Biliyorum birçok konu var nasıl Radyo yayını yapılır diye anlatan fakat hepsi eski konular ve sanırım güncel birşeyler yüklemek lazım yada daha değişik birşeyler yapmak lazım çünkü çalışmıyor eski anlatımları takip ettiğimde .
Bilgili bir arkadaş yardımcı olursa memnun olurum.
Ben kısaca anlatayım shoutcast.com üzerinden dsp plugin yani radyoyu kontrol edeceğiniz eklentiyi ve radyo server dosyasını indiriyoruz bunları yükledikten sonra c:program files shoutcast altında sc_serv dosyasını word ile aç diyoruz password:change bölümüne istediğiniz şifreyi girip kaydediyoruz sonra klasördeki programı çalıştırıyoruz sonra winampta seçeneklerede dsp bölümünden shoutcast eklentisini seçiyoruz orada radyo adını yazıp yazdığımız şifreyi yazıyoruz sonra encoder için ise aacplus v2 24kbps 44100 parametric stereoyu seçiyoruz ve radyo ayarla kısmına gelip start diyip başlatıyoruz eğer adsl modem kullanıyorsanız 8000 portunu açın kablo internet ise ayarlamaya gerek yoktur.Biraz karışık oldu ama kısadan böyle yazdım hemen.
dediklerinin hepsini yaptım , ayrıca port'da açık...
ama kimse bağlanamıyor :\
radyoda start düğmesine basınca byte gönderim sayısı yazar o sayılar sürekli artıyor mu peki?
quote:
Orjinalden alıntı: ckm
radyoda start düğmesine basınca byte gönderim sayısı yazar o sayılar sürekli artıyor mu peki?
ya bende 2 ip görünüyormuş ben fake olana bakıyormuşum :)