Şimdi Ara

Win10 Memory Management Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim sıkıntım 2-3 gün önce PC'imi donanımsal olarak yükseltme tercihinde bulundum SSD ve Mevcut Ram'im üzerine(8GB) bir 8GB ram'lik ekleme daha yaptım.
    Windowsu Sıfırlayıp SSD üzerine kurdum. Bu olayların gelişmesinden 1 gün sonra ortaya çıkmaya başlayan mavi ekranın ne olduğunu anlayamadım

''Kişisel bilgisayarınız bir sorunlar karşılaştı yeniden başlatılması gerekiyor.'' Hemen altındada Memory Management yazıyor. Bellek tanımlamadan sorunları denetledim ve PC donanımsal
    sorun buldu.
    Bu yeni aldığım RAM'le alakalımıdır yoksa başka bir sebebi varmıdır ne yapılması gerekir çözüm varmıdır yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Anakart: Gıgabyte B250M-D2V

Edit: Konuyu bir üst bölüme taşıdım silinebilir. saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihKarahasan91 -- 29 Ekim 2019; 1:36:12 >

• Ekleme: Yeni aldığım RAM'i tek başına taktığımda PC açılmadan Hata veriyor fakat çıkartıp eski RAM'i kullandığımda PC sorunsuz bir şekilde çalışıyor iki seçenek var:
    Ya RAM Bozuk
    Ya da Anakart ile uyumsuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihKarahasan91

Ekleme: Yeni aldığım RAM'i tek başına taktığımda PC açılmadan Hata veriyor fakat çıkartıp eski RAM'i kullandığımda PC sorunsuz bir şekilde çalışıyor iki seçenek var:
    Ya RAM Bozuk
    Ya da Anakart ile uyumsuz
    Ram sorunu hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.