Şimdi Ara

Win8 garip garip hatalar, bazen açılmıyor. açılınca hata veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • windows 8 bilgisayarımı açınca resimdeki hatayı alıyorum beyler, bakım falan da yaptırdım sorun bulamadım mc afee virüs taraması da yaptım ama... çok bi program da yüklü değil ki yeni aldım zaten... bazen de açılmıyo bad_pool_caller hatası veriyo açılırken reset atıyorum açılıyo...

sis. özellikleri
    GefForge gt 620m 1gb gpu
    i5 intel 3.1
    4gb ddr3 ram
    750 hdd...

Lütfen yardım

• Hdd arizasi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

Hdd arizasi.

ne yapmam gerek?
  • Oncelikle hdtune ile error scan kismindan qiuck scan olmadan uzun tarama ile diskte badsector var mi crc hatalari var mi(health kismindan) kontrol edin. Eger error scan da kirmizi nokta bulursaniz yada testi hic tamamlayamazsaniz diski degistirmek en iyi cozumdur.
  • quote:

Oncelikle hdtune ile error scan kismindan qiuck scan olmadan uzun tarama ile diskte badsector var mi crc hatalari var mi(health kismindan) kontrol edin. Eger error scan da kirmizi nokta bulursaniz yada testi hic tamamlayamazsaniz diski degistirmek en iyi cozumdur.

ama daha iki haftalık bilgisayar ya nasıl olur anlamıyorum, tamam eve gidince tarar sonuçları yazarım. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Oncelikle hdtune ile error scan kismindan qiuck scan olmadan uzun tarama ile diskte badsector var mi crc hatalari var mi(health kismindan) kontrol edin. Eger error scan da kirmizi nokta bulursaniz yada testi hic tamamlayamazsaniz diski degistirmek en iyi cozumdur.

usta sorun gözükmüyor sanırım?

• Ben yanilmisim cok sevindim. Bad pool hdd hatasi icin makineniz daha yeniymis. goturun aldiginiz yere yada servisine duzgun windows kursunlar. Hdd yanlis yerlere gidiyor backup aldiklari disk ile sizin diskiniz farkli oldugu icin bu hataya dusurmus olmasi artik daha mantikli. Yada kendiniz 0 sistem kurun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben yanilmisim cok sevindim. Bad pool hdd hatasi icin makineniz daha yeniymis. goturun aldiginiz yere yada servisine duzgun windows kursunlar. Hdd yanlis yerlere gidiyor backup aldiklari disk ile sizin diskiniz farkli oldugu icin bu hataya dusurmus olmasi artik daha mantikli. Yada kendiniz 0 sistem kurun.

teşekkürler :) acer backup manager ile fabrika ayarlarına çevirdim düzeldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.