Şimdi Ara

Win7 ultimate internet düşme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle arkadaşlar merhaba bilgisayarım casper P6100 zımbırtısı :D şimdi ben geçenlerde format atmıştım d yi c yi orda görünen tüm diskleri sildm sonra işte açtım pc yi arkaplan resmini düzelttim programlar felan yükledim zart zurt ondan sonra lol vardır bilirsiniz onu oynuyodum ,şimdi benm internet habire düşüyoru sağ altta o sarı içinde siyah ünlem olan lanet üçgen cıkıyor ama modeme baktıgımda paso sarı yanıyor yazın ablamın pc si ile kullanmıştık gene bende oldu ama onda olmadı yani onunnki takır takır girerken benmki düşüyordu bende dedim işte 2 kişi kullanıyoruz ya ondandır felan ablam gitti biraz azaldı ama hala düşüyor ben formatta bir hatamı yaptım yoksa ultimatede bir sorunmu (Ablamın pc xp di ) blmyorum combofix ile tarıyorum pc de panda cloud av nin tam sürümü yüklü.Nolur bi yardım edin olmassa birdaha format atıcam ama bidaha program yüklemek zoruma gidiyor :(

Edit:lol oynarken hiç düşmüyor sadece google vs tarayıcılarda düşüyordu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyeranEngineerR -- 23 Eylül 2012; 11:53:31 >

• kmse bakmamış ya helal olsun bir up yapalım belki bakan olur
  • upppppppppppppppppppppppp
  • upppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp
    ya utanın kardeşim kaç saattir beklyoruz burda insaf
  • Merhaba

Modemin Driverini Ve Bilgisayarınızın Ethernet Sürücüsü Güncelleyerek deneyin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Light99

Merhaba

Modemin Driverini Ve Bilgisayarınızın Ethernet Sürücüsü Güncelleyerek deneyin .

kablosuz bağlanıyorum ethernet kablosu ile deil
  • senin sorunun bilgisayarının ıp alamaması bu konuyu araştırısan çözüme ulaşabilirsin..birde yenibir bağlantı oluştur,düzelebilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birde şu arkadaşın dediği gibi driveri indirdim kolay kurulum cıktı işte şifre falan girdim yeni bi zyxel cıktı ondan bağlanmaya calışıyım dedim bağlanmadı bende modemi resledim :D eski o bağlantıdan bağlanıyorum ama yeni açtıgım zyxel hala gözüküor onu nası kapıcaz :D

Edit:Çok fena faka bastık :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyeranEngineerR -- 23 Eylül 2012; 13:03:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammed4212

birde şu arkadaşın dediği gibi driveri indirdim kolay kurulum cıktı işte şifre falan girdim yeni bi zyxel cıktı ondan bağlanmaya calışıyım dedim bağlanmadı bende modemi resledim :D eski o bağlantıdan bağlanıyorum ama yeni açtıgım zyxel hala gözüküor onu nası kapıcaz :D

Edit:Çok fena faka bastık :D

Modemin driverini kaldırarak .
  • kladırdımda duruyo neyse kardşin dediği otomatik ıp alma sorununun çözümlerine baktım cmd den dns önbelleğini falan sildm şimdlk iyi
  • Sorun devam ediyor mu ?
  • sorun devam ederse el ile ip vermeyi deneyin..
  • valla devam ediorda eskisi gibi sık deil yani genede düşüyor :D nede olsa arapnet :D ama akşamları gene eski hale döneceğini bildiğimden kalıcı çözümü oln varsa sölesin dns önbelleği sil sil nereye kadar
  • quote:

valla devam ediorda eskisi gibi sık deil yani genede düşüyor :D nede olsa arapnet :D ama akşamları gene eski hale döneceğini bildiğimden kalıcı çözümü oln varsa sölesin dns önbelleği sil sil nereye kadar

Antivirüs programını kapatarak denediniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverick_192

sorun devam ederse el ile ip vermeyi deneyin..

onu sağ alttan tıklayıp ıp adresimizi kendimiz yazacağız değilmi ıpv4 e tıklayıp orda arayüzünü falan yazdıgımız yerden yazacagım ölemi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

valla devam ediorda eskisi gibi sık deil yani genede düşüyor :D nede olsa arapnet :D ama akşamları gene eski hale döneceğini bildiğimden kalıcı çözümü oln varsa sölesin dns önbelleği sil sil nereye kadar

Antivirüs programını kapatarak denediniz mi ?

elbette av yi kaldırdım bile kapamak nedir :D
  • quote:

quote:

onu sağ alttan tıklayıp ıp adresimizi kendimiz yazacağız değilmi ıpv4 e tıklayıp orda arayüzünü falan yazdıgımız yerden yazacagım ölemi ?

evet, modemin arayüzüne girdiğiniz ip standartına göre yapmalısınız örneğin benim 192.168.1.1

resimde gösterdim, dns kısmını dikkate almayın :) ip adresi kısmının sonunu 254 e kadar yazabilirsiniz.. ben 122 yazdım şimdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick_192 -- 23 Eylül 2012; 14:11:03 >

• quote:

quote:

quote:

evet, modemin arayüzüne girdiğiniz ip standartına göre yapmalısınız örneğin benim 192.168.1.1

resimde gösterdim, dns kısmını dikkate almayın :) ip adresi kısmının sonunu 254 e kadar yazabilirsiniz.. ben 122 yazdım şimdi..

otomatik dns daha ii değilmi google dns den

• Statik DNS daha iyidir. Bazı yasaklı sitelere girebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

Statik DNS daha iyidir. Bazı yasaklı sitelere girebilirsiniz

hız konusunda demiştim bana yasaktan bahsetmeyn guvenli internet var zaten :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.