Şimdi Ara

Windows 10 10547 inceleme 'Windows 10'un yeni sürümü ve yenilikleri' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hayır öyle format atamazsın. O bölüm sadece windows 7 yüklemene yarar. Windows 10'a geçersen F8 ile windows 7'ye de dönemezsin. Ayrıca laptop driverleri desteklenmiyordur, sıkıntı çekersin. Masaüstünde neyse de, laptopda dokunmatik tuşlar, kamera gibi ekstrem driverların sıkıntı çıkarma ihtimali yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugursimsek_03 -- 20 Eylül 2015; 16:43:48 >

• Windows 10'a gecenlere bir sorum var. Memnunmusunuz? Bende Windows 7 var ve hala kararsizim. Bilgisayari her actigimda Windows 10'a gecsene diyip duruyor Bilgisayar. Format atmis olsam direk Windows 10'u yüklerim fakat Windows 7'den dosyalar ile birlikte Windows 10 gecmekten cekiniyorum biraz.

Steam | Uplay | Origin | Battle.Net
    Kullanıcı adı: alike03
    Assassin's Creed | Overwatch | Destiny 2
    Rick and Morty | Game of Thrones | South Park | Silicon Valley | Sherlock
  • windows10 muhtesem cok guzel yqpmislar

• quote:

Orijinalden alıntı: Alonso Menendez

quote:

Orijinalden alıntı: simbolmina

quote:

Orijinalden alıntı: xXSasukeXx

Mobil sürümü konusunda çok meraklıyım o konunda bira üstüne düşe bilseydiniz keşke , şu başlat sorununa açıklık getirmeleri iyi olmuş

Şu an 10536 sürümündeyiz mobilde. L930'a kurdum ve günlük telefonum. Gayet güzel. Uzun suredir ilk defa bir telefonu kullanırken keyif alıyorum. Project Astoria ile apk dosyaları da port edilebiliyor artık. Bu son surum için güncelleme bekliyoruz sadece. Ona da ihtiyaç kalmaz yakında muhtemelen.

Hulasa Windows 10 mobile gayet güzel. Siz de gelin :) İkinci el bir lumia bakın ucuzundan.

Nokia 520 modeline sahibim yüklemekten çekiniyorum her hangi bir şekilde yükleniyor ise tabiki çünkü eski ace 2 telefonumda yeni sürüme geçince telefon kullanılamaz hal aldı ve geriye rom aktarımı ilede çeviremedim şuan yatıyor taş gibi ama kullanılmıyor çok donuyor şimdi windows 10 a geçsem geçiliyor ise muhtemelen telefonun donanımları kaldırmayıp donmadan kullanılamaz hale gelecek diye korkuyorum

sa hocam tek parçalı rus romunu yüklemeniz arkasından tr romunu yüklemeniz gerekiyor. yanlız ace2 mal gibi bi telefon zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: Alonso Menendez

quote:

Orijinalden alıntı: simbolmina

quote:

Orijinalden alıntı: xXSasukeXx

Mobil sürümü konusunda çok meraklıyım o konunda bira üstüne düşe bilseydiniz keşke , şu başlat sorununa açıklık getirmeleri iyi olmuş

Şu an 10536 sürümündeyiz mobilde. L930'a kurdum ve günlük telefonum. Gayet güzel. Uzun suredir ilk defa bir telefonu kullanırken keyif alıyorum. Project Astoria ile apk dosyaları da port edilebiliyor artık. Bu son surum için güncelleme bekliyoruz sadece. Ona da ihtiyaç kalmaz yakında muhtemelen.

Hulasa Windows 10 mobile gayet güzel. Siz de gelin :) İkinci el bir lumia bakın ucuzundan.

Nokia 520 modeline sahibim yüklemekten çekiniyorum her hangi bir şekilde yükleniyor ise tabiki çünkü eski ace 2 telefonumda yeni sürüme geçince telefon kullanılamaz hal aldı ve geriye rom aktarımı ilede çeviremedim şuan yatıyor taş gibi ama kullanılmıyor çok donuyor şimdi windows 10 a geçsem geçiliyor ise muhtemelen telefonun donanımları kaldırmayıp donmadan kullanılamaz hale gelecek diye korkuyorum

sa hocam tek parçalı rus romunu yüklemeniz arkasından tr romunu yüklemeniz gerekiyor. yanlız ace2 mal gibi bi telefon zaten.

Kulanılamaz duruma gelmesinden kastım standart sürümü ile gayet iyi kullanılır durumdaidi şimdi ise 64mb ram ile windows 10 kullanmaya çalışmak gibi tıklıyorsunuz ve 2 dakika sonra açıyor sizi bilmem imkanlarım o zaman bu telefona yetmişti dediğiniz işlemleri uygulamak istemiştim ancak pek beceriksiz olduğumdan telefon konsunda cihazdan olmaktan korktum

• Win 8.1'e geri dondum. 5.1 ses sistemini bile henuz desteklemiyor, onumuzdeki sene yukleriz acelesi yok. Zaten start menusunden baska bir yenilik te yok..

• böyle basit format atamadıktan sonra windows10 dan bana hayır gelmez. sağolasın usta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeter artık yaaa... Saçma sapan yenilikler istemiyoruz. Windows 7 deki AERO glass 'ı istiyoruz Microsoft duy sesimizi EN ÇOK istenen özellik AERO GLASS beyaz title bar istemiyoruz şeffaf istiyoruzzz.....

• ahmethi A kullanıcısına yanıt
    Aero kaldırılalı çok oldu, geri gelmesi düşük ihtimal. Zaten pencereler haricinde buzlu şeffaflık var, büyük ihtimal kullanıcılar Aero'yu istediğinden kısıtlı da olsa koymak istediler. Bence bu yeterli. Ayrıca 8 ve 10'da sadeliğe alışıp sonra 7'ye geçince tema abartı geliyor.

Beyaz başlıklar yeni yapılarda değiştirilebiliyor. Ancak daha önce yapılabilirdi, geç kalınmış bir özellik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 21 Eylül 2015; 14:36:04 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ahmethi

Yeter artık yaaa... Saçma sapan yenilikler istemiyoruz. Windows 7 deki AERO glass ı istiyoruz Microsoft duy sesimizi EN ÇOK istenen özellik AERO GLASS beyaz title bar istemiyoruz şeffaf istiyoruzzz.....

http://www.softpedia.com/get/Desktop-Enhancements/Other-Desktop-Enhancements/Aero-Glass.shtml

• Windows 10'u değerlendirdik. Kendi görüşlerimizle ve önerilerimizle kaleme aldık. Sizde windows 10 inceleme yazımızı okuyabilirsiniz.

Kaynak:http://yazparakazan.com/blog/windows-10-nasil-inceleme.html
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.