Bildirim
Windos 7 Media Center Kurulumu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bendede windows 7 var.Eğer bunu yapmayı becerirsen hangi programla ve nasıl yaptığını bizede anlatırmısın.extender yapamıyorum dedişsin hangi programı kullanıyorsun ki? -
quote:
Orijinalden alıntı: xbox forza
bendede windows 7 var.Eğer bunu yapmayı becerirsen hangi programla ve nasıl yaptığını bizede anlatırmısın.extender yapamıyorum dedişsin hangi programı kullanıyorsun ki?
demek istediğini tam anlayamadım ama hiç bir program kullanmıyorum xbox daki media center ı açmak için bilgisayardaki media center dan extender yapmamız lazım yani tanıtmak gerekir. vista da hiç bir sorun yoktu fakat windows 7 de olmuyor. uyumlu değil büyük bir ihtimalle uptade falan bulamadım bilen varsa anlatsın arkadaşlar. -
benim demek istediğim windows 7'de media center yok.başka birşeymi kullanıyorsun anlamında -
Kardeşim Windows 7 ultimate de Media Center var -
Bende ultimate kullaniyorum bendede var media center. Eskisi gibi extender'dan tanimlayip yapiyorum. Eger media center yoksa indirilebiliyor diye biliyorum. Olmayan arkadaslar baksinlar derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: greenyengec
Bende ultimate kullaniyorum bendede var media center. Eskisi gibi extender'dan tanimlayip yapiyorum. Eger media center yoksa indirilebiliyor diye biliyorum. Olmayan arkadaslar baksinlar derim.
bende sorun var wireless kullanmaya başladım bununla bi ilgisi olabilirmi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X