Şimdi Ara

Win7 de görev çubuğunu şeffaf yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
21.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Görev Çubuğunu Saydam Yapma: Windows 7 için Kılavuz

Windows 7'de görev çubuğunu saydam yapmak mümkün olmayabilir. Ancak, bazı üçüncü taraf uygulamalar bunu yapmanıza izin verebilir.

Uygulama aracılığıyla görev çubuğunu saydam yapmak için şu adımları izleyebilirsin:

1. Görev çubuğunu saydam yapma özelliği sunan bir uygulama indir ve yükle.
    2. Uygulamayı aç ve görev çubuğunu saydam yapma seçeneğini etkinleştir.
    3. Uygulamanın talimatlarını takip ederek görev çubuğunun şeffaflık düzeyini ayarla.

Uygulama olmadan görev çubuğunu saydam yapmak için bir yöntem bulunmadığından, Windows 7'de görev çubuğunu saydam yapmanın en iyi yolu üçüncü taraf uygulamalar kullanmaktır.

Not: Üçüncü taraf uygulamalarını kullanırken dikkatli ol ve itibarlı kaynaklardan indirdiğinden emin ol.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zivro

nasıl yapabilirim

hacı masaüstüne sağtuş yap kişileştirmeye tıkla ordan aşşağıda pencere rengine tıkla . çıkan ekrandaki saydamlığı etkinleştir seçeneğini seç bide renk yoğunluğnu sona indir sol tarafa doğru.
  • masaüstünde sağ klik kişiselleştir>pencere rengi> ordandan renk koyuluğundan ayarlayabilirsin..sola çekersen şeffaflık artar sağa çekersen azalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEAD-RECKONING

masaüstünde sağ klik kişiselleştir>pencere rengi> ordandan renk koyuluğundan ayarlayabilirsin..sola çekersen şeffaflık artar sağa çekersen azalır.

ya bende sağ klikte kişiselleştir yok ya acaba korsan falan mı ben win7 yoksa başka bişey mi anlamadım ki
  • quote:

quote:

masaüstünde sağ klik kişiselleştir>pencere rengi> ordandan renk koyuluğundan ayarlayabilirsin..sola çekersen şeffaflık artar sağa çekersen azalır.

ya bende sağ klikte kişiselleştir yok ya acaba korsan falan mı ben win7 yoksa başka bişey mi anlamadım ki

denetim masasından gir sende
  • quote:

Orijinalden alıntı: stone2627

quote:

quote:

ordada yok denetim masasından arıyorum pencere rengi diye ama bulmuyo? home basicde yok mu yoksa bu özelliik

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stone2627

quote:

quote:

ordada yok denetim masasından arıyorum pencere rengi diye ama bulmuyo? home basicde yok mu yoksa bu özelliik

arkadaşım pencere rengi diye şey yok denetim masasında görüntü ve kişileştirme var ordan gir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ekran kartını tanıt.
  • ekran kartın çok eski ve aero desteklemiyorsa şeffaflık çalışmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

ekran kartın çok eski ve aero desteklemiyorsa şeffaflık çalışmaz.

nvidia geforce gt240M eskimi ben pek anlamam ya ekran kartından falanda
  • quote:

quote:

o ekran kartında çalışması lazım olmuyorsa ekran kartını güncellemen lazım
  • quote:

quote:

dandik ya o kart çalışmaz

Böyle bir menü yok mu? Ayrıca laptopsa güç tasarunda mı kullanıyorsun. Güç tasarufunda aero devre dışı kalıyor şeffaf olmuyor. Yüksek performans seçiceksin.

Win7 de görev çubuğunu şeffaf yapamıyorum

•  Win7 de görev çubuğunu şeffaf yapamıyorum

Pencere rengıne tıklayınca ben de böyle geliyor. Ekran kartı; GeForce Fx 5500
  • W7 için fx 5500 güncel driver yok galiba.. O kadar kurduk w7 programları her şeyi yaptık bu çıktı şimdi de.. Baştan xp kurduracaklar adama.
  • Sorunu çözdüm çok oldu ama konuyu açtığım şimdi aklıma geldi;

Benim bilgisayarımda gelen win7 demo gibi bişey geçiş sürümü olayı diye bişey mi var ne tam bilmiyorum ama Win7 32bit kurdum bir cdden aero falan herşey yüklendi.
  • Halloldu arkadaşlar sağolun.
  • Home basicte calismaz aero.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba
    biraz hortlatmış oldum ama konuyu görmüşken şunu da söyleyeyim
    destekleyen bilgisayarlarda sağ tık>kişiselleştir yaptığınızda aero temaları vardır. bide onların altında temel ve yüksek karşıtlık temaları vardır
    eğer temel ve yüksek karşıtlık temalarından windows 7 temel (en soldaki) seçerseniz pencere rengine tıkladığınızda pencere rengi ve görünümü diye bi kutu açılır
    şeffaf yapmak için üst kısımdaki aero temalarından birini seçin. sonra pencere rengine tıklayın. ozaman şeffaflık vs ayarlarsınız. daha sonra masa üstü arkaplanı da değiştirebilirsiniz

saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.