Şimdi Ara

win7 ses problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, bilgisayarıma virüs bulaşmıştı, virüsü combofix, ad aware vb. programlarla silip kurtuldum fakat bilgisayardaki ses gitti. Ne yaptıysam sesi düzeltemedim. Şu an ses sorun yokmuş gibi çalıyormuş gibi görünüyor ama hopörlörden ses gelmiyor. Bilgisayarın ses sürücülerini kaldırdım yeniden kurdum ama yine de olmadı. Bilgisayarı önceki bir zamana geri yükleyemiyorum. Geri yükleme noktam yok. Driveri internetten bulup indirip yeniden yüklememe rağmen olmadı. Format atma imkanım yok çünkü harddiskte yüklü miktarda önemli bilgi var... Aşağıdaki fotoğraflarda bilgisayarın şu anki durumu görülebilir. Aklına bir çözüm gelen varsa yardımcı olursa sevinirim.

     win7 ses problemi win7 ses problemi win7 ses problemi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullah_macun -- 15 Eylül 2014; 21:05:02 >







  • abdullah_macun kullanıcısına yanıt
    aynı şey mi bilmiyorum ama bana da benzer bi durum oldu. ben şöyle çözdüm:
    1. resimdeki pencereyi açtım ve varsayılan aygıtı değiştirdim ve ses gelmeye başladı. Hani diyorum belki böyle bişeydir.Bu arada hoparlör veya ses girişleri de arızalanmış olabilir.Mesela bendeki ses girişi arızalandı.Kulaklığın birine hiç ses gelmiyor. Galiba sol tarafa ses veren bölgede bir kopukluk oldu.Her neyse bi dene bakalım olacak mı?
  • İlgin için teşekkürler, varsayılan aygıtı da değiştirdim, realtekin kendi programı üzerindeki ayarları da değiştirdim, kabloları da kontrol ettim hatta başka bir hopörlör taktım ama yine de sonuç elde edemedim. Biostan da onboard ses özelliğini açtım kapattım, anakartın üzerindeki pili söküp reset attım ama ne yaptımsa düzeltemedim :D Yarın yeni bir ses kartı alıp takacağım bakalım o zaman çalışacak mı ? İşin ilginç tarafı bilgisayar sesle ilgili herhangi bir hata vermiyor. Herşey gayet yerindeymiş gibi görünüyor, sesle ilgili tüm programlar çalışıyor ama anakarttaki ses çıkışına hopörlör takınca çalışmıyor. Diğer çıkışları da denedim yine çalışmadı... (herşey bilgisayardaki virüsleri silmemle başladı...)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.