Şimdi Ara

Win7 sistem dosyası için yetki alma(erişim engellendi hatası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
12.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    asus bi pcim ve win7rtmem var ve driverlar ve bi kaç kullanışlı programı yükledim ama asus sec man isimli program çalışmıyo uyumlu degil hatası alıyorum(asghost.exe)
    neyse bikaç araştırdım compabilitiy tool vs ama olmadı hala aynı sorun
    ama bi yöntem daha var onu uygulamam için de bi sistem dosyasını degiştirmem gerekiyo ama (admin oldugum halde) trustedinstaller tam yetkili oldugu için yetkileri degiştiremiyorum erişim de engelleniyo bunu denedigimde ne yapmam gerekiyo yetkiyi almam için?şimdiden tşkler

• quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

Arklar merhabalar
    asus bi pcim ve win7rtmem var ve driverlar ve bi kaç kullanışlı programı yükledim ama asus sec man isimli program çalışmıyo uyumlu degil hatası alıyorum(asghost.exe)
    neyse bikaç araştırdım compabilitiy tool vs ama olmadı hala aynı sorun
    ama bi yöntem daha var onu uygulamam için de bi sistem dosyasını degiştirmem gerekiyo ama (admin oldugum halde) trustedinstaller tam yetkili oldugu için yetkileri degiştiremiyorum erişim de engelleniyo bunu denedigimde ne yapmam gerekiyo yetkiyi almam için?şimdiden tşkler

Başlat > program arama satırına lusrmgr.msc yazıp local users and groups u aç. soldaki panelden Users ı seç. açılan panelde Administrator a sağ tıkla properties ı aç. Aşağıdaki Account Disabled seçeneğindeki tiki kaldır. bilgisayara restart at. windows açıldığında administrator kullanıcısınında açıldığını göreceksin. sistem dosyalarında değişiklik yapmak istiyorsan administrator kullanıcı adıyla giriş yapman gerekli.

• tşkler ama malesef olmadı güvenli kipten de olmadı
    bunu anca regedit temizler heralde yok mu bi babayigit
  • Evet öyle olmuyomuş pardon. Altta linkini verdiğim sitede nasıl yapılacağı anlatılıyor ancak site ingilizce.
    http://www.sevenforums.com/tutorials/1911-take-ownership-shortcut.html?ltr=T
  • ok biri oldu ama winsxs deki klasorun içindeki dosya degiştiremedim sildim ama tekrar atmaya çalıştıgımda olmadı,bi sonraki yazmam biraz vakit alabiliryaniilgilendigin için tşkler
  • Kardeş aynı siteden başka bi kaynaktan cmd ile fln hallettim oldu-baya da adam vardı bu sorunu yaşayan(asghost.exe)ii oldu biz de ögrenmiş olduk tşkler tekrar kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

Kardeş aynı siteden başka bi kaynaktan cmd ile fln hallettim oldu-baya da adam vardı bu sorunu yaşayan(asghost.exe)ii oldu biz de ögrenmiş olduk tşkler tekrar kolay gelsin..

Kardeş anlatırmısın nasıl yaptığını çünkü take ownership yöntemiyle yine bazı dosyaları değiştiremiyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • orda dolaşırken buldum bikaç metod vermiş biri de cmd den takeown /? yazarak oluyomuş böyle yazınca oraya bilgiler geliyo ama gene de benim yaptıgımı söyleyim, f c:windows\msx...\.....\ klasör ya da dosya dizinini yazınca sana veriyo yetkileri yani o an açık olan kullanıcıya..
    2.sayfada bi ss var verdigin sitenin linkte..neyse böyle yaptım sonra tekrar sag tık takeown yaptım sonra da ama şaka degil devamı var:sag tık özellik.güven.gelişmiş.izinleri degiştir.ekle.adları denetle.ok.ok.ok sonra kopyaladım ve oldu çalışıyo parmak izi okuyucum ve programım..ama bunla mı bi alakası var bilmiyorum ama mp3ve videoları wmp almış winamp ve wmpc deydi..neyse olsun o kadar..
  • Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)

http://forum.donanimhaber.com/m_29885855/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.