Şimdi Ara

Win XP update hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu aralar windows update yapamıyom crackli win xp pro tr kulllanıyom.Service pack 2 kurdum.Ama microsoft güvenlik koymuş Araçlar/Windows update i kullanamıyom yardım edebilirmisiniz?

• şimi birileri gerekli yada gereksiz diyebilir kendimden örnek verim daha yeni format attım (normalde ara araa en azından 3 ayda bir atarım) ve bugüne kadar xp pro kullanıyorum 4 yıldır felan sanrım hiç update yapmadım..
  • Update yapmasak da güvenlik yazılımlarıyla idare etsek olmaz mı? Zone alarm, antispy,antivirüs falan yani ??
  • Bunun nedeni kopya kullanmanızdan kaynaklanabilir ya da kopya değilse bile update yapmıyorsa: ie'yi açın araçlar kısmından-windows update diyin güncelleştirme sayfası açılacak.
  • onun bir programı var genuine gibi bir şeyle başlıyor o lazım ben tam olarak bilmiyorum ben de yok ama bilen birisi çıkar soruna cevap veriri tam olarak..
  • www.autopatcher.com adresinden download kısmına girin burası foruma açılıyor sonra ordan aşşağıda ilk sayfann ss'sini koydum ki kolay bulasınız diye orda parantezli yerlerden istediğinizi çekin:

bu arada siteyi arada bi ziyaret edin,çünkü yine ayda bir paketler yenileniyor.Hemde bu patch'leri arşiv yaparsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adoniss -- 13 Ekim 2005, 23:20:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    win 98 kurulumu
    20 yıl önce açıldı
    Windows 10 Boot Manager Sorunu
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.