Şimdi Ara

win98 den xp pro ya geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde şimdilik kullanmak zorunda olduğum win98 pc var.192mb ram pentium 2.win98 üzerine xp pro yu nasıl kurarım?cd den setup yaparakmı yoksa win98 i formatlayımp bastan mı kumam gerekir.bu arada xp cd im bootable değil.yardımcı olabilirmisiniz?

• bu şartlarda xp ye gecmek zorundamısın ? donanım cok vasat. biliyorum zorunluluktan böle ama. yıne de yetersizlikten xp ye gecmenı tavsıye etmem. en azından ram takviyesi yapamazmısın ? bir de kurulum da bootable xp degil ise. 98 üzerine yükseltme dıyerek kurarsın ya da bootable cd ile format atıp kurarsın orası sorun degil de.
  • usb bellek felan tanımadığı için yükseltmek istiyorum xp ye.donanım xp proyu destekliyor galiba.
  • Öncelikle donanımın cidden zayıf. XP seni deli eder. Windows2000 öneririm

İlla kullanacaksan CD den setup yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clarion -- 23 Haziran 2009; 13:32:22 >
  • eyvallah.vazgeçtim xp den böyle idare edelim.
  • Sistemin biraz daha iyi olsa xp geç derdim ama şuan geçme.Neden olarakta 98 de çalışan kimi programlar xp de çalışmıyor bunun tam tersi durumda mevcut ama senin sistemin zaten o oyun,programları kaldırmaz o yüzden 98 ideal şu an.
  • Dostum bende bir pc vardı bundan vasattı sansını dene bende zamanında kapı kapı gezip "olmaz" dediklerini biliyorum fakat Windows XP Pro SP1 i kurarsan işini görür..(Ram 200 den fazla olmalı)
    quote:

Orjinalden alıntı: emre6167

eyvallah.vazgeçtim xp den böyle idare edelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.