Şimdi Ara

Windows 10 1803 Final AIO Tüm sürümler Türkçe ISO İndir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
32.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows 10 1803 Final AIO Tüm sürümler Türkçe ISO İndir

30 Nisanda indirime sunulucağı Microsoft tarafından teyit edilen "April 2018 Update" sürümdür Orjinal Microsoft ESD dosyalarından el değmeden ve herhangi bir Modifikasyon uygulanmadan hazırlanmış AIO (Hepsi birarada) dosyasıdır , Ütteki resimde içerisinde yeralan tüm sürümler listelenmiştir , kurulum sırasında birtanesini seçip kurabilirsiniz. MBR de test edilmiştir UEFI de herhangi bir deneme yapılmamıştır.

Windows 10 1803 Final AIO Tüm sürümler Türkçe ISO İndir

Windows 10 Verison 1803 (OS Build 17134.1) - Download ( 5,09 GB)

облако mail.ru
    Файл из Облака Mail.ru
    https://cloud.mail.ru/public/JoNu/bHhGwSiNp

облако mail.ru
    Файл из Облака Mail.ru
    https://cloud.mail.ru/public/GFNm/CjSm4unxE

облако mail.ru
    Файл из Облака Mail.ru
    https://cloud.mail.ru/public/9va8/X9jaLSSVC

Şifre: sordum

KB4135051 indir - 1803 (İS derlemesi 17134.5) e yükseltir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wtarkan -- 28 Nisan 2018; 20:12:46 >

• Ya içinde casus yazılım varsa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _____________________________
    Anakart:Gigabyte Z77m-d3h---İşlemci:İntel i5 3570k---SSD:Samsung 840 EVO 120 gb---GPU:Evga GTX960 SuperSC ACX 2.0+ GDDR5 4GB---Ram:Gskill Ripjawsx 8gb (2x4gb) ddr3 1600 mhz ram cl9 (1.5 volt)---HDD:WD Caviar Green 3.5" 1TB---Audio:???---Ses sistemi:Edifier DA5000pro---Kasa:Corsair Carbide 200r---PSU:OCZ Modxtream Pro 80+ 700W

Xiaomi MI 6 128 gb

• Kurmayın kurdurtmayın acayip sorunlu ve sıkıntılı bir sürüm arkadaşın paylaştığına demiyorum yanlış anlaşılma olmasın performans çok düşüyor bu sürümde
  • 1803 pro yu kurdum VHd ye Hyper-V yi aktif edeyim dedim mavi ekran geldi 1709 da hiç mavi ekran almamıştım , Söylentiye göre Bu hintli CEO Windows 10 u Hindistanda Pekte işi bilmeyen taşeronlara kodlattırıyormuş (Nekadar doğrudur bilemem) Bir diğer husus herif Microsoftta bulut hizmetlerinden soumluymuş yani direkt işletim sistemi departmanında çalışmamış , hali ile adam 6 ayda bir sürüm çıkartıp içine Android telefonlardan vs gördüğü herşeyi doldurmayı marifet sanıyor oysa bir sürümde sadece hata giderse sistemi stabil hale getirse çok daha iyi olacak lakin Bu CEO ile Windows 10 asla BETA lıktan çıkmaz herifte KAST sistemi zihniyeti var (Alt tabaka - Üst tabaka) böyle oluncada KUllanıcıların hata bildirimleri anlam ifade etmiyor. Olan Microsofta ve Kullanıcılara oluyor , Halbuki koy adam gibi işi bilen birini oraya Millet deney tahtası olmaktan kurtulsun. Dokunmatik ekrana ve mobil cihazlara göre dizayn edilmemiş son stabil sistem Windows 7 dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wtarkan -- 11 Nisan 2018; 20:59:17 >

• wtarkan W kullanıcısına yanıt
    Windows 10'u 2 sürüm geriden takip etmek stabil kullanmak için en doğru yoldur.

Şuan RS3 Alphadır. RS2 Betadır. RS1 Stabledir.

