Şimdi Ara

win 8.1 format hatası !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • win8.1 yüklü bilgisayarıma format atmak istedim... win 8.1 format atarken rece ecde c00000e9 hatası alıyorum... Ramlari test ettim bir sorun gözükmüyor... harddiskte de bir sorun yok... ancak bu hata alıyorum ve windowsu kuramıyorum... yardım ederseniz sevinirim...

• bilgisayarın bios unu resetleyip tekrar denemeni tavsiye ederım eger kı düzselmez ise bios da sata /ahci ayarlarını kontrl et değiştirerek dene
  • efe__06 E kullanıcısına yanıt
    biosu resetleyip denedim.. ama bir şey değişmedi... win 8 hata verdi... birde win 7 deneyeyim dedim o da hata verdi...
     win 8.1 format hatası !!!
  • bilgisayarında on board ekran kartı varsa takmıs oldugun ekran kartını sök bırde o sekılde dene
  • Bu mavi ekran formatta hdd yada ramle alakali teknik serviste boyle laptopa format atiyordum mavi ekran basti bu sekil ram ve hdd cikardim degistim sonra olmustu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ramleri test etmiştim bir sıkıntı yoktu... Ramin yerini değiştirdim gene aynı hatayı verdi... Hard diski değiştirip deneyeceğim...

• bymustafa59 kullanıcısına yanıt
    harddiski de değiştirdim yine aynı hatayı alıyorum... elimde ddr3 ram olmadığı için ramları değiştirip deneyemedim... memtest ile test etmeye karar verdim şu anda hala test çalışıyor 23399 tane errors buldu... Artık ramdan şüphelenmeye başladım....

win 8.1 format hatası !!! win 8.1 format hatası !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brhmthmhrl -- 6 Şubat 2015; 0:31:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • efe__06 E kullanıcısına yanıt
    Onboard ekran Kartı yok maalesef... Ekran kartı ile ilgili bir sorun olduğunuda düşünmüyorum...

Memtest ile tekrar tarattım 6000+ errors verdi...

Elimde başka ddr3 ram olmadığı için ram deneyemedim...

• quote:

Orijinalden alıntı: brhmthmhrl

Onboard ekran Kartı yok maalesef... Ekran kartı ile ilgili bir sorun olduğunuda düşünmüyorum...

Memtest ile tekrar tarattım 6000+ errors verdi...

Elimde başka ddr3 ram olmadığı için ram deneyemedim...

SORUN RAMDEN DOSTUM ARTIK YENİ BİR RAM ELİNDEN ÖPER.NORMALDE HATA CIKMAMASI LAZIM YADA 2 TANE FELAN VERİR EN FAZLA SORUN BUNDAN İBARET
  • bymustafa59 kullanıcısına yanıt
    Ramlari başka bir pc de denedim onda da direk mavi ekrana düştü...
    Bugün linkteki ramlardan aldım... Bugün akşam Windows kuracağım...
    İlgilendiğiniz için teşekkür ederim

http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-8gb-2x4gb-vengeance-ddr3-1600mhz-cl9-dual-kit-ram.html

• Onemli degil sorun cozulsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.