Şimdi Ara

Winden Mac'e Geçiş ve MD760TU/B

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    Her aldığım notebook'un 4-5 ay sonra ölmeye başlamasından bıkarak sonunda geçiş yapmaya karar verdim. Araştırmam sonucunda teknosada 2790'a satılan MD760TU/B modeline karar verdim ama almadan önce birkez de sizlere sormak istedim. Cihaz 4 gb ram, 13' olan model.

    Freelancer çalıştığımdan sürekli olarak kullanılacak, oyun çok nadiren arada girersem bir LoL girip çıkıyorum. Ayrıca müzik düzenleme araçlarını fazlaca kullanacağım. Bu cihaz yeterli midir? Bazı kişiler 8GB olmadığı sürece sürekli sorun yaşarsınız gibi garip yorumlar yapıyorlar, doğruluğu var mıdır?

    tekno linki:http://www.teknosa.com/urunler/125032788/apple-md760tub-macbook-air#product-features

    Şimdiden teşekkürler







  • Cihazın uzun süre verimli kalabilmesi açısından 8 gb ram tercih etmek daha sağlıklı olacaktır düşüncesindeyim. Günlük kullanımda şu an 4 gb ram sorun çıkarıyor mu bilemiyorum, kullanan arkadaşlar daha doğru yorum yapacaklardır, ancak anladığım kadarıyla hem iş için kullanacaksınız, hem de bilgisayarınız uzun ömürlü olsun istiyorsunuz, bu sebeple Mac'e geçiş yapmayı düşünüyorsunuz. Bu açıdan baktığımızda mümkünse bütçeyi biraz artırıp 8 gb ram tercih etmek uzun vadede daha makul olacaktır kanaatindeyim
  • Nirv N kullanıcısına yanıt
    Müzik düzenleme derken ? Nasıl projelerde ullanıcaksınız biraz açarsanız sevinirim ona göre tavsiye verebilirim .
  • Nirv N kullanıcısına yanıt
    Yapacağın işler için şuan yeterli olur 4gb fakat kesinlikle 8gb almalısın özellikle çoklu pencere,video vs. açıkken etkisi belli oluyor sonradan değiştirme ekleme şansında yok bunu bilerek almalısın .
  • 4GB ram li mac mini 2012 late kullanıyorum, sadece webde gezerken bile 1 saat içinde 300-500 m yer kalıyor, tabi ne zararı var az olmasının bana yok webde gezip, spotify takılıyrorum, iş için 8gb net öneririm. Ayrıca SSD siz model de pek önermem şahsen yıl 2015.
  • daha sonradan ram güncellemesi ve SDD güncellemesi yapamıyacaksınız(Air olduğu için). Dolayısıyla, minimum 8GB öncelikle olması gerekiyor. SDD şimdilik 128 GB yeterli olacaktır. 3-5 yıl sonra yetersiz gelse bile, sadece işletim sistemi kurulup diğerlerini ayrı bir HDD ile kullanılabilir. Ama 4GB şuan için yetsede, saç baş yoldurmaya yakındır.
  • Çok teşekkürler herkese, anladığım kadarıyla bir yerde mecburum 8gb'a.

    Peki Win'den geçmiş arkadaşlar, genel olarak düşünceleriniz neler cihaz hakkında? İlk başta kullanım zorluğu çektiniz mi? Alıştıktan sonra bir yandan Win kullanırsanız bir avellik yaşadığınız oluyor mu?
  • Os X'e alışmak kolay, kullanımı keyifli. İlk günlerde neyi nasıl yapacağınızı bilemediğiniz için bazı şeyleri google'dan araştırıp yapmanız gerekiyor ancak birkaç günlük bir süreç bu, ardından sıkıntı çekmiyorsunuz. Windows zaten yılların alışkanlığı olduğu için o tarafa geçtiğim zaman da sıknıtı yaşamıyorum kendi adıma
  • Os x gerçekten diğer arkadaşın dediği gibi keyifli bi işletim sistemi hem göze hem pratikliğe hitap ediyor. Magic trackpad le birleşince woww dedirtti bana resmen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.