Bildirim
Win XP update hatası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
şimi birileri gerekli yada gereksiz diyebilir kendimden örnek verim daha yeni format attım (normalde ara araa en azından 3 ayda bir atarım) ve bugüne kadar xp pro kullanıyorum 4 yıldır felan sanrım hiç update yapmadım.. -
Update yapmasak da güvenlik yazılımlarıyla idare etsek olmaz mı? Zone alarm, antispy,antivirüs falan yani ?? -
Bunun nedeni kopya kullanmanızdan kaynaklanabilir ya da kopya değilse bile update yapmıyorsa: ie'yi açın araçlar kısmından-windows update diyin güncelleştirme sayfası açılacak. -
onun bir programı var genuine gibi bir şeyle başlıyor o lazım ben tam olarak bilmiyorum ben de yok ama bilen birisi çıkar soruna cevap veriri tam olarak.. -
www.autopatcher.com adresinden download kısmına girin burası foruma açılıyor sonra ordan aşşağıda ilk sayfann ss'sini koydum ki kolay bulasınız diye orda parantezli yerlerden istediğinizi çekin:
bu arada siteyi arada bi ziyaret edin,çünkü yine ayda bir paketler yenileniyor.Hemde bu patch'leri arşiv yaparsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adoniss -- 13 Ekim 2005, 23:20:25 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X