Şimdi Ara

winamp ve mp4 oynatma...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • winamp ı müzik dinlemek için kullanıyorum. videolar için ise gom, mpc, splash pro gibi programları kullanıyorum.

sorun şu: herhangi bi mp4 dosyasını seçip özelliklerden "gom player ile birlikte aç" olarak ayarlıyorum ama belli bir süre sonra ya da pc yi açıp kapattığımda otomatik olarak winamp ayarlanıyor kendiliğinden. bu sorunun bi çözümü var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

winamp ı müzik dinlemek için kullanıyorum. videolar için ise gom, mpc, splash pro gibi programları kullanıyorum.

sorun şu: herhangi bi mp4 dosyasını seçip özelliklerden "gom player ile birlikte aç" olarak ayarlıyorum ama belli bir süre sonra ya da pc yi açıp kapattığımda otomatik olarak winamp ayarlanıyor kendiliğinden. bu sorunun bi çözümü var mıdır?

Denetim Masası > Varsayılan Programlar dan göz atabilirsin.
  • sanırım oldu. teşekkürler
  • quote:

sanırım oldu. teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: draj3n

quote:

yine değişti kendiliğinden. ben mi yanlış yaptım acaba?

winamp ve mp4 oynatma...

burdan ayarlıyoruz doğru mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 23 Şubat 2013; 9:39:23 >

• winamp içersinde settings ten winampın açmasını istediğiniz programları seçin. Diğerleri için istediğiniz programları kullanın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: draj3n

quote:

yine değişti kendiliğinden. ben mi yanlış yaptım acaba?

winamp ve mp4 oynatma...

burdan ayarlıyoruz doğru mudur?

yaptıgın dogru hocam da neden öyle oluyor anlamış değilim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Winamp ve Video Dosyaları!!!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kuwetli arkadaşın dediğini yaptım. galiba oldu. önceden bayağı bi kurcalamıştım bu winamp/seçenekler menüsünü ama "dosya türleri" sekmesini nasıl olduda göremedim şaşıyorum. az önce seçeneklere girer girmez karşıma çıktı direk.
  • arkadaş yine olmadı. çıldıracam artık. allah bin belasını versin bu winampın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 25 Şubat 2013; 8:28:34 >
  • mp4 ü gom player da oynatılması için ayarlıyorum. 5dk sonra baktığımda yine winamp a ayarlanmış olarak görüyorum. silecem artık sonunda winampı lanet olası.

yok mu bir çözüm????
  • winampın kendi içinde kendi çalıştırmak istediği dosyaları seçtiğin bir yer var.Tam nerede bilmiyorum winamp kullanmadığımdan.Oradan mp4 seçeneğini kaldırın.
  •  winamp ve mp4 oynatma...

daha önceden de burdan aynı şekilde ayarlamıştım ama düzelmemişti. şimdi yine aynı yeri açtığımda mp4 seçiliydi. şu an resimdeki gibi, yani seçili değil.

ama aklıma takıldı: "sadece ses" seçeneğini seçtiğimde mp4 de seçili oluyor. "sadece video" da ise mp4 seçili değil. bunun nedenini bilen var mı? mp4 video formatı değil midir?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.