Alpha Build RS3: 10.0.16299.371 (rs3_release_svc_escrow.180329-1709) SAC/Broad (MICROSOFT TARAFINDAN ÖNERİLEN YAPI)
    Beta Build RS2: 10.0.15063.1029 (rs2_release_svc.180329-1710) SAC/Broad
    Stable Build RS1: 10.0.14393.2189 (rs1_release.180329-1711) CBB/Production (BENİM ÖNERDİĞİM YAPI)

RS4 Yayınlanınca... RS4 Alphadır. RS3 Betadır. RS2 Stabledir.

Alpha Build RS4: 10.0.17133.73 (rs4_release_svc_prod1.180329-1634) SAC-T/Pilot* (MICROSOFT TARAFINDAN ÖNERİLEN YAPI)
    Beta Build RS3: 10.0.16299.371 (rs3_release_svc_escrow.180329-1709) SAC/Broad
    Stable Build RS2: 10.0.15063.1029 (rs2_release_svc.180329-1710) SAC/Broad (BENİM ÖNERDİĞİM YAPI)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 RTM Sürüm Çıktı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Artık öyle yapmak gerek , çıkar çıkmaz bir garip çalışıyor bu windows 10 lar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wtarkan -- 12 Nisan 2018; 17:22:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wtarkan

Windows 10 un kendisi casus yazılım zaten , Microsoftun kendi serverlarındaki ISO ların içine ne koyduğunu bilemiyorum çünü bunlar Microsoft serverlarından indirildi.
    "windows 10 un kendisi casus"
    Bu sözü duvara asmalı. Yıllardır söyleye söyleye bi hal oldum arkadaş.
  • link ölmüş
  • quote:

Linkler yenilenmiş ve 30 Nisanda indirime sunulucağı Microsoft tarafından teyit edilen "April 2018 Update" sürümü olan Windows 10 1803 (17134.1) Final sürümün AIO linkleri eklenmiştir.
    Bunu indirip formatlasak bi sıkıntı yaratırmı bize ? Home single langue kullanıyorum lisanslı, bugün indirip formatlasam lisansda yada güncellemede bi problem yaşatırmı bana ? Yani şu insider mevzusu varya güncellemeler erken gelen yada geç gelen sac mevcusu onlardan değil dimi microsoftun 30 unda yayınlayacağı sürüm dimi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wtarkan -- 27 Nisan 2018; 23:43:56 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wtarkan -- 28 Nisan 2018; 20:13:51 >

Sürüm numarası 17134.5 oldu hayırlı uğurlu olsun , güncelleme oldukça küçük boyutlu ilk mesaja eklendi
    hacı bu boot olmuyor. sıfır format atayım dedim boot ederken hata verdi security felan diye bios sonra masaüstündeki iso yu çalıştırdım 64 bit yükle diyor ?
  • Konuya yaz kardeş uefi kurulumda hata veriyor boot etmiyor. Flasha yazarken gbt seçince boot olmuyor mbr seçilirse olur ama ondada yeni sistemlerde kurulum sıkıntı yeni sistemlerde uefi gbt yazdırılması gerekiyor. Bunu konuya yaz insanlar boşa uğraşmasın. Zaten ayın 30 unda yayınlanacakmış tabi ne kadar doğru bilemeyiz.

Bu tür ISO larda UEFI de çalışabilmesi için install.wim dosyasının belirli bir boyutu geçmemesi gerekir bundaki install.wim dosyası sınırdaydı O sebeple O ibareyi koymuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wtarkan -- 28 Nisan 2018; 23:35:59 >

İlk mesajda şöyle bir ifade vardı sanıyorumki dikkatlerden kaçtı : MBR de test edilmiştir UEFI de herhangi bir deneme yapılmamıştır.

Bu tür ISO larda UEFI de çalışabilmesi için install.wim dosyasının belirli bir boyutu geçmemesi gerekir bundaki install.wim dosyası sınırdaydı O sebeple O ibareyi koymuştum.
    Tamam ama bilmeyenler olabilir o boyut sınırı aklımdan gitmiş. Denenmemiştir demek çalışmıyor anlamına gelmez.

• MBR de test ettim ama UEFI de böyle bir şansım olmadı , dolayısı ile denemeden çalışıyor veya çalışmıyor yazmam doğru olmazdı Geri bildirim için teşekürler , gerçi bunun install.wim dosyasını bölüp yinede UEFI kurulumu yapabilirsin lakin uğraştırır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wtarkan -- 29 Nisan 2018; 1:3:17 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.