Bildirim
win 8.1 format hatası !!!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bilgisayarın bios unu resetleyip tekrar denemeni tavsiye ederım eger kı düzselmez ise bios da sata /ahci ayarlarını kontrl et değiştirerek dene -
-
bilgisayarında on board ekran kartı varsa takmıs oldugun ekran kartını sök bırde o sekılde dene -
Bu mavi ekran formatta hdd yada ramle alakali teknik serviste boyle laptopa format atiyordum mavi ekran basti bu sekil ram ve hdd cikardim degistim sonra olmustu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ramleri test etmiştim bir sıkıntı yoktu... Ramin yerini değiştirdim gene aynı hatayı verdi... Hard diski değiştirip deneyeceğim...
-
Onboard ekran Kartı yok maalesef... Ekran kartı ile ilgili bir sorun olduğunuda düşünmüyorum...
Memtest ile tekrar tarattım 6000+ errors verdi...
Elimde başka ddr3 ram olmadığı için ram deneyemedim...
quote:
Orijinalden alıntı: brhmthmhrl
Onboard ekran Kartı yok maalesef... Ekran kartı ile ilgili bir sorun olduğunuda düşünmüyorum...
Memtest ile tekrar tarattım 6000+ errors verdi...
Elimde başka ddr3 ram olmadığı için ram deneyemedim...
SORUN RAMDEN DOSTUM ARTIK YENİ BİR RAM ELİNDEN ÖPER.NORMALDE HATA CIKMAMASI LAZIM YADA 2 TANE FELAN VERİR EN FAZLA SORUN BUNDAN İBARET -
Ramlari başka bir pc de denedim onda da direk mavi ekrana düştü...
Bugün linkteki ramlardan aldım... Bugün akşam Windows kuracağım...
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim
http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-8gb-2x4gb-vengeance-ddr3-1600mhz-cl9-dual-kit-ram.html
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Onemli degil sorun cozulsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X