linkide şu:

https://www.microsoft.com/tr-TR/accessibility/windows10upgrade

ayrıca bu linkteki alternatif ne kadar sürer bilmiyorum tam olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 7 Ağustos 2016; 3:11:22 >
  • Yükseltebilmek icin orjinal key mi olmasi gerekiyor dunden beri 5.6 defa w 10 indirildi akk dolmak uzere ama hala basaramadim :(
  • MORFEUS kullanıcısına yanıt
    sanırım orjinal key olması gerekiyor. ama bu demek değil ki olmaz. başka alternatifleride vardı yanılmıyorsam. bu konuyada bakın isterseniz ayrıca. belki istediğiniz cevaplarıda bulabilirsiniz.

linki:https://forum.donanimhaber.com/m_108566413/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 dan 11 e Yükseltme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben bu şekilde geçtim, yükselttikten sonra keyi aldım sonra da uefi temiz kurulum yaptım. Yükseltme yapınca produkey programıyla windows 10 keyinize bakın resmini çekin veya not alın sonra temiz kurulum yapmak istiyorsanız iso'yu indirin uefi istiyorsanız rufus ile gpt partition scheme for UEFI computer özelliğini seçerek yazdırmanız gerek internete yazarsanız çıkar. Uefi istemiyorsanız(sisteminiz eskiyse) microsoft media creation tool ile yazdırın usb'ye, kod istediğinde produkey ile not aldığınız kodu girin kurulumunuzu yapın. SSD kullanıyorum win7'den geçtim iyi ki de geçmişim.
  • myalperen kullanıcısına yanıt
    İnternette buldugum key ile yukseltme yapmistim bu arada mailimide girmistim 0dan kurdum mailimi girdim ama key girmedim w10 pro etkinlestirilmis olarak gozukuyor acaba gecici key mi ?
    ,
    Arastirdigim kadariyla teknik onizleme keyi'mis belli sure sonra devre disi kaliyormus him

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 8 Ağustos 2016; 11:35:43 >
  • Çalıştır kısmından aşağıdaki komutu verip

slmgr.vbs -dlv

Toplu etkinleştirme süresi sonu : kısmına bir bak bakalım ne yazıyor
  • wtarkan W kullanıcısına yanıt
  • Lisanslı görünüyor çünkü bir süre sonu belirtilmemiş , sağdan soldan bulunan araçlarla aktive edilenlerde genelde aşağıdaki şekilde süre sonu oluyor

aynı bilgiyi daha kısa olarak aşağıdaki şekilde de alabilirdik (eğer bir sona erme tarihi varsa gözterecektir)

slmgr -xpr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wtarkan -- 9 Ağustos 2016; 1:20:11 >
  • wtarkan W kullanıcısına yanıt
    slmgr -xpr Kodu cmd acip yazdigimda bu cikti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 9 Ağustos 2016; 22:27:49 >
  • tamamdır bir sıkıntı yok , kalıcı olarak aktifleştirilmiş görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wtarkan -- 10 Ağustos 2016; 11:25:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.