Öncelikle Selamu Aleyküm Arkadaşlar . Bnm windows 7 de metin 2 oynarken 2 tane çar acıyorum . İlk acınca hiç bi sorun yasanmıyo oyun süper akıyor sonra bi kasmaya başlıyor 2 dk bakmazsan oyun donuyor 30 dk sonra felan tekrar eski haline doönüyo ve kasma yasanmıyo derken yine dedigim gibi kasma ardında düzelme yasıyorum Bilgisi olan varmı .
Sadece bu oyunda mı sorun yaşıyorsun yoksa diğer oyunlarda da böyle bir sorunun var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: 3232amacor
Öncelikle Selamu Aleyküm Arkadaşlar . Bnm windows 7 de metin 2 oynarken 2 tane çar acıyorum . İlk acınca hiç bi sorun yasanmıyo oyun süper akıyor sonra bi kasmaya başlıyor 2 dk bakmazsan oyun donuyor 30 dk sonra felan tekrar eski haline doönüyo ve kasma yasanmıyo derken yine dedigim gibi kasma ardında düzelme yasıyorum Bilgisi olan varmı .
Ekran kartın pek aman aman bişey olmadığı için diyeceğim ama Metin2 grafik bazlı olarak çok düşük seviyede bir oyun. Bence bir format at rahatlasın makine ardından en güncel driverları indirip dene. Ha formatla uğraşamam diyorsan sadece driverlarını güncelleyip dene.
Yeni Format attım . driverleri Lenovo sitesinden pc yi tanıtım indirdim driverler tam :S
Bazen Pc donup kapatıp yeniden açma derecesine geliyo sadece metin 2 degil dier oyunalrdada ( Left 4 dead 2 vs.. ) KASMALAR OLUYOR . AMA MT 2 KDR DEGİL
Isınma oluyor mu ? Servise verip bir temizletsen içini
Isınma normalden biraz fazla :S Garanti bitti . Normal pc ci e versem ? . Bide altına pervanli sogutucu alsam .
Isınma normalden biraz fazla :S Garanti bitti . Normal pc ci e versem ? . Bide altına pervanli sogutucu alsam .
İşini bilen bir bilgisayarcıya ver,eğer istanbuldaysan ve küçükçekmeceye getirebilirsen seni işinin erbabı birine teslim edebilirim,pişman olmazsın.Gelemem oralara diyosan temizlik+soğutucuyu denemekte fayda var
Kardeş :) Budur Un Bucak İlçesindenim :) Saol genede. Ha bide bazen ekran 2 saniyeligine ekran kararıyo sonra tekrar geliyo ve altta NVIDIA GeForce Yanıt vermeyi kesti felan diyo hemen geçip gittigi için tam olarak ne yazdıgını göremiyorm .
quote:
Kardeş :) Budur Un Bucak İlçesindenim :) Saol genede. Ha bide bazen ekran 2 saniyeligine ekran kararıyo sonra tekrar geliyo ve altta NVIDIA GeForce Yanıt vermeyi kesti felan diyo hemen geçip gittigi için tam olarak ne yazdıgını göremiyorm .
Sorun kesinlikle ekran kartıyla alakalı, ya ısınmasından ya da driverından kaynaklanan bir sorun. Aslında ekran kartının teknik sorunlarıda olabilir.Önce ısınma sorunun bir hallet eğer sorunun devam ederse ekran kartını bi inceletmek lazım
Driverinihttp://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us den yükledm . everest ıltimate ile ekran kartının üzerine sag tıklayıp sürücü yükleme diyerek tıkladım . direk bu siteye yönlendirdi bi boşlukları otamatik doldurdu. Snrm dogru ve güncel driver . Sogutma dan dolayı veya kartta sorun var .
quote:
Driverinihttp://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us den yükledm . everest ıltimate ile ekran kartının üzerine sag tıklayıp sürücü yükleme diyerek tıkladım . direk bu siteye yönlendirdi bi boşlukları otamatik doldurdu. Snrm dogru ve güncel driver . Sogutma dan dolayı veya kartta sorun var .
Soğutma sorunun kaldırmak için gerekenleri yap Devam ederse teknik bişey vardır
Tamm Saol kardeşim YARDIMIN için .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme