Şimdi Ara

Win Streak Nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
8.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ranked maçlarda elo puanı 13 gidip geliyor ama bazı konularda " Win Streak " diye bişeyden bahsediliyor. Tahmin ettiğim kadarıyla ardarda maç kazanınca daha fazla geliyor öyle mi ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Win Streak Nedir

Bir win streak, bir takımın veya oyuncunun üst üste kazandığı bir dizi oyundur. Kazanma serisi, bir kayıp veya beraberlikle kesilir.

Win streak'ler, ister spor müsabakaları ister video oyunları olsun, herhangi bir rekabetçi ortamda ortaya çıkabilir. Bir takımın ya da oyuncunun moralini ve özgüvenini artırabilir, aynı zamanda rakipleri için psikolojik bir avantaj sağlayabilir.

Bir win streak'in uzunluğu, takımın veya oyuncunun becerisine, rakiplerinin gücüne ve biraz da şansa bağlıdır. Tarihin en uzun win streak'leri arasında, 1971-1972 sezonunda Los Angeles Lakers basketbol takımının elde ettiği 33 galibiyet ve 1942-1943 sezonunda Chicago Cubs beyzbol takımının elde ettiği 21 galibiyet yer almaktadır.

Win streak'ler, hem spor dünyasında hem de popüler kültürde ilgi çekici ve heyecan verici bir fenomendir. Bir takım veya oyuncunun üst üste ne kadar maç kazanabileceğini görmek her zaman merak uyandırır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hayır kazandığın elo sadece o oyundaki takımlara bağlıdır. Win streak arka arkaya kazanmak demek sadece fazladan verdiği bişey yok.
  • Win Streak ardarda maclari kazanmakdir. 3,7 veya 11 oldumu winstreak diyorlar. Bu rakamlari kim neye gore belirlemis o kadarini bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

Hayır kazandığın elo sadece o oyundaki takımlara bağlıdır. Win streak arka arkaya kazanmak demek sadece fazladan verdiği bişey yok.

Elo neye göre değişir peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterF

quote:

Hayır kazandığın elo sadece o oyundaki takımlara bağlıdır. Win streak arka arkaya kazanmak demek sadece fazladan verdiği bişey yok.

Senin elo'na ve karşı takımdaki adamların elo'suna. Ben arkadaşımla duo giriyorum mesela her zaman ama o benden daha düşük elo'da olduğu için kaybettiğimizde giden elo kazandığımızda aldığımdan daha fazla oluyor çünkü benim elo'm karşı takımdakilerden yüksek oluyor. Wikia'da formülü olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auspexa -- 27 Mart 2012; 11:43:54 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MonsterF

quote:

Senin elo'na ve karşı takımdaki adamların elo'suna. Ben arkadaşımla duo giriyorum mesela her zaman ama o benden daha düşük elo'da olduğu için kaybettiğimizde giden elo kazandığımızda aldığımdan daha fazla oluyor çünkü benim elo'm karşı takımdakilerden yüksek oluyor. Wikia'da formülü olması lazım

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Win Streak ardarda maclari kazanmakdir. 3,7 veya 11 oldumu winstreak diyorlar. Bu rakamlari kim neye gore belirlemis o kadarini bilmiyorum.

Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XP'ye Win 7 Yüklerken donuyor.
    12 yıl önce açıldı
    Dota 2 MMR BOOST YAPILIR
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ardarda oyun kazanınca Win Streak oluyor.Ben daha kendisiyle tanışamadım o ayrı
  • elo helle nasıl giriyor onuda söyleyi verin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Win Streak ardarda maclari kazanmakdir. 3,7 veya 11 oldumu winstreak diyorlar. Bu rakamlari kim neye gore belirlemis o kadarini bilmiyorum.

3 7 11 alakasi yok bu sayilarin isterse 4353 olur isterse 2:). Win ya da lost streak amerikan sporlarinda(nba, nhl, mlb gibi)puan durumu tablosunda en sagda da yazar ayni zamanda. Bir takimin son maclardaki gidisatini gostermek amacli. L2, W1, W5 gibi belirtilir.
  • Harika hamburger ekmegi arasina dev bi et, herturlu sos, kizarmis kasar ve sogan.pardon o steak ti streak baska bisey.yillardir herkesin bildigini zannedip bilmedigi iyilerin elinde baris, kotulerin elinde bir yikim araci olan bi guc.
  • Silver de bronze a düşüş olmaz yani ! ;D
  • Üst üste maç kazanınca o tabiri kullanırlar.
  • Winstreak: Halkın kendi kendini feedlemesidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhaZiggs -- 4 Mayıs 2015; 18:43:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.