Şimdi Ara

WİN8 UYKU MODU SONRASI TUHAF SES

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Daha yeni kasa aldım 1 ay oldu kasayı alalı.Win8 pro 64 bit yüklü kasada.Geçen günler bişey farkettim.Bilgisayarda 1-2 saat yoktum o ara uyku moduna almış galiba.uyku modundayken güç düğmesi yanıp sönüyor ama kasa çalışmıyordu.enter'a basınca kasa çalışmaya başladı.Buraya kadar herşey güzel ama güçten çıkınca bazen kasadan cızırtılı bir ses geliyor.Çok ince bir ses arkadaki fandan galiba.Sebebini hala anlayamadım.

• Sebebini bilmiyorum. Ancak benimde bilgisayarım uyku moduna geçtikten sonra açılmıyor, siyah ekranda kalıyor. Windows 7'de sorun yoktu anca 8 yüklediğimden bu yana böyle.
  • çok ilginç.Benim sistemle zorum yok ama kasa neden böyle tuhaf oldu onu anlamadım daha 1 ay oldu kasayı alalı.
  • JB.Burak kullanıcısına yanıt
    hocam antivirüs yüklü mü avast mı ?
  • meneter kullanıcısına yanıt
    McAfee kullanıyorum ama sık değil. Çoğu zaman kapalı durumda bütün işlevleri.
  • JB.Burak kullanıcısına yanıt
    hocam win 8 de genelde anti virüs yüzünden siyah ekran sorunu oluyor.. alt gr+ctrl den görev yöneticisi dosya yeni görev de ordan explorer yaz enter den olur.. anti virüsü kaldır hocam bence.. win 8 kaçak herhalde yoksa öyle yapmaz..
  • yalnız benım soruna hala çözüm bulamadık... ses kalıcı oldu çoğu zaman çok ince bir tiz ses.kulağımı rahatsız ediyor artık.Niye böyle oldu bu kasa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.