Şimdi Ara

Winampta ses kısınca dalga kısılmış oluyor artırınca da artmış??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mesela winampı sesini kıstım, ses ayarı denetiminde dalga da kısılmış oluyor açıp baktığımda . Aslında yeni farkettim bunu. Bazen gom playerda film izlerken ses çok az gelirdi bi bakardım dalga kendilinden en aşağıya inmiş, meğerki winampın sesinide en kısığa almışım bu sepeb oluyormuş.. Peki neden böyle? Varmı bir çözümü? Yani ben winamptan ses kısınca ya da aretırınca diğer ses denetimlerini dalagayı bası v.s.yi etkilemesin. Teşekkürler

• Bası vs. yi etkilemez.Sadece ses şiddetini kısar.Çözümü var mı, yok.
  • aynı durum bende bs player da oluyor çok da büyük bir sorun değil hatta sorun değil bu. şimdi winamp için denedim 5.30 sürümünü kullanıyorum ses kıstığımda dalga kısılmadı. illa bu şekilde olmasın dersen farklı bir sürüm yükleyip dene belki işe yarar kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: withhonour

aynı durum bende bs player da oluyor çok da büyük bir sorun değil hatta sorun değil bu. şimdi winamp için denedim 5.30 sürümünü kullanıyorum ses kıstığımda dalga kısılmadı. illa bu şekilde olmasın dersen farklı bir sürüm yükleyip dene belki işe yarar kolay gelsin

5.30 yükledim dediğin gibi artık dalga kısılmıyor winapmtan

Ama şimdi dikkat ettim de winampın yaptığıbu dalgayı ayarlama olayını gom playerda yapıyormuş
    Acaba onun hangi versiyonunu yuklesemde dalga hep ayarladıgım şekilde kalsa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çalan zil sesi neden azalır?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.