Şimdi Ara

win 8.1 3 gün sonra çııyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar 3 gün sonra çıkıyor saat 15dden itibaren çıkıyor peki yaa noteebookların driverleri ne zaman çıkarrki?? inşallahh otomatik tanırr win 7,8 gibi sıfordan format gibimiyükleyeceğiz:)

• quote:

Orijinalden alıntı: ipli3389

evet arkadaşlar 3 gün sonra çıkıyor saat 15dden itibaren çıkıyor peki yaa noteebookların driverleri ne zaman çıkarrki?? inşallahh otomatik tanırr win 7,8 gibi sıfordan format gibimiyükleyeceğiz:)

otomatik tanır bazı driverları.
    Zaten Windows 8 driver ları kullanılacak. windows 8.1 için özel çıkmayacakki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipli3389

evet arkadaşlar 3 gün sonra çıkıyor saat 15dden itibaren çıkıyor peki yaa noteebookların driverleri ne zaman çıkarrki?? inşallahh otomatik tanırr win 7,8 gibi sıfordan format gibimiyükleyeceğiz:)

şimdi kullanıyorum...,driver sorunum yok ...
  • windows 8.1 için sıfır kurulum nasıl yapacağız acaba zamanında 29 liraya alıp usb ye çekmiştik her seferinde kendini 8.1 e mi güncelleyecek
  • 17-18 ekim bütün soruların cevap günü..az kaldı.
  • Beyler yeri değil ama 8'den memnunmusunuz ? Şahsen ben pek alışamadığım için değilim şuanlık.
  • dell inspiron n5110 um var su an 8.1 kullanıyorum yaklasık 4-5 gün oldu ve stabil olmakla beraber driverların cogunu tanıyor ekstra driver kurmanıza gerek kalmayacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 8.1 çok yavaş açılıyor.
    11 yıl önce açıldı
    Neden 8-9-10" değilde 7" tablet?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende ful sürümünü bekliyorum umarım biraz iyileştirme vardır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar win 8 pro orijinal var 8.1 çıktığında yeniden satın almak mı gerekiyor yoksa ben direkt indirebilir miyim ?
  • Windows 8 kullanan kullanıcılara güncelleştirme olarak gelecek. Windows 8 bir çok sorun olduğu için Microsoft Windows 8.1 olarak kararlı sürümü tekrar çıkartmak zorunda kalmıştır. Bence Windows 8.1 iso dosyası indirilip tekrar yüklemek mantıklı olur. Lakin Dikkat edin format edim derken revocery özelliği olan orijinal Windows 8i bozmayın =)
  • Bugün saat kaçta release edilir bilen var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın Türkiye saati ile 15.00 civarında çıkmıyormuydu ki ?
  • Saat 14:00'de yayınlanacak Store üzerinden, şurda 20 dakika kaldı.

quote:

8.1 will be available to download from the Windows Store at 4am PDT/7am EDT/12pm GMT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 17 Ekim 2013; 13:39:16 >
  • Bende Mağaza'da gözüktü. Ama boyutundan ve kotadan dolayı şu an indiremem. Haftaya artık.
  • bende şuan Windows 8.1 RTM Enterprise var ama Final sürümünün .iso kalıbının çıktığı an indirip kuracağım :)
  • Evet bende .iso beklemekteyim, sanmıyorum ama inşallah bugün çıkar.
  • aslında update 241 MB lık bi güncelleme buldu şimdi de yüklemeye değmez. Sıfırdan kurmak lazım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 17 Ekim 2013; 14:28:28 >
  • MSDN'ye gelmiş .iso şeklinde.
  • Keşke MSDN üyeliğimiz olsada indirebilsek :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.