Şimdi Ara

win 7 uyku modu olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bu gün bişey farketttimki bilgisayarım uyku moduna geçmiyor aslındabaşlarttan uyku moduna tıklıyorum ama sadece monitör siyah oluyo kasa hala çalışıyor fanlar filan dönüyor çalışıyor bu sorunu nasıl çözerim bununla ilgili konular buldum ama hiç biri işime yaramadı lütfen yardım edin arkadaşlar lütfen acill
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Masaüstü bilgisayarınız mı var? Uyku modunda fanlar çalışır monitör ve hdd kapanır geri açmak istediğinizde hdd ve monitör çalışır..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam dayımın pc sinde böyle değil ama uykuya atıcna pc fulll kapanıyo fanlar her şey sonra gelip pc düğmesin ebasıyo ve pc kaldığı yerden sürdürülüyor peki bu nasıl oluyor ((( haa birde hazırda beklet var o nasıl bişe hiç denemedim eğer aynı şeyse boşuna uğraşmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay targay

hocam dayımın pc sinde böyle değil ama uykuya atıcna pc fulll kapanıyo fanlar her şey sonra gelip pc düğmesin ebasıyo ve pc kaldığı yerden sürdürülüyor peki bu nasıl oluyor ((( haa birde hazırda beklet var o nasıl bişe hiç denemedim eğer aynı şeyse boşuna uğraşmiyim

Hazırda beklet yaparsanız pc kapanır kaldığı yerden devam eder onu yapın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam deneyeceğim teşekkürler hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 Oyun Modu Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.