Şimdi Ara

Win7 kurduk hoş geldiniz yazısından sonra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayar toplattım sağlam ünlüde bir firmadan aldım makinayı win7 yükledik crysis ve nfs yi yükledik daha sonra fifa11 de yükledik yalnız fifa11 in çözünürlük ayarlarını yaparken ekran karardı ve gelmedi reset falan attık ama yok tekrar win7 yükledik fifayı sildiğim halde 1 hafta sonra yine aynı sorun tabii bu bi hafta içinde en az 10 kez açmısımdır makınayı. tekrar format ve vin7 1 hafta sonra yine aynı sorun kuzenimin bilgisayarına da yükledik fifa11 ama onda sadece ilk yüklediğimizde ekran kararmısdı 15 gündür de onun makinada sorun yok sorun benim bilgisayarda şimdi

sorun ne olabilir. acaip canımı sıktı bayram arefesi de vermek istemedim makınayı belki de oralık bi sorun da yoktur ben bunu merak ediyorum işte.

• hocam ekran karardıgın da oyuna devam edıyor mu yanı sadece goruntumu gıdıyor
  • masaüstü hiç görünmüyo

1 hafta dokunamasam öyle kalacak gibi reset falan atıyoruz banamısın demiyo hoşgeldiniz yazısna kadar ekran görünüyo ama ondan sonrası ekran monitör açık olduğu halde ekran simsiyah oluyo

oyuna falan devam edemiyorum tabii. öyle olunca win7 yeniden kuruyoruz.
  • yani ekran değil komple sistem gidiyor demii
  • sistemde o anda bişey olmuyo ekran karardıktan sonra cdroom u açsam açılcak yani sadece ekran görüntüsü gelmiyo hoşg. yazısından sonra.

ayrıca 10 dk önce normal bi şekilde kapadığım bilgisayar bi sorun olmadığı halde h.g yazısından sonra simsiyah ekran oluyo. başkasının bilg. da da oldu bu sorun ama ıonda bi kere oldu bende 3,4 kere oldu ve az önce vin7 yükleyip dışarı çıktığım halde geldiğimde sanki açılmayacak gibi oldu ağır açıldı biraz ama bu sefer ekran geldi bende yarın bi daha açılmaz diye şimdiden yapacağım bişey varsa yapayım dedm.
  • -i5 2500 3,30 ghz 6 mb
    -4gb ram
    -saphire hd6850 1 gb
    -1 tb hd
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.