Acer marka laptop ı formatlamaya çalışıyorum fakat sürekli AYNI NOKTADA mavi ekran hatası alıyorum :((
bu hataya çok benziyor aynısı mı emin değilim kodları göremiyorum çok hızlı geçiyor
FORMAT CD SİNDEN Mİ KAYNAKLANIYOR YA DA PROBLEM DONANIMSAL OLABİLİR Mİ?
bir çözümü var mı?
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Farkli cd ile denedin mi ? Dene bir belki cd kaynaklidir mobildeyim resimlere bakamadim,tam olarak nerde veriyo mavi ekran,cd den dosya kopyalarken mi veya hdd bicimlenirken mi vs vs.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
ilk önce flash diskten denedim daha sonra cd den denedim ikisinde de aynı yerde aynı hatayı veriyor. Hatayı verdiği yer de tam olarak yüklemeyi sonlandırdığı yer bilgisayar ilk restartı attıktan sonra yani. Mavi ekrandan sonra da kendini yeniden başlatıyor ve yüklemeye devam edemediğini yüklemeye yeniden başlamam gerektiğini söylüyor.
Benim demek istediğim aynı iso kalıp dosyası ile mi atıyorsunuz formatı usb veya cd için. Farklı iso dosyası denemediyseniz ise indirip deneyin.
Aynı kalıp dosya değil farklı. Ama bu sabah tekrar denedim cd den formatı sebebini anlayamadığım bir biçimde bu sefer oldu :)) Sorun çözüldü neyse ki çabanız için teşekkürler yine de
Bi tavisye de bulunayım backup alırsan ilerde böyle durumlarla uğraşmazsın,hazır temizinden sistem kurmuşsun kaçırma bu fırsatı