Şimdi Ara

Windos 7 Media Center Kurulumu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar eskiden bilgisayarımda windows vista vardı ve hiç bir sorun yaşamadan media centeri xboxımda kullanama biliyordum. Fakat bilgisayarıma windows 7 yi kurdum ve xbox ı bilgisayardan Extender yapamıyorum. Sizce sorun nedir ne yapmam lazım.

• bendede windows 7 var.Eğer bunu yapmayı becerirsen hangi programla ve nasıl yaptığını bizede anlatırmısın.extender yapamıyorum dedişsin hangi programı kullanıyorsun ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbox forza

bendede windows 7 var.Eğer bunu yapmayı becerirsen hangi programla ve nasıl yaptığını bizede anlatırmısın.extender yapamıyorum dedişsin hangi programı kullanıyorsun ki?

demek istediğini tam anlayamadım ama hiç bir program kullanmıyorum xbox daki media center ı açmak için bilgisayardaki media center dan extender yapmamız lazım yani tanıtmak gerekir. vista da hiç bir sorun yoktu fakat windows 7 de olmuyor. uyumlu değil büyük bir ihtimalle uptade falan bulamadım bilen varsa anlatsın arkadaşlar.
  • benim demek istediğim windows 7'de media center yok.başka birşeymi kullanıyorsun anlamında
  • Kardeşim Windows 7 ultimate de Media Center var
  • Bende ultimate kullaniyorum bendede var media center. Eskisi gibi extender'dan tanimlayip yapiyorum. Eger media center yoksa indirilebiliyor diye biliyorum. Olmayan arkadaslar baksinlar derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenyengec

Bende ultimate kullaniyorum bendede var media center. Eskisi gibi extender'dan tanimlayip yapiyorum. Eger media center yoksa indirilebiliyor diye biliyorum. Olmayan arkadaslar baksinlar derim.

bende sorun var wireless kullanmaya başladım bununla bi ilgisi olabilirmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows laptop a Mac os kurulumu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.