Şimdi Ara

Windoss 7 de Creative sound blaster live 5.1 driver!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yenı konu açıp kirlilik olmasın diye eski konnuya güncelleme yaptım

Windovs 7 yukledım ama ceratıve ses kartımın surucusunu yukleyemedın ınternettede baya aradım ama bulamadım surucusunu

kendısı ana kartınmın ses surucusunu tanıdı ama ben creatıve yı kullanmak ıstıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baxı -- 24 Ocak 2010; 10:57:49 >

• Arkadaslar yokmu kullanan yada bılgı verebılecek olan ?
  • http://kxproject.lugosoft.com/ buradaki driverı indir ve kur...
  • SB Live 5.1 ne Vista'da Win7'de doğru düzgün tam verimle çalışmıyor boşuna zorlama bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanunal

SB Live 5.1 ne Vista'da Win7'de doğru düzgün tam verimle çalışmıyor boşuna zorlama bence.

Aslında dogru dıyorsunuz ama arayuzu cok kullanısıydı ve ses efektlerı rock pop jazz techno . vs.. yada eax lite eax normal gıbi
  • bende windows 7 kurdum. Sound Blaster Audigy 24 Bit kart var creative sitesinde indirdiğim driver sorunsuz çalışıyor... Creative sitesindeki driverları denemediysen dene derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

http://kxproject.lugosoft.com/ buradaki driverı indir ve kur...

evet daha oncede bu yazılımı kullanıyordum kı galıba yıne bun akaldık ama ıyıdır buda fena degıl teşekkur ederım bılgı paylasımınız gıbı sımdı yıne bunu kurdum sorunsuz kullanıyorum

ewt cnr arkadasım oraya baktım ılk baktıgım yer orasıydı ama benımkı sızınkınden daha eskı bır kart dolayısıyle benımkıne creatıve son destegı xp de vermıstı ozetle sımdı dıyorkı yeter artık kıy parana yenı urunlerımı al dıyor

neyse artık sımdılık idare edecez
    bılgı paylasan herkese teşekkür ederım
    saygılarımla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.