Şimdi Ara

Win 8.1 PC aniden kapaniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün başladi bu sorun olay görüntülemeye baktigimde en son kernel power 41 hatası vermiş kapanmiş

pcde facebookta candy crush saga oynarken birden pat kapandi sonra actim pc y crush sagayi açtim %100 dolmadan kapandi tekrar

sonra sittir et dedim medceziri izliyordum startv.com dan 1. parti izledim 2. parti izledim 3.partın 2. dksında pc yine pat kapandi

birde 290x zamanında oc yapmiştim black screen hatasi veriyordu bende 8.1 yüklemiştim simdi pc acilişta win 8.1 logosunda ekran simsiyah oluyor sanki elektriği kesilmiş gibi sonra acilir sifre yazma yeri aniden geliyor sorun nedir ?

bakin video ya da cektim win 8 logosu gittikten sonra ekran karariyor ve bir anda ekran geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKRlllEX -- 23 Şubat 2014; 12:14:52 >

• SKRlllEX kullanıcısına yanıt
    merhaba realtek ses ayarlarında problem olabilir ; ses sürücüleriniz realtek mi ? realtek in ses sürücüleri ile veya bir kaç ayarla ilgili sorun olabilir ; aynı hata ile ilgili bir link ;

http://forum.donanimhaber.com/m_77230848/tm.htm

altta da alıntı var aynı sorun ile ilgili ;

Sorun çözüldü bende hatayı her oyuna girdiğimde alıyordum 2 gündür hiç bir sorun yok hatta denemek için pc yi çok yorucak şeyler açtım ama hiç bi sorun çıkmadı Driver ların güncelleştirmelerini manuel yapmak gerekiyormuş ve Ekran kartı Ana kart Ses kartı denetim programlarıdnan kaynaklanıyormuş özellikle 3D denetleyicisi gibi eklentilerden oluşuyormuş

• Çözemedim sorunu hala devam ediyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Bilgisayar Kapanmıyor
    11 yıl önce açıldı
    Win 7 ses sistemi problemi(7.1)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.