Şimdi Ara

Window 8.1 yükledim orjinal mi bu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Window 8.1 yükledim, lakin bilgisayarın özelliklerine girdiğimde orjinaldir yazmıyor,seri numarası var.. bu haliyle ilerde sorun yaratır mı yoksa orjinal halini mi satın almalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enderun67 -- 27 Mart 2015; 19:26:56 >

• enderun67 kullanıcısına yanıt
    Selam
    Windows 8 ve 8.1 işletim sistemlerinde orijinal bilgisini yazmaz..
    Bunu öğrenmenin en basit yolu cmd.exe dosyasını yönetici olarak çalıştırın ve oraya slmgr.vbs -xpr yazarak Windows'un etkin olup olmadığını öğrenin.
    Eğer kalıcı olarak etkin değil veya şu zaman sona erecek uyarısı gelirse, elinizdeki seri numarasını Ürün anahtarını değiştir yazan yere tıklayarak değiştirebilirsiniz. Ürün anahtarınız orijinal değilse onay vermeyecektir. Eğer orijinalse, slmgr.vbs -xpr yazdığınızda ürün kalıcı olarak etkinleştirildi gibi bir yazı ile karşılaşırsınız.
    Bilginize ve kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

Selam
    Windows 8 ve 8.1 işletim sistemlerinde orijinal bilgisini yazmaz..
    Bunu öğrenmenin en basit yolu cmd.exe dosyasını yönetici olarak çalıştırın ve oraya slmgr.vbs -xpr yazarak Windows'un etkin olup olmadığını öğrenin.
    Eğer kalıcı olarak etkin değil veya şu zaman sona erecek uyarısı gelirse, elinizdeki seri numarasını Ürün anahtarını değiştir yazan yere tıklayarak değiştirebilirsiniz. Ürün anahtarınız orijinal değilse onay vermeyecektir. Eğer orijinalse, slmgr.vbs -xpr yazdığınızda ürün kalıcı olarak etkinleştirildi gibi bir yazı ile karşılaşırsınız.
    Bilginize ve kolay gelsin..

böle bşy çıkıo nedemek acaba?

• Ayni sorun bendede oldu yeniden yuklettim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    bir sorun yok kardeş.
    Selam
    Kusura bakmayın ama hem yardım arıyor, hemde yazılanları dikkatli okuyarak uygulama yapmıyorsunuz.. Zaman israfı...

Yukarıda belirtmiştim cmd.exe'yi Yönetici olarak çalıştıracaksınız diye.. Oysa siz kullanıcı modunda çalıştırmışsınız.
    cmd.exe'ye sağ tıklayın ve açılan menüde Yönetici olarak çalıştır yazan yerden çalıştırın ve açılan pencereye aynen bu slmgr.vbs -xpr komutu yazın veya kopyalayıp oraya sağ tıklayarak yapıştırıp ENTER tuşuna basın..

Uygulamayı yaptıktan sonra ekrana çıkan pencerenin resmini buraya eklerseniz, Windows'un ne durumda olduğunu öğrenmiş oluruz.
    Kolay gelsin..
  • quote:

Selam
    Kusura bakmayın ama hem yardım arıyor, hemde yazılanları dikkatli okuyarak uygulama yapmıyorsunuz.. Zaman israfı...

Yukarıda belirtmiştim cmd.exe'yi Yönetici olarak çalıştıracaksınız diye.. Oysa siz kullanıcı modunda çalıştırmışsınız.
    cmd.exe'ye sağ tıklayın ve açılan menüde Yönetici olarak çalıştır yazan yerden çalıştırın ve açılan pencereye aynen bu slmgr.vbs -xpr komutu yazın veya kopyalayıp oraya sağ tıklayarak yapıştırıp ENTER tuşuna basın..

Uygulamayı yaptıktan sonra ekrana çıkan pencerenin resmini buraya eklerseniz, Windows'un ne durumda olduğunu öğrenmiş oluruz.
    Kolay gelsin..

gene aynı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: enderun67

quote:

Selam

Kolay gelsin..

gene aynı

-xpr arasında boşluk olcak yani

(slmgr.vbs) (-xpr) buradaki gibi

kopyala yapıştırabilirsin şunu

slmgr.vbs -xpr

Selam
    Komutu birleşik yazarsanız elbette olmaz. Önceki mesajımda özelliklede belirttim, kopyalayıp yapıştırın diye! (bu slmgr.vbs -xpr komutu yazın veya kopyalayıp oraya sağ tıklayarak yapıştırıp ENTER tuşuna basın..)

Anlaşıldığı üzre yazılan metni okumada, yada anlamada zorluk çekiyorsunuz.. Atalarımız ne demiş, iki oku, bir yaz. Yada iki düşün bir konuş. :)
    Kolay gelsin..
  • quote:

Selam
    Komutu birleşik yazarsanız elbette olmaz. Önceki mesajımda özelliklede belirttim, kopyalayıp yapıştırın diye! (bu slmgr.vbs -xpr komutu yazın veya kopyalayıp oraya sağ tıklayarak yapıştırıp ENTER tuşuna basın..)

Anlaşıldığı üzre yazılan metni okumada, yada anlamada zorluk çekiyorsunuz.. Atalarımız ne demiş, iki oku, bir yaz. Yada iki düşün bir konuş. :)
    Kolay gelsin..

arkadaşım bizde biliyoruz kopyala yapıştır yapmacı fakat burda olmuyor, bilmiorum sanırım pc de sorun var
  • böyle bir sonuç çıktı
  • quote:

böyle bir sonuç çıktı

Başardığınıza sevindeim. Demek ki oluyormuş..
    Bilgisayar TOPLU ETKİNLEŞTİRME olarak lisanslanmış. 6 ay sonra süresi bitiyor(KMS ile etkinleştirilmiş) ve yeniden etkinleştirilmesi mecburiyeti vardır ki bu 3 defa geçerlidir. Yani yeniden etkinleştirme için 3 hakkınız var anlamındadır.
    Satn aldığınız Windows 8 lisansını girerseniz, KALICI olarak etkinleştirebilirsiniz.
    Bilginize ve kolay gelsin...

• quote:

quote:

böyle bir sonuç çıktı

Başardığınıza sevindeim. Demek ki oluyormuş..
    Bilgisayar TOPLU ETKİNLEŞTİRME olarak lisanslanmış. 6 ay sonra süresi bitiyor(KMS ile etkinleştirilmiş) ve yeniden etkinleştirilmesi mecburiyeti vardır ki bu 3 defa geçerlidir. Yani yeniden etkinleştirme için 3 hakkınız var anlamındadır.
    Satn aldığınız Windows 8 lisansını girerseniz, KALICI olarak etkinleştirebilirsiniz.
    Bilginize ve kolay gelsin...

eyvalah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.