Şimdi Ara

Windows 10 1803 Final AIO Tüm sürümler Türkçe ISO İndir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
32.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Üstat KB4135051 güncellemesini indirdim ama nasıl yükleyeceğiz? Zira dosya zip'den ".cab" formatında çıkıyor ve onu da winrar ile çıkartınca setup'ı yok. Bu güncelleştirmelerin nasıl yükleneceğini de söylersen minnettar oluruz.
    Intel® Core 2 Quad Q9400 (OC 3.5Ghz) / Gigabyte GA-EP45T-UD3R / Corsair Vengeance 8GB (4x2GB) (OC 1.75Ghz) / Akasa Venom İşlemci Soğutucu / Gigabyte Nvidia Geforce GTX 460 / Corsair CX600 / WD 1 TB Caviar Black / LG Super Multi DVD-RW / Cooler Master Kesik Yan Kapak, Şeffaf Pleksi Kaplama Mavi Şerid Ledli Kasa / Samsung SyncMaster 920N Black 19" LCD / LOGITECH X-540 70W 5 1 Hoparlör / HP C3180 Yazıcı
  • WİNDOWS 10 en iyi WİNDOWS tur.
    Ben, Orta Asya'da türeyen, Anadolu'da büyüyen, Avrupa içlerine yürüyen, Dağlarda gemi gezdiren, taşlara destanlar kazdıran, tarihi baştan yazdıran; TÜRK'üm! Ben, sancaklara, tuğralara baş eğdiren, beylere paşalara hilat giydiren, kılıcını üç kıtada gezdiren, Mete'yi, Attila'yı, Alparslan'ı, Yavuz'u, Fatih'i, Atatürk'ü var eden, kralları, imparatorları, şahları, sultanları kul eden; altınları elmasları pul eden, kaftanları çul eden, düşmana dünyasını dar eden; TÜRK'üm! "Benim yaradılışımda bir fevkalâdelik varsa, o da TÜRK olarak dünyaya gelmemdir." Atatürk

• PC'ye 1803 güncellemesini yaptım. Ancak ofisin laptop'u Lenovo'da olmadı. Her defasında %42'de donuyor.

Microsoft sitesinden ISO dosyası olarak indirip CD'ye çektim. Kurulum yine %42 de başarısız oldu. Aşağıdaki hatayı verdi.

Internetteki her çözümü denedim işe yaramıyor. Microsoft bile net bir çözüm yolu belirtmemiş.

Windows 10 1803 Final AIO Tüm sürümler Türkçe ISO İndir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 17 Mayıs 2018; 21:54:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: radyoaktif

Üstat KB4135051 güncellemesini indirdim ama nasıl yükleyeceğiz? Zira dosya zip'den ".cab" formatında çıkıyor ve onu da winrar ile çıkartınca setup'ı yok. Bu güncelleştirmelerin nasıl yükleneceğini de söylersen minnettar oluruz.
    İnen dosyanın içerisindeki cab_installer.vbe dosyasının üstüne sürükleyip bırakırsan kuracaktır

Sıfır kurulum yapmayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Eğer insanlar; Microsofttun kendilerine kaybettirdiği zaman, para ve fikirlerinin değerini hesaplayabilselerdi(veya nesne gibi görebilselerdi), en az yapacakları bütün MS kurumlarını kendi elleri ile yıkmaktır...
  • Arkadaşlar Tam Bilmediğim için Soruyorum
    Dosyalar Sadece 1803 güncellemesimi yoksa windivs 10 içine gömülümü

Yani önce elimdeki win.10 kurup bunu daha sonramı kuruyorum
    yoksa bu direk güncellemeli windows 10 mu ?

Yani önce elimdeki win.10 kurup bunu daha sonramı kuruyorum
    yoksa bu direk güncellemeli windows 10 mu ?
    (GIGABYTE B450M S2H Anakart)___( RYZEN 5 1600 İşlemci)___(2x4 gb CORSAIR 3000 BELLEK)___(MSI rx 570 4gb Grafik kartı)___(WD 120 GB ssd)_ (HITACHI 1 T.B. Sata 3 sabit disk)___(Asus VS239HV Monitör)
  • Böyle işletim sisteminin gelmişni geçmişini sülalesini , kodlayanların kollarını seveyim
    Başlat menüsü ulan başlat menüsü. Teee windows 95'den beri düzgün çalışan başlat menüsü açılmıyor bu avradını sevdiğimin sistemini.2015'ten beri düzeltemediler her güncellemede aynı terane.
    Günümü mahvetti. Wlim ayağım titriyor sinirden yumruk manyağı yaapcağım bilgisayarı ama artan dolar kuru ve çöp tenekesine atılacak donanımların faiş fiyatları aklıam geliyor vaz geçiyorum.
    Derhal Windows 7 kurmak için yola kuruldum 2020 yılıan kadar da bırakmaya niyetim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK KING -- 16 Eylül 2018; 13:23:32 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